Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT Classic bot by adik

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwna sprawa z KK mnie spotkała, za każdym razem gdy robiłem trening 550 PA wypadało mi 15-17 losowań. Dziś użyłem bota i dostałem jedynie 8kk za 550 PA (na koncie premium oczywiście). Pytanie brzmi - Czy to nie ma jakiegoś wpływu? Np. bot może uznaje konto za bezpremkowe i losowania kart wtedy są 2x rzadsze?

• Odpowiedzi 238
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwna sprawa z KK mnie spotkała, za każdym razem gdy robiłem trening 550 PA wypadało mi 15-17 losowań. Dziś użyłem bota i dostałem jedynie 8kk za 550 PA (na koncie premium oczywiście). Pytanie brzmi - Czy to nie ma jakiegoś wpływu? Np. bot może uznaje konto za bezpremkowe i losowania kart wtedy są 2x rzadsze?

Bot robi dokladnie to samo i tak samo jakbys sam trenowal, takze to nie wina bota. Po prostu dzis miales mniej szczescia ...

Edit:

Jezeli komus nie dziala wersja 1.1 to pojawila sie wersja 1.2, ktora ma kilka malych poprawek.

Opublikowano

O co chodzi z tym p1-p30 to może być obojętne jakie?

p1-p30 to są profile. Można mieć 30 rożnych ustawien bota i jednoczesnie wlaczonych 30 roznych kont. To cos dla multikonciarzy ;)

Opublikowano

Jedno pytanie mam, czy jezeli bot zaczyna trenowac i mecz sie pojawi to wiadome ze sie zatrzymuje, ale czy po meczu sam automatyczne wraca do treningu ?

Opublikowano

Jedno pytanie mam, czy jezeli bot zaczyna trenowac i mecz sie pojawi to wiadome ze sie zatrzymuje, ale czy po meczu sam automatyczne wraca do treningu ?

Ta opcja pojawi sie prawdopodobnie po wekeendzie w nowej wersji bota.

Opublikowano

Ok dziekuje, czyli nici z planow zostawienia sobie bocika i pojscia do pracy.. ;/ Tak czy siak czekam z niecierpliwoscia na aktualizacje.

Opublikowano

Potrzebuje na chwile jakies konto, ktore ma zespol w druzynie ligowej grajace mecze. Nie mam takiego konta i przez to nie mam jak uaktualnic bota. Chetni na priv mile widziani.

Opublikowano

Potrzebuje na chwile jakies konto, ktore ma zespol w druzynie ligowej grajace mecze. Nie mam takiego konta i przez to nie mam jak uaktualnic bota. Chetni na priv mile widziani.

Jak to nadal aktualne

Mógłbym pomóc.. O ile nie weźmiesz mi konta.. chociaż nie ma tam czego brać :D.

Opublikowano

Ok juz nie potrzebuje konta do pomocy.

Pojawila sie wersja 1.3. Od tej pory bot powinien czekac az mecz sie zakonczy i dalej bedzie trenowal.

Opublikowano

Polecam  bota! Ja sobie wykupiłem od adika premium i licencje na wieczność i na prawdę jestem zadowolony! Wszystko śmiga jak należy, przy okazji nie tracę czasu na klikanie :) Polecam i zapraszam do kupna licencji!

ZBIERAM ---

Opublikowano

Bot po sparingu nie treni dalej.

Niestety nie mam konta na ktorym moglbym to sprawdzic, takze ciezko mi cokolwiek z tym teraz zrobic. Jak ktos ma takie konto "pożyczyć" na 1-2 dni to sie tym zajme. Jak cos to na priv.

Opublikowano

Bardzo dobry bot, działa.
Polecam kupno pełnej wersji!

Jesteśmy tym o co walczymy i tym czym żyjemy,

Nie zawsze tym kim chcemy być i tym za co zginiemy,

Każdą przelaną kroplą krwi w imię naszej idei,

Jeśli nie wywalczymy, nie mamy nic, nie istniejemy..

Opublikowano

Głąby, nie szanujecie czyjejś pracy, nie możecie zapłacić i korzystać? Polecam zakupienie pełnej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...