Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deila - zapowiedź, info od admina

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bedzie.

Dzis wrzuce pliki na MPCforum to powstanie kilka takich serwerow, a ja od dzis ograniczam sie tylko do gry bo za bardzo szumu w okół siebie narobilem pozdro shaders. xD

Opublikowano

Po 1.Wypadało by podać poprawną nazwę serwera o który ci chodzi...

Start ma być podobno w sobotę , zobaczymy co będzie czas pokaże...

Opublikowano

Nie bedzie.

Dzis wrzuce pliki na MPCforum to powstanie kilka takich serwerow, a ja od dzis ograniczam sie tylko do gry bo za bardzo szumu w okół siebie narobilem pozdro shaders. xD

Już widzę masę serwerów postawionych na tych plikach ^^  może lepiej nie wrzucaj tych plików tylko zostaw sobie je :P

Opublikowano

Żałosne jest tylko to że jedynym sposobem aby przebić konkurencje jest zniszczenie serwera. Obecne "konkurencje" nie mają nic lepszego do zaoferowania więc postępują w taki a nie inny sposób. Jak my gracze mamy szanować wcześniej wspomniane "konkurencje" skoro na ich wojnach dostajemy po dupie MY wszyscy, nie tylko administracja. Pan X niszczy serwer Panu Y i ma nadzieje że po tym co odpieprzy to wszyscy pójdą grać do Pana X. Z mojej strony był by to brak powagi i poszanowania dla własnego czasu. Stereotyp o "Typowym Zawistnym Polaczku" kilka lat temu mnie śmieszył bo władały nim płaczki, dziś Typowy Polaczek w moich oczach istnieje i nigdzie więcej nie widziałem takiego czegoś. Wyobrażacie sobie to samo na ulicach waszych miast ? Otwierasz sklep warzywny, a ktoś dlatego że dostał jabłko z robakiem, niszczy Ci cały dorobek, prace którą włożyłeś w sklep i na miejscu warzywniaka pojawia się burdel. Jeśli chodzi o barierę życia realnego a virtualnego to tutaj ta bariera zanika a internetowe cwaniaczki nie tyle co popełniają przestępstwo a wbijają komuś kolec w dupę tylko dla tego że " JA NIE MAM TO NIKT NIE BĘDZIE MIAŁ ".

Sobotniej Deili życzę wszystkiego Najlepszego a niedorozwiniętej części internetu kolec w dupe.
Pozdrawiam i oczywiście nie zabraknie nas na otwarciu.

" Nie podejmując żadnych działań, z góry skazani jesteśmy na porażkę "

Opublikowano

Co Harnasku Astivia nie wypaliła to zazdrościsz Smoczkowi, hę? Jesteś pozerem. Nie moge się doczekać kiedy postawisz swój własny serwer, oj bedzie się działo, będzie.

Co do serwera. Startuje w sobote pod nazwą Deila.eu. I pod patronem True.

Opublikowano

Deila powstanie tak jak pisałem walczę do końca, już dodaję kilka nowości, żebyście nie grali po raz kolejny monotonnie ;)

A co z tymi ludzmi co wydali kase na IS ??? Tamte Sm Nasze przepadly????

Opublikowano

A co z tymi ludzmi co wydali kase na IS ??? Tamte Sm Nasze przepadly????

Tak przepadly oczywiscie na wersji Deili od Anzelma poniewaz on nie ma wgladu co kto kupil, chyba ze ci zwroca na tej 'obecnej' deili ^^.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Szczerze mowiac to jestem zalamana tokiem myslenia ,,zacnego" Harnasia. taki sobie typowy placzek :) i po co to wszystko? z zazdrosci? az takim zawistnym czlowiekiem jestes? Moge sie zalozyc, ze teraz jak sam ,,kochany" Harnasiu bedziesz chcial postawic jakis serwer to lada moment Ci padnie. dlaczego? a dlatego ze narobiles sobie xxxxx wrogow. Czasami warto pomyslec, od tego jest mozg i to naprawde nie boli..

co do serwera Deila, oczywiscie bedziemy i zycze owocnego startu, bo jak to mowia? do 3x sztuka :)

Opublikowano

Deila powstanie tak jak pisałem walczę do końca, już dodaję kilka nowości, żebyście nie grali po raz kolejny monotonnie ;)

Człowieku nie masz 100zł na serwer to nie bierz się za to, bo szukając sponsorów znowu zostaniesz wyru...y

sygnatura3k.png

Opublikowano

Harnaś i jego miliony przyjaciół ( zmiennych IP ). Za wszystko kiedyś nas spotka kara więc tak jak Shada napisała wcześniej odbije się to na nim zapewne nie raz chociażby dlatego że w oczach 2 tyś graczy sam sie spalił ^^ Harnaś nie dość że sie spaliłeś to jeszcze wygazowałeś postem w tym temacie. Wrzucisz kradzione pliki na mpc. Jessteś taki niesamowity :> Sam czasami nie widze swojej głupoty ale Ty przerastasz całe sródowisko mt2 i mpcforum. Rób tak dalej to zostaniesz takim gołodupcem jakim byleś. Pozdrów kobre hakierze bonzo a ja ide po ołów, musze zabudować sciany bo nie znasz dnia ani godziny kiedy harnaś wraz z głupotą zapuka do twojego routera.

Co do Deili zapomniałem dodać że duże zaufanie wzbudza nowy sponsor True990. Będzie dobrze ^^

Edit. do Pana Up.
Chcesz za 100zł serwer postawić ? Chyba TSa żeby z kumplami pogadać o tym że ci weszlo 20 srednich do FMSa. Najlepiej jak ktoś nie ma chociażby zielonego pojęcia a się odzywa ^^

Opublikowano

Człowieku nie masz 100zł na serwer to nie bierz się za to, bo szukając sponsorów znowu zostaniesz wyru...y

no jak gówno wiesz to sie nie wypowiadaj ;d

Opublikowano

True990 jest to moim zdaniem bardzo zaufana osoba i nie zabraknie mne na starcie !!!

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

A  moim zdaniem to koleś który szuka takich frajerów jak smok

a masz jakas sytuacje, ktora potwierdzilaby Twoj tok myslenia? bo z tego co mi wiadomo True jest zaufana osoba, i jakbys przejrzal dokladnie ten temat na forum, zauwazylbys ze to nie tylko moje zdanie.

Opublikowano

A  moim zdaniem to koleś który szuka takich frajerów jak smok

Nie słyszałem aby ktoś w jakiś dosadny sposób przejechał się na True990. To że dorabia sobie w sposób taki iż, inwestuje w kogoś pomagając mu odbić się od dna wyciągając przy tym swoje i lekko na górkę to się nazywa WSPÓŁPRACĄ a nie w ten sposób jak ty to zwięźle i bezpodstawnie opisałeś :)

Opublikowano

a masz jakas sytuacje, ktora potwierdzilaby Twoj tok myslenia? bo z tego co mi wiadomo True jest zaufana osoba, i jakbys przejrzal dokladnie ten temat na forum, zauwazylbys ze to nie tylko moje zdanie.

Ale powiedz mi jaki ma sens dawanie przypadkowo poznanej osobie plików serwerowych i dzielenie się z z nim wpływami z IS, no pomyśl sam nie lepiej nawet pożyczyć od kogoś te kilka groszy i kupić sobie dedyka mając w dupie kolesi żerujących na czyjejś pracy ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ale powiedz mi jaki ma sens dawanie przypadkowo poznanej osobie plików serwerowych i dzielenie się z z nim wpływami z IS, no pomyśl sam nie lepiej nawet pożyczyć od kogoś te kilka groszy i kupić sobie dedyka mając w dupie kolesi żerujących na czyjejś pracy ?

Samemu to można iść na pole zbierać truskawki. Chcąc stworzyć coś solidnego trzeba współpracować. Pożyczki ? A co jeśli znajdą się właśnie takie Harnasie i nie uda Ci się wyciągnąć tyle z serwera aby spłacić długi ? Poza tym jest to praca w stresie a stres niszczy kreatywność, robisz wtedy wszystko na odprdl, na szybko byle by było. Mając u boku kogoś kto Cie wspiera jest Ci łatwiej i na pewno wspólnie zdziałacie więcej niż w pojedynkę. Zarządzać serwerem w pojedynkę gdzie gra +/- 2k ludzi to zadanie które wiele wymaga, dolicz do tego życie realne które chcąc nie chcąc każdy posiada. Smok nie posiada serwerowni 1ooo Gier ani licencji. Chcąc od czegoś zacząć trzeba to ugryźć w taki a nie inny sposób.

Swoją drogą piszesz o tym wszystkim tak lekko a nie wiesz nawet ile kosztuje opłata serwera. Twoim zdaniem to 1oo zł jak napisałeś we wcześniejszym poście więc Gratuluję szczerze.

Opublikowano

Samemu to można iść na pole zbierać truskawki. Chcąc stworzyć coś solidnego trzeba współpracować. Pożyczki ? A co jeśli znajdą się właśnie takie Harnasie i nie uda Ci się wyciągnąć tyle z serwera aby spłacić długi ? Poza tym jest to praca w stresie a stres niszczy kreatywność, robisz wtedy wszystko na odprdl, na szybko byle by było. Mając u boku kogoś kto Cie wspiera jest Ci łatwiej i na pewno wspólnie zdziałacie więcej niż w pojedynkę. Zarządzać serwerem w pojedynkę gdzie gra +/- 2k ludzi to zadanie które wiele wymaga, dolicz do tego życie realne które chcąc nie chcąc każdy posiada. Smok nie posiada serwerowni 1ooo Gier ani licencji. Chcąc od czegoś zacząć trzeba to ugryźć w taki a nie inny sposób.

Swoją drogą piszesz o tym wszystkim tak lekko a nie wiesz nawet ile kosztuje opłata serwera. Twoim zdaniem to 1oo zł jak napisałeś we wcześniejszym poście więc Gratuluję szczerze.

Tym ostatnim zdaniem rozbawiles mnie totalnie.

topic@ Serwer ma zostac odpalony w sobote.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...