Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30 oponek co miesiąc?

#Ćmuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To taki poradnik jak co miesiąc zdobywać 30 oponek. To tak. Nie wchodzimy przez miesiąc do gry. Po upływie 31dni przyjdzie na nasz e-mail kod w który klikniemy i zyskamy 30 oponek. To tyle :)

LvRf.jpg

Opublikowano

Jaka z tego satysfakcja, gdzie przez 30 dni nie wchodzisz do gry? To lepiej już grać cały czas, i nie dostawać tych 30 oponek. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

To lepiej zrobić 2 konto na innym PLu i tam nazbierać dużo tych oponek i grać, innej opcji nie ma, bo to bezsensu będzie.

Poza tym skąd pewność, że co miesiąc będziesz dostawał?

Opublikowano

To tak. Nie licze tych 31dni. Po prostu mam 2 konta. Na 1 gram na 2 dostaje. Potem gram na tym 2 i na pierwszym dostaje. 

Na angielskim HZ : Hello Herold,

The suburbs are calling for their savior and your hero friends for their right hand! Return to the world of Hero Zero!

Your login information:
To the game: http://uk1.herozerogame.com/
Email: nie podam wam :D
Hero name: Herold

Report for suburb hero duty and get 30 donuts

Na polskim HZ :

Witaj KrzywyStasio,

Przedmieście domaga sie swojego wybawcy, a Twoi bohaterscy przyjaciele swojej prawej ręki! Wróć jeszcze dziś do świata Hero Zero!

Twoje dane logowania:
Do gry: http://pl5.herozerogame.com/
E-mail: CENSORED
Nazwa bohatera: KrzywyStasio

Zgłoś sie natychmiast na dyżur bohatera przedmieścia i pochłoń 30 oponek!

LvRf.jpg

Opublikowano

Kolega podał poradnik i że takie coś istnieje ,a wy od razu hejtujecie . Potem podał sposób jakiego używa i zamilkliście.

Co do topicu , robiłeś tak juz pare razy? zapewne to jednorazowy proces.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wydaje mi się że gra się dla przyjemności, fanu, no i po to by być najlepszym, a jak ktoś nie będzie uczestniczył w życiu konta przez miesiąc, no to już nikogo nie podbije... (w sensie nie będzie w top)

Ja nie raz skorzystałem z tego, ale tylko dlatego że nie chciało mi się grać.

Poradnik sam w sobie fajnie informuje że takie coś istnieje, ale nie wiem czy ktoś z tego skorzysta nie wynosząc z tego żadnej satysfakcji... (jedynie pod koniec miesiąca 30 oponek...)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Bez sensu , przez miesiąc gry można zdobyć więcej oponek jak masz szczęście to nawet z 50 ( raz tak mi się trafiło )

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@SetereN

Jeśli umie się grać to przez te 30 dni zdobędzie się jeszcze więcej oponek, gwarantuję ;) (wiem to ze swojego doświadczenia)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również uważam, że bez sensu jest nie grać przez miesiąc dla 30 oponek. Przez miesiąc można nazbierać tyle oponek, a co najważniejsze można dobrze rozwinąć postać <_<

Seria Zagrajmy w Hero Zero!

kliknij tutaj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie no ważne, że działa. Być może ktoś z niego skorzysta^^ Sugerowałbym jedynie zmienić nazwę tematu na "30 OPONEK CO MIESIĄC", bo przez brak spacji wydawało mi się na początku, że chodzi aż o 300^^

Opublikowano

Nie jest to sposób "jednorazowy", sprawdzałem z nudów, co miesiąc tylko wchodziłem na e-mail i klikałem, konto 2lv 330 oponek.

Nawet jeśli bez sensu, to przestańcie hejtować - kolega dał krótki i łatwy poradnik, zgodny z temat, więc o co Wam chodzi? -.-

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi sie niechce grac w hero zero wiec napewno skorzystam kilka razy.

Zycie to bajka masz lajka xDD

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po otwarciu nowego serwera, no-live'y lo miesiącu będą miały 90+ lvl. Wtedy już całość obdarta jest z uczciwej rywalizacji.

Opublikowano

Po otwarciu nowego serwera, no-live'y lo miesiącu będą miały 90+ lvl. Wtedy już całość obdarta jest z uczciwej rywalizacji.

Taki to po dwóch tygodniach no max 3 ;)

Co do samego pomysłu zarabiania oponek to jest on słaby. Tego nawet na drużynę wpłacić nie można ;)

7183314816623011105303.png#3

Nie zapomnij zostawić lajka. Jeśli nie za treść posta to za avatar! ;*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie, nie grasz przez miesiąc, wejdziesz, odbierzesz oponki i znowu? Gra bez sensu na 2 levelu, nie polecam.

Poza tym grając aktywnie przez ten miesiąc to

a) wbiłbyś level i staty

b ) zyskałbyś więcej oponek, jak grałem i wykorzystywałem 300 energii + z trofeum mogłem zarobić więcej niż 30. :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...