Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator miesiąca - MAJ

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje dla obu Panów! ;-)

Miło czytać takie tematy, bo Moderator Miesiąca nie jest obowiązkowo przyznawanym tytułem, a mimo wszystko mamy w kim wybierać. Cieszę się, że ciągle nie brakuje tych perełek.

Co do Istnego to aż zgrzytam zębami czytając te negatywne komentarze. Zrobił dla MPC naprawdę dużo, wprowadził wiele własnych pomysłów, z których korzystamy do dziś. Potrzebujemy tutaj takich osób jak on! :)

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już od dawna nie wybiera się modów ze wzgledu na wiedzę tylko na to kto siedzi dłużej na forum i umie lizać dupe Kappa

Najgorsze jak ktoś wie ponadprzeciętnie o danej grze, jest perełką w dziale, ale nie może o niego zadbać, bo np. zachowanie, no kurwa co ma zachowanie do pilnowania działu i pomaganiu innym.

Kiedyś to wchodziłem na skype pogadać z mou, a tam już kilka pizdocwelów liżących dupe, a było to lat dwa, teraz jest tak samo tylko, że komu innemu liżą, pojebane to jak lato z radiem.

Kiedyś słyszałem, że jak istny do końca poprzednich wakacji nie dostanie globala to odchodzi, dostał siedział i sam odszedł później, teraz wraca, ok.

Opublikowano

Gratki :-)

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...