Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WildProxy 1.1+GG bypas

R????owyWojtu??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Mysle z chyba przywroce link do bypasa bo i tak Mu skazane jest na bankructwo tak jak wszystkie gry stworzone przez k2..... Czekam na wasze zdanie

Ty nie rob z siebie pro co tylko 1 ma dostep do bypassa. Prawda jest taka ze zaczerpnoles to z jednego forum nie bede mowic z jakiego i teraz kozaczysz

Linki zostały usuniete i niech tak zostanie!

nie rob z siebie psa ogrodnika Prosze :)

@up poszuakj bo dzis widzialem na jednym z for ze na 1 stronie mozna znalesc bypassa pozrdo :)

Opublikowano

Mam pytanie czy jak włacze "When anyone moves" to będzie tez zabijało playerow ?

Ps. Jak ustawić AK zęby zabijało wszystkie potworki ? bo mi zabija tylko niektóre [zabija 3 z 6 tylko ;/]

Opublikowano

Kiedy masz właczone te 4 opcje pod HitCount i spotkasz jakiegos gracza, 3 pierwsze sie wyłaczaja.Dzieki temu nie atakujesz graczy.

Idz do kanturu-zabija wszystkie ;)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
ta jasne, co jeszcze ? a meet monster ?? gowno zrobisz szczerze ci powiem

To w przypadku automatycznego killa - masz rację. Mowa jednak była o multi killu - ja to zrozumiałem jako 1hh, więc mi się tu nie wymądrzaj bo co zrobię to zrobię :). Auto kill to tylko podstawienie ID spotkanego moba - czyli nieduża modyfikacja.

Opublikowano

Mam pytanie Jak zrobić zęby podnosiło mi zeny bo mi nie podnosi zaznaczyłem ale nie podnosi i czy działa wam godmod?

Opublikowano

@up

Ehhhhhhhhhhhhhhh

* Hit-hack

* Hit-delay (for drops)

* Multi-hit

* Hit-packet change

* God Mode (invincibility)

* Freeze Mode (anti packet-filter)

* Autokill (3 types):

- When mobs appear (hit only mobs)

- When anyone attacks you (hit players too!)

- When anyone moves (hit players too!)

* Teleport & auto-teleport

* Packet editor

Mam nadzieje ze zrozumiałeś...

Opublikowano

Czy ktoś dostaje DC na wejściu? Bo ja zacząłem dostawać mimo, że wszystko dobrze poustawiane mam :/

Opublikowano

Jak już jesteś taki chętny do rozdawania (nie swojego) bypassa to może usuń link i wysyłaj go na PM! :angry:

Opublikowano

swoj nie swoj bypass , ludzie powinni sie dzielic miedzy soba a nie , MOJE MOJE! ... -.-

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Potrzebujesz pomocy? napisz na pm.. pomoge ci z checia ..

Opublikowano

Zal ale zrozum, ze jak bypassa bedzie mialo 1000 osob to bypassa zablokuja po tygodniu a nie po kilku miesiacach...

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Poza tym i tak za duzo osob mialo bypassa... Zalosne dzieci ktore umieszczaja na innych forach bypassy i czity nie swojego autorstwa bez zgody prawowitego autora... Az w koncu zostal zablokowany.

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

Moderatorzy proszę was... usuńcie tego linka xP zaraz ten bypass zostanie zablokowany... jak chce rozdawać bypassa to niech to robi na PW za zgodą autora a nie na forum!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...