Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idlowanie+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reset steam i już jest git. Polecam te serwery http://www.gametracker.com/server_info/81.19.212.95:27025/

http://www.gametracker.com/server_info/162.251.165.20:27015/

, często tam siedzę i bardzo dobrze się dropi(szybko).

Profil steam -> ekwipunek, tam układa się według kolejności zakupu/dropu.

nie mogę na tym serwerze co jest prawie cały czas 50/50 grać... Failed to connect czy coś takiego... wyłącza się ekran ładowania i wraca do menu normalnego z taką wiadomością...

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam tak że jak mapa się kończy po tych 6-7 minutach to wiadomo za 20s ładuje się znów mapa i jak się załaduje a mam zmimalizowanego cs'a to jak jest kontynuuj i leci sobie te 5 s, to mi one nie lecą i muszę z maksymalizować cs'a żeby mnie do teamu przydzieliło  :/

btw

to działa jeszcze ?

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

nie wiem, wkleiłem tą komendę  " cl_disablehtmlmotd 1 " i nadal mam tak jak wbije sobie na serwer i zostawie cs'a i zminimalizuje gre, to jak mapa znów się ładuje to nie przechodzi sam dalej gdy jest odliczane " 5s i kontynuuj " tak jakby jak jest zminimalizowany nie odlicza tych 5s i sam nie przechodzi dalej

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś jak mam zminimalizowanego cs'a to żeby samo dołączyło? Bo jak mamy te 5 sekund to mi się na tym zatrzymuje. I musze co 5 min wchodzić do gry.

Opublikowano

Wie ktoś jak mam zminimalizowanego cs'a to żeby samo dołączyło? Bo jak mamy te 5 sekund to mi się na tym zatrzymuje. I musze co 5 min wchodzić do gry.

Nie musisz, tak naprawdę jesteś w grze.

Opublikowano

@ٷ Èternal™

Jaki tak na prawdę jest limit dropu w ciągu tygodnia? Wydropiłem 2 skrzynki i 1 broń od środy, postawiłem idle na 30 godzin i bez żadnego itemu. A w #1 poście napisane jest, że limit maks. to 6 ( domyślam się, że 3 skrzynki 3 bronie )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@ٷ-eternal™

Jaki tak na prawdę jest limit dropu w ciągu tygodnia? Wydropiłem 2 skrzynki i 1 broń od środy, postawiłem idle na 30 godzin i bez żadnego itemu. A w #1 poście napisane jest, że limit maks. to 6 ( domyślam się, że 3 skrzynki 3 bronie )

4 - 2 skiny, 2 skrzynki. Ponoć jeżeli masz operację to masz 2x więcej - nie wiem czy to prawda.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy to w jakikolwiek sposób psuje nasze staty?

W sensie chodzi mi tu o kill/min

Tak, ale później możesz sobie je odbudować zabijając innych ;d

Opublikowano

A jak to jest z dropem?

6 itemków na tydzień 

2 itemki na dzień ( ale 1x skin + 1x skrzynia, czy po 2x każdego - losowo)

Opublikowano

A jak to jest z dropem?

6 itemków na tydzień 

2 itemki na dzień ( ale 1x skin + 1x skrzynia, czy po 2x każdego - losowo)

2 skrzynki i 2 skiny na tydzień.

Opublikowano

Siema ja mam pytanie.

Czy jak na koniec rundy nie wyskakują powiadomienia kto dostał skrzynkę/skina to odznacza, że nikt nie dostał czy jak?

Lepiej wchodzić na serwery z idlowaniem gdzie jest 5-10 osób, czy tam gdzie jest 30-40?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Siema ja mam pytanie.

Czy jak na koniec rundy nie wyskakują powiadomienia kto dostał skrzynkę/skina to odznacza, że nikt nie dostał czy jak?

Lepiej wchodzić na serwery z idlowaniem gdzie jest 5-10 osób, czy tam gdzie jest 30-40?

Jeżeli nie ma żadnego powiadomienia to znaczy że nie ma dropu(0).

Nie ma różnicy bo i tak to jest losowe. Jest 5-10 osób to jest mniejszy % że będzie drop, ale większy że dla Cb. Jest więcej osób to będzie większy % na drop, ale mniejsze szanse że dla Cb.

Opublikowano

To jak gram na serwie co gra średnio 6-7 osób, to co ile map będzie drop?

Skąd mamy wiedzieć ? Co tydzień możesz wydropić chyba 2 bronie i dwie skrzynki (już nie pamiętam, który to dzień). Jeżeli wykupisz operacje to się zwiększa chyba do 4 broni i 4 skrzynek.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...