Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WildProxy 1.1+GG bypas

R????owyWojtu??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
czy to dziala na viste ?????

Mnie działa na Viscie

Skoro skasowałeś link do bypass to ja tez powinnienem.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
po prawej stronie w zakladce gdzie jest god mode masz taki cos jak unlimieted cheat musisz to wlaczyc zeby god mode ddzialalo i jeszcze cos jak ma sie wlaczone god mode to nie mozna zbierac itemow :)

Witam ,

Tak , zaznaczam god mode , wlanczam Ultimate Cheat Packs na Enable i mimo to potwory mnie uderzają zmiejszając hp aż zabijając , masz pomysl dlaczego ?

No chyba że god mode ma działać na jakiejs innej zasadzie , prosze o wytłumaczenie .

Pozdrawiam ,

Grzegorz Ściworski

Opublikowano

ej mam problem jak wlanczam gre tym program biore start proxy wlanczam tego gg naciskam start server i mi na wild proxy start game czy jakos tak i mi wyskakuje "gameguard error : 114

if same error continues to occur,contact our costumer support from website at (tu strona global mu)witch the error number and erl files the gameguard folder attached"

z Góry dzienki :)

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Opublikowano

Ech pomyśl troche;) jesli robisz zgodnie z instrukacjia co jest napisana przez uzytkowanika co załozyl teamt to powinno wszystko chodzic:) Myslenie nie boli;p

omgnv.jpg

Pwned xD

Opublikowano

zrobilem wszystko odnowa i nic wyskakuje ten sam blond nadal oczekuje na odpowiedz :P

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Opublikowano

Mnie WSZYSTKO działało przez pierwszy tydzień.Teraz nie wiem dlaczego nie moge wejść na inne servery poza hel1.Ustawiam hel 5/7 albo 8 i tak wejdzie na 1.Jakies porady?

Opublikowano
Witam, czy jest mozliwosc dodania 13 serwera do Wildproxy?

dopisz ten server do pliku config.ini, ip chyba wiesz jakie wpisac ;)

Opublikowano
HAHAHA wiecie co? fajnie ze usuneliscie link w 1 poscie ALE ZOSTAL DO BYPASSA W 2 HAHAHHAHA!!! thx

Heh faktycznie x)

Ale co tam,dzieci neo sie nie dopatrzą.

Czemu nie moge wejsc na pozostałe servy? (moge tylko na hel1.)

Opublikowano

hehe na globalu zostali praktycznie sami cheaterzy ^^ niewiem czy wy gracie dla zabicia czasu czy co ale w porownaniu 7 miesiecy temu jak gralem w mu jeszcze a niedawno w sprawdzeniu na paski serverow jest poprostu tragicznie, ile moich znajomych z dominion i ratpack ucieklo z tej gry to tez masakra a wy dalej twardo gracie, choc widze ze setow niektorzy niemaja to tez graja... lol a duperow podobno tyle ze masa ludzi swieci sie jak choinki ;)

2006-2010

Opublikowano

podalby ktos linka na PM do bypassa dyski siadly a z nimi wszystko co na nich bylo

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

dziala to jeszcze komus?

nie zwieksza mi w samej grze hita

a teleport i ultimate powoduja ze latam jak szmata po

calej planszy.

nie wiem co jest grane, jak ktos mial taki problep

pliz odp

Opublikowano

bo to nie zwieksza hitów, tylko hitcount, czyli ilosc zadawanych obrazen za jednym uderzeniem...

a jak ustawisz sobie teleport w losowe miejsce, to sie nie dziw ze latasz po calej planszy...

Opublikowano

thx za odp.

szkoda ze jestem nie na swojim kompie :blink:

jednak nie widzialem roznicy z proixem i bez i to mnnie martwi :blink:

jak nic juz nie napisze w tym poscie to znaczy ze hula.

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...