Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień dziecka z MPCforum.pl

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

889521401206860220780.png

Witajcie!
Mam nadzieję, że już każdy obdarował swoją mamę symbolicznym kwiatkiem wraz z gorącymi życzeniami. Teraz czas, abyśmy my uatrakcyjnili 1 czerwca naszym 'forumowym dzieciom' :) Chcemy by w ten dzień każdy miał zapewnioną moc atrakcji i nie został chociaż bez drobnego prezentu. W tym krótkim newsie postaram Wam się przedstawić cały harmonogram rozrywek, które czekają na Was już w najbliższą niedzielę.
Zabawę zaczynamy już po obiedzie, bo o godzinie 14.00. Na ten czas zaplanowaliśmy pierwszą i oficjalną edycję TS'owego Idola. Wszystkich mniej i bardziej uzdolnionych wokalistów zapraszam już teraz do zapisów na serwerze TeamSpeak!
Poza tym dołożymy starań do tego aby przez cały dzień na ts.mpcforum.pl nikomu się nie nudziło. Do dyspozycji będziecie mieli wiele kanałów muzycznych, gdzie wspólnie ze znajomymi będziecie mogli trochę rozruszać biodra. :) Przy okazji zachęcam także do aplikowania na TS'owego DJ'a. Myślę że drzemie tutaj wiele niespełnionych talentów ze szkolnych dyskotek... :P
Następną zabawą, którą przygotujemy będzie muzyczna gra na motywach programu rozrywkowego "Jaka to melodia?". Jeśli uważasz, że nie ma piosenki, której nie poznałbyś po odsłuchaniu parunastu nut, to ruszaj na zapisy! Start przewidujemy o godzinie 17.00
Aby oddać też wszystkich chętnych w ręce losu zorganizujemy dwie loterie. Każda osoba, która polajkuje ten post weźmie udział w losowaniu wartościowych nagród(czyt. niżej).
Ponadto kto zawita do tego tematu w okolicach godziny 18.00 weźmie udział w losowaniu kolejnych nagród. Jak widzicie nawet bez znacznego wysiłku macie szansę wzbogacić się w kilka cennych upominków.
Chcemy również przenieść cześć zabawy na naszego FAN PAGE. Tam od rana będą zamieszczane hasła, które upoważnią Was do odjęcia paru punktów ostrzeżeń z paska u naszych Global Moderatorów. Więc jeśli jeszcze nie polubiłeś nas na FaceBook'u to gorąco do tego zapraszam, tak byś był ze wszystkim na bieżąco!
Całość będzie także transmitowana na kanale TWITCH. Gdzie wraz z Makinem postaramy się zrelacjonować wszystkie wydarzenia na żywo, a poza tym rozegrać wspólnie z wami parę gier w Curvefever, Haxballa, czy 'Ligę Legend' :D
Cały czas pracujemy także nad tym aby na sam wieczór, event ukoronował występ naszego niezastąpionego Administratora Seldka w formie 'sketch show'. Spróbujcie go proszę zachęcić do tego by się zgodził ;)

Wszystko będzie oczywiście oprawione wartościowymi nagrodami, które na dzień dzisiejszy prezentują się w ten sposób.

• Zwycięzcy IDOL

1. 8-AwardImgMaster-1361138012.png + do wyboru - CS: GO, Don't Starve z DLC Reing of Giants lub Chivalry: Medieval Warfare
2. 8-AwardImgMaster-1361138012.png
3. 9-AwardImgMaster-1361138078.png / 7-AwardImgMaster-1361137781.png

• Zwycięzcy "Jaka to melodia?"

1. 8-AwardImgMaster-1361138012.png + do wyboru - CS: GO, Don't Starve z DLC Reing of Giants lub Chivalry: Medieval Warfare
2. 8-AwardImgMaster-1361138012.png
3. 9-AwardImgMaster-1361138078.png / 7-AwardImgMaster-1361137781.png

• Losowanie osób, które polubiło temat

1x 10-AwardImgMaster-1361138042.png
1x 8-AwardImgMaster-1361138012.png
1x 9-AwardImgMaster-1361138078.png
1x 7-AwardImgMaster-1361137781.png

Liczę, że atrakcje, które przygotowaliśmy przypadną Wam do gustu i 1 czerwca spędzimy razem w świetnym gronie oraz miłej atmosferze. Bawcie się dobrze!

Wasz Admin, Marselo

PS napis do tematu zawdzięczam @PhoEnix9332 , dzięki!

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to tego, ja się tam zgłaszam na to losowanie.

Opublikowano

biore udzial w 2 ostatnich bo why not ? ;)

btw pomarudzę teraz.... jesio z losowania na iles tam tys na forum mojego championa nie dostałem... ( teraz to juz go nie cem ... :< )

Za pewne znowu administracja nie może brać udziału w losowaniu, więc nie wiem po co tu jestem. :D

dostal moda i juz "administracja " xD<3

Opublikowano

Za pewne znowu administracja nie może brać udziału w losowaniu, więc nie wiem po co tu jestem. :D

Administracja niekoniecznie, ale zespół moderacyjny może brać udział we wszystkich konkursach.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...