Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca - MAJ

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i zaraz znowu wielkie ego istnego się nam pokaże, nie potrzebny był tutaj do szczęścia lol
pamiętam, że kiedyś chyba było takie coś, że nikt nie ma opcji powrotu na swoją starą posadę bez przejścia kolejny raz przez wszystkie początkowe rangi - gdzie to się podziało? heh

Opublikowano

Istny spoko powrót ale serio kurwa Zarax nagrodzony?  Ten marny gold, który wypowiada się na temat rzeczy, o których nie wie?

Przykładowo ostatnio chyba 2 dni temu ktoś zapytał czy da się oddać postać po reworku (Karthus) więc ten wszechwiedzący Zarax napisał, że można oddać do supportu i IP/RP zostanie zwrócone. A to bujda bo każdy wie, że już nie można oddawać postaci po reworkach.

Sytuacji jest dużo więcej wystarczy spojrzeć w jego i Szymica zawartość.

Brzydzę się wami bo wybieracie idiotów na stanowiska, które powinny budzić podziw a jak widziałem Szymica i Zaraxa jako liderów to cisnąłem niezłą bekę.

Opublikowano

Istny spoko powrót ale serio kurwa Zarax nagrodzony?  Ten marny gold, który wypowiada się na temat rzeczy, o których nie wie?

Przykładowo ostatnio chyba 2 dni temu ktoś zapytał czy da się oddać postać po reworku (Karthus) więc ten wszechwiedzący Zarax napisał, że można oddać do supportu i IP/RP zostanie zwrócone. A to bujda bo każdy wie, że już nie można oddawać postaci po reworkach.

Brzydzę się wami bo wybieracie idiotów na stanowiska, które powinny budzić podziw a jak widziałem Szymica i Zaraxa jako liderów to cisnąłem niezłą bekę.

Już od dawna nie wybiera się modów ze wzgledu na wiedzę tylko na to kto siedzi dłużej na forum i umie lizać dupe Kappa

sstwc.jpg

Opublikowano

Przyznam się bez bicia, że tak było, była to jednorazowa sytuacja(mam taką nadzieję :D) Info o tym dopiero co było zamieszczone, więc skąd mogłem wiedzieć. Jestem człowiekiem i zdarzy mi się pomylić. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...