Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idlowanie+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że just jest poradnik tutaj na idlowanie ale on jest stary. Dziś pokarze wam  że nic nie tracimy bo kiedyś ludzie nas zabijali i tracili. Teraz zaczaeł powstawać serwery drop/idle w których jest no kill czyli mozemy spokojnie zostawic afk zeby dropil nie martwiac sie o staty. Rundy sa krotsze i wiekszy drop. 

Zacznijmy od czego co to jest idlowanie?

Idling- w CS:GO Pojecie odnoszące się do wchodzenia lub tworzenia serwera w celu stania bezczynnie w miejscu zwiększając tym samym szansę na znalezienie losowych przedmiotów, takich jak skiny albo skrzynki, przez system losowych przedmiotów. Termin ten wywodzi się od graczy pozostających praktycznie w bezruchu czekających na swoje przesyłki.

IP SERWERÓW :

1-  

162.248.92.178:27015

2-

74.91.125.17:27235

3-

162.248.92.173:27015

To są serwery no kills na których ja nieraz dropie. Pamiętajcie że w tydzień możecie dropnąć tylko 6 itemów lub jak macie operacje 8. 

Lista serwerów:

http://www.gametracker.com/search/csgo/?query=idle

Szukajcie z tagami fast drop idle no kills.

Ja wczesniej nie idlowalem poniewaz nie chcialem popsuc stat bo na starych idlach to mozna bylo chodzic i zabijac.

Jak zrobić?

Wchodzimy do gry i dodajemy ip co podałem do listy serwerów lub wklepujemy w konsoli connect 

162.248.92.178:27015

Gdy jesteśmy w grze minimalizujemy cs i robimy co nam sie podoba lub zostawiamy go na noc.

Nie ma za to bana więc nie musicie się o nic bać.Będę aktualizował ten temat dodając ip i różne info.

Myślę że poradnik się spodobał i licze na +

Jeżeli chcecie wiedzieć coś jescze o idlowanie lub macie pytania pisać śmiało postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy jesteśmy w grze minimalizujemy cs i robimy co nam sie podoba lub zostawiamy go na noc.

Zostawiamy na noc , ale warto dodac , ze mozna popsuc sobie staty takim idlowaniem , najlepiej kupic 2 csa i robic to na 2 koncie na ktorym nie zalezy wam na statach

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Zostawiamy na noc , ale warto dodac , ze mozna popsuc sobie staty takim idlowaniem , najlepiej kupic 2 csa i robic to na 2 koncie na ktorym nie zalezy wam na statach

Właśnie mój poradnik jest po to zrobiony żeby nie popsuć statystyk. Ponieważ ja podałem ip i wytłumaczyłem że na tych serwerach nie ma zabijania. 

"Upadli powstaną"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zrobić aby od razu to teamu dodawało, a nie zawieszało na wiadomości powitalnej ?

Też mam ten sam problem, graczy 20 afkuje a wątpie, że każdy co 5 minut wchodzi i klika OK.

Lepiej idlować na CS:Go czy TF2?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Też mam ten sam problem, graczy 20 afkuje a wątpie, że każdy co 5 minut wchodzi i klika OK.

Lepiej idlować na CS:Go czy TF2?

Cs:go jak dla mnie wiekszy zarobek. Nwm mi dolacza samemu po paru chwilach jak nic nie robie i jest to OK do klikniecia.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Cs:go jak dla mnie wiekszy zarobek. Nwm mi dolacza samemu po paru chwilach jak nic nie robie i jest to OK do klikniecia.

oszkurwesyn toś teraz zabłysnął.

Przecież w tf2 zarabia się pare razy więcej niż w csgo na tych biedackich skrzynkach

super poradnik, nie wiedziałem co to idling

Opublikowano

To odpowie ktoś co z tą wiadomością powitalną? Nie chce wchodzić co 5 minut i klikać OK.

Przeciez wiadomosc powitalna , i klikniecie OK masz tylko na poczatku potem tlyko sie mapa refreshuje a co do rozdzielania teamow , to samo rozdzieli cie po ilus tam sekundach ;>

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Przeciez wiadomosc powitalna , i klikniecie OK masz tylko na poczatku potem tlyko sie mapa refreshuje a co do rozdzielania teamow , to samo rozdzieli cie po ilus tam sekundach ;>

Nie, za każdym razem musisz kliknąć OK

Opublikowano

Nie, za każdym razem musisz kliknąć OK

Nie trzeba na tych serwerach co dalem albo poprostu ja tego nie mam.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dobrze rozumiem? Wchodzę tam i po prostu dropi skrzynki?

Tak, dobrze rozumiesz.

Oczywiście szansa jest taka jak wszędzie ;)

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlaczego przy większości serwerach tego typu wyskakuje mi informacja, że sesja nie jest już dostępna?

g0Tef.jpg

Opublikowano

wyskakuje mi błąd, missing map achievment_idle, przy każdym serwerze z tą mapą, próbowałem ściagnąć ją z internetu i wrzucić do folderka, ale też wyskakiwał błąd, ściąganie mam włączone, jakieś pomysły?

Wpisz w konsole cl_allowdownload 1.

Takie pytanko odnośnie tematu skąd mogę się dowiedzieć co mi akurat dropnęło ponieważ na koniec rundy nic nie pokazuje?

Opublikowano

Dlaczego przy większości serwerach tego typu wyskakuje mi informacja, że sesja nie jest już dostępna?

Reset steam i już jest git. Polecam te serwery http://www.gametracker.com/server_info/81.19.212.95:27025/

http://www.gametracker.com/server_info/162.251.165.20:27015/

, często tam siedzę i bardzo dobrze się dropi(szybko).

Wpisz w konsole cl_allowdownload 1.

Takie pytanko odnośnie tematu skąd mogę się dowiedzieć co mi akurat dropnęło ponieważ na koniec rundy nic nie pokazuje?

Profil steam -> ekwipunek, tam układa się według kolejności zakupu/dropu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...