Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Zapowiedź | AlmeriaMu | S4EP6 | Exp 300x | Drop 40 %

AlmeriaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dlaczego masz miec problem z mainem ?

Od dłuższego czasu - nie wiem dlaczego, mam problemy z otworzeniem maina, mianowicie wyskakuje error i win (7) zamyka mi okno, mam nadzieje że tutaj te błędy nie będą mi wyskakiwać. No nic czekam na serwerek.

Jak coś to spotkamy się w grze FajFus :P

Opublikowano

Jarosz wyjdz ^^ szukam czegos nowego ale narazie nic nie ma. jak cos wysle Ci linka na fb

Opublikowano

Witam, strona możliwe że dzisiaj bedzie jeszcze działać czekam na dnsy aż sie przydzielą ;)

Jeszcze zrobimy tylko sklepy i potem male testy i wreszcie start . Pozdrawiam

Chciałbym wspomnieć że serwer ma tylko VIP bez żadnych donate typu kupowanie Sobie itemkow za pieniądze!!!

Opublikowano

Spokojnie, strona zostanie odpalona niebawem, teraz najważniejsze pliki bugi itd. Pozdrawiam 

No to widzę, że prędko nie wystartuje...

Opublikowano

strona już miała stanąć pare dni temu to widzę że pięknie wam wychodzi to dopinanie guzików, szkoda tylko że nie słowna administracja odstrasza graczy^^.

Opublikowano

Start Środa. godz: 20:00

nie rozumiem po co Ci teraz strona jest ?. Czekam aż hosting odpali mi MSSQL mieli to zrobić już kiedyś ale nietstey sie przedłuzylo. Nam dopinanie guzików idealnie wychodzi, wiec spokojna twoja głowa :) 

Właśnie napisalem do pomocy technicznej hostingu kiedy to zrobią. 

Ale start 20:00 środa nawet choćby co sie robiło :)

Opublikowano

Ja nie musze rozumiec tego czy jest strona teraz czy nie , napisałeś że będzie pare dni temu i jej nie było więc jeśli na tą chwile nam strona nie potrzebna to po co piszesz że zaraz strona będzie ?;x Piszę się takie rzeczy jeśli wiesz że powstanie na 100% tego i tego dnia.

Opublikowano

I wgl nie rozumiem tego czemu za Grand Reset jest tak lipna nagroda, ten gr będzie sie biło na pewno więcej niż te 7dni vipa zbedne czy 300crd do ws a zapewne itemy fo sa wiele drozsze , wiec może zrobicie coś dla graczy a nie dla zarobku dla siebie i to zmienicie tak jak ten start w środe;x To tak chyba specjalnie 1 dzien gry po wyplacie, jestem pewien że serwer byłby gotowy na poniedziałek ale jednak mass ludzi na start w dzien gdzie wyplata dochodzi na konto ludzie zdesperowani myslac o topce zakupujac vipy bez sprawdzenia serwera... Za słabo coś administracja myśli jak zrobić tak żeby zarobić a nie dać satysfakcje graczą. Normalny człowiek nie prześle po 1 dniu serwera pieniążków na gre po to by wzbijać się w góre^^.

Opublikowano

Mylisz się, vip zostanie odpalony 2 tyg po starcie, żeby gracze mogli pograć zobaczyć. 

Webshop został tak zrobiony że starczy na jeden item fo.

Opublikowano

Środa 11.06.2014 Godz: 20:00

W środku tygodnia start...

Liczna online będzie na pewno porażająca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...