Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Gra wyłącza się po ekranie ładowania.

Gudi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na wstępie chcę zaznaczyć, że mam 2 komputery - na 1 win7, na którym fifa po kilku tygodniach walki działa, i drugi - winxp, świeżo po formacie, na którym niestety Fifa World nie działa. Na komputerze świeżo zainstalowałem service packa, sterowniki, net frameworki, directxa a potem origin i fifę, wyłączyłem avasta i zaporę. Po włączeniu gry i wybraniu swojej ulubionej drużyny itd odpala się tzw. "mecz treningowy". Podczas ładowania tego meczu, konkretnie w momencie gdzie pokazane są tylko nazwy I herby drużyn gra wyłącza się, wyrzuca do pulpitu bez żadnego błędu, po prostu proces znika i tyle. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, proszę o szybką pomoc i z góry dzięki. 

Opublikowano

Na obu komputerach sprawdziłem - nie ma tam pliku fifasetup, jest kilka settingsów ale w żadnym z nich nie ma takiego wzoru jaki jest powyżej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...