Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kupić Counter Strike Global Offensive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5647814017142101138521.png

Witam wszystkich użytkowników MPCForum z racji tego że powstaje dużo pytań gdzie kupić cs:go , za ile , czy ta strona jest pewna? 

Postanowiłem zrobić poradnik w którym wytłumacze jak,gdzie i za ile kupić cs'a.

2388814017144251138521.png
1.Najlepiej kupić grę Counter Strike Global Offensive na STEAM ponieważ tam jest najpewniej i podczas promocji najtaniej.

Aby kupić grę wchodzimy na STEAM a następnie w wyszukiwarce sklepu wpisujemy Counter i wybieramy GO. Dodajemy go do koszyka i przechodzimy do płatności a możemy zapłacić dosłownie wszystkim nawet psc. Grę mamy odrazu w bibliotece po zakupie nie musimy na nic czekać.

2. Strony z keyami typu Fabryka kluczy

Na tej stronie dużo osób kupowało cs'a i poleca. Strona jest zaufana i łatwo kupić grę nawet poprzez paysafcard'a. Aby kupić grę wystarczy iść do sklepu poprosić o psc o wartości 40 zł i wklepać kod na stronie w naszym zamówieniu  cs. Klucz jest wysyłany z automatu i przyjdzie szybko.

3.Allegro

Na allegro szukamy klucza u osoby która ma dużo gwiazdek i pozytywnych komentarzy oraz u której kupiono dużo sztuk gry i osób. Na allegro mamy dużo sposobów płatności lecz nie można kupić psc a to dla nieletnich problem. Klucze chodzą po 20 zł bo ktoś kupuje w promocji za 10 a za 20 sprzedaje i ma 50% zysku.

7265514017148481138521.png

1.Oszustów których jest pełno na allegro. Nigdy nie kupuj od osoby która ma mało gwiazdek i nagatywne opinie oraz u takiej w której nikt nie kupił gry.

2. Patrz na stefy regionalne na niektórych stronach możesz kupić taniej klucz lecz strefa regionalna to RU i nie zagrasz w Polsce .

3.Na różnych forach tanio sms nigdy nie kupuj bo to są potencjalni złodzieje

9797314017150491138521.png

Kupować grę na steam jak jest w promocji. Macie cs:go za niecałe 10 zł i macie 100% pewność. 

Nie kupować na allegro ponieważ możecie zostać oszukani w 50%.

Pytać się o stefe regionalna jezeli jakas jest to nie kupować chyba ze miszkacie w rosji to mozecie kupic key RU i taniej wyjdzie.

Kupując na stronie upewnić się że jest opłącalna forma płatności dla ciebie i jakie są opinie kupujących na tej stronie.

Nie kupuj nigdy sms ponieważ wyjdzie cię to ponad 100 zł.

To na tyle myślę że w jakimś stopniu wam pomogę w  kupnie cs i ostrzegę przed czymś. Jeżeli macie pisania lub chcecie abym coś dodał lub wytłumaczył śmiało pisać ;) Pozdrawiam xD

"Upadli powstaną"

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisałeś by kupić psc za 40 zł, tyle że takiego ni ma...

Masz rację , że takiego nie ma lecz można kupić 2x20zł.

Osobiście kupiłem CS'a na steam, mój kumpel kupił na allegro, gdzie sprzedający miał gwiazdek a co się okazało ? Zrobił go w balona. Więc dodradzam wszystkim kupowania na allegro. Jasne, że czasem możesz kupić tanio i dobrze, lecz trzeba wiedzieć od kogo.

Opublikowano

Masz rację , że takiego nie ma lecz można kupić 2x20zł.

Osobiście kupiłem CS'a na steam, mój kumpel kupił na allegro, gdzie sprzedający miał gwiazdek a co się okazało ? Zrobił go w balona. Więc dodradzam wszystkim kupowania na allegro. Jasne, że czasem możesz kupić tanio i dobrze, lecz trzeba wiedzieć od kogo.

CS:GO kosztuje bodajże 10,99EUR, a 40 zł to ok. 10 EUR. Ja musiałem kupywać PSC za 50 zł.

Opublikowano

Zeby kupic przez steama bez przeceny trzeba wziac psc 50 zl . Oprócz euro 4.1 nalicza się tam też 5 % , przez co gra jest drozsza.

"Klucze chodzą po 20 zł bo ktoś kupuje w promocji za 10 a za 20 sprzedaje i ma 50% zysku." - 100 % zysku

Jak jest promocja na cs to lepiej kupic wszystkie czesci . Cs go kosztuje wtedy 4-5 euro,  a caly zestaw 7-8 . Zawsze taki cs 1.6 sie przyda w bibliotece .  

Poradnik jak najbadziej ok i zasluguje na + lecz jest tam kilka bledow , ktore wymagaja poprawy

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Jak można zrobić napisy bez polskich znaków  xD  xD  xD  xD

Po polsku xD

Wtedy to 1 raz sie w gimpie bawilem to sa duze ostepy, zla czcionka i w ogole nie moglem uzyc polskich znakow niestety ;/

"Upadli powstaną"

• 3 lata później...
Opublikowano

Bardzo wazne !!!
Chce kupic cs:go jest po 56zl bez promocji i bym musial kupowac psc za 100zl czy moge kupic 50zl i 20zl psc ??? jak to bedzie gdy kupie ?  Gdy wyswietl isie okienko gdzie podaje PIN karty psc i pdoam ten pin z psc za 50zl to kasa na marne pojdzie czy bede musial wpisac 2 pin czy bedzie po prostu pisalo ze za malo pieniedzy ma ta karta i nic nie straca ? czekam na odp

Opublikowano
Dnia 28.08.2017 o 19:57, TheYoYoMiner napisał:

Bardzo wazne !!!
Chce kupic cs:go jest po 56zl bez promocji i bym musial kupowac psc za 100zl czy moge kupic 50zl i 20zl psc ??? jak to bedzie gdy kupie ?  Gdy wyswietl isie okienko gdzie podaje PIN karty psc i pdoam ten pin z psc za 50zl to kasa na marne pojdzie czy bede musial wpisac 2 pin czy bedzie po prostu pisalo ze za malo pieniedzy ma ta karta i nic nie straca ? czekam na odp

Kup normalnie za 50 i 20 i dodaj na konto mypsc i tam potem przy wybieraniu płatnością PSC zaloguj się na konto MyPSC i po problemie :)

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...