Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeżyjmy to jeszcze raz

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

369291401714402369478.png

Emocje już opadły po niedzielnym Dniu Dziecka zorganizowanym przez MPCforum.pl na ts.mpcforum.pl. Żadne podsumowanie nie odda tego co się wtedy działo, a było najzwyczajniej i najprościej ujmując po prostu miło. Zebrała nas się grupa około 40 osób i po prostu czynnie uczestniczyliśmy czy w IDOLU czy może troszkę później w Jakiej to melodii. Oczywiście frekwencja przy tych zabawach daje wiele do życzenia, przez co ja zostałem zmuszony zaśpiewać piosenkę z bajki Kubuś Puchatek, a Marselo przypomniał sobie bajkę z dzieciństwa i odświeżył wszystkim intro z bajki Pokemon (oczywiście przytoczenie tego niesamowitego wystąpienia jest wskazane! LINK!) Próba pobicia rekordu osób online na forum zakończyła się fiaskiem jednak spróbowaliśmy i na pewno się nie poddamy, bo mamy duży apetyt i taki rekord nas w żadnym wypadku nie zadowala! 

Premierowe, pilotażowe wydanie teleturnieju Jaka to melodia było strzałem w dziesiątkę. Co prawda jedna uczestniczka zdominowała cały konkurs i znała odpowiedzi na wszystkie pytania, to nawet pomimo tego potrafiliśmy się świetnie bawić i miło spędzić czas. Lord Makin jak zwykle spóźniony jednak na całe szczęście dotarł i bawił nas swoim żartem i anegdotami. A jak wypadła całość okiem użytkowników, którzy tego dnia pojawili się razem z nami na TS3? To pytanie kieruję do tych co byli i czy chcecie więcej tego typu atrakcji organizowanych z naszej strony. 

Ja osobiście bawiłem się świetnie, uśmiałem się co nie miara, porozmawiałem z użytkownikami, poznałem ich ukryty talent wokalny.Po prostu się działo. A kto tego dnia okazał się wielkim zwycięzcom?

• Zwycięzcy IDOL

1. Upss 8-AwardImgMaster-1361138012.png + do wyboru - CS: GO, Don't Starve z DLC Reing of Giants lub Chivalry: Medieval Warfare
2. Queridith 8-AwardImgMaster-1361138012.png
3. Sality 9-AwardImgMaster-1361138078.png / 7-AwardImgMaster-1361137781.png

• Zwycięzcy "Jaka to melodia?"

1.Queridith 8-AwardImgMaster-1361138012.png + do wyboru - CS: GO, Don't Starve z DLC Reing of Giants lub Chivalry: Medieval Warfare
2. Fizaraz 8-AwardImgMaster-1361138012.png
3. cichy9-AwardImgMaster-1361138078.png / 7-AwardImgMaster-1361137781.png

• Wylosowany użytkownik z pamiątkowego screen'a
    Zaker - do wyboru - CS: GO, Don't Starve z DLC Reing of Giants lub Chivalry: Medieval Warfare​

Jak widać wygrać każdy może :) Zapraszamy na kolejne takie eventy :)

Logo do newsa przygotował Małpa

Wasz admin,
Seldek

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje !

A co z tym :) ?

• Losowanie osób, które polubiło temat

1x 10-AwardImgMaster-1361138042.png
1x 8-AwardImgMaster-1361138012.png
1x 9-AwardImgMaster-1361138078.png
1x 7-AwardImgMaster-1361137781.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...