Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter-Strike za darmo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ładnie, spróbuję się pobawić bo ładne gierki można nie raz zgarnąć. ;)

Mogę ci jeszcze dać taką radę pilnuj mocno "Tremor Rewards" ponieważ nieraz są takie akcje bundlowe że można zgarnąć paczkę gier praktycznie za nic. Ja za 995 punktów zgarnąłem takie gry:

1. Saints Row: The Third

2. Saints Row 2

3. Risen 2: Dark Waters

4. Sacred 2 Gold Item

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Jak bys wrzucal ktore ankiety robic bo zalicza zeby nie tracic czasu było by miło ;)

Chcialem CS:GO a wogole juz nie maja.. Wie ktos moze kiedy sie pojawi?

Opublikowano

@MaRcZuK Ja robię wszystko co się pojawi w "SuperRewars" więc nie ma co tu spisu robić....

Cs, będzie jak na jakiejś stronie pojawi się przecena.

Opublikowano

Słabo bo bo każdą ankietę z numerem telefonu trzeba reklamować, ale gierki są spoko, i TuT twój też ;)

WIELKIE DZIĘKI !!!

Ale mam takie małe pytanie, w reklamacji mam napisaćtreść wiadomości z pin'em czy której?

Opublikowano

Słabo bo bo każdą ankietę z numerem telefonu trzeba reklamować, ale gierki są spoko, i TuT twój też ;)

WIELKIE DZIĘKI !!!

Ale mam takie małe pytanie, w reklamacji mam napisaćtreść wiadomości z pin'em czy której?

Piszesz treść dwóch wiadomości

Możecie mi powiedzieć, dlaczego GIFT jest droższy, od klucza?? :D

Ponieważ gifty daje ci bot. A klucz dostajesz od razu na wiadomość, pewnie dlatego ale nie jestem pewien.

które otrzymałeś na telefon.

Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie powiedzieć co mam napisać do supportu? Którego sms'a mam przytoczyć w reklamacji? Bo zrobiłem ankietę ale mi nie zaliczyło.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Może mi ktoś dokładnie powiedzieć co mam napisać do supportu? Którego sms'a mam przytoczyć w reklamacji? Bo zrobiłem ankietę ale mi nie zaliczyło.

Masz na pisane wyżej. Wysyłasz treść dwóch sms-ów.

Opublikowano

Mam pytanie w przeciągu ilu dni po reklamacji dostane punkty?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Bardzo przydatne, chętnie wypróbuję. Zobaczymy ile w 5 dni nazbieram :P

Jezeli bedziesz mial startert i dobre oferty to spokojnie na cs uzbierasz.

"Upadli powstaną"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie... Czy jak się nie zrobi oferty to cena jej wzrasta, czy ona po prostu znika? A jeszcze, jak się zrobi wszystkie to już później żadnych nie ma, czy jakieś przybywają?? :)

Opublikowano

mozna jeszcze im tam wysylac swoje karty kolekcjonerskie albo itemki z cs-a to tez daja punkty. Strona mnie bardziej irytuje mimo tego że uzbierałem gier o wartosci $168. Nie polecam robic kont na amerykanskim ip zeby grac w gry bo i tak zbanuja :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

A ja mam pytanie... Czy jak się nie zrobi oferty to cena jej wzrasta, czy ona po prostu znika? A jeszcze, jak się zrobi wszystkie to już później żadnych nie ma, czy jakieś przybywają?? :)

Przybywaja codziennie masz nowe oferte dawane.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jestem bardzo mile zaskoczony tą stronką, w godzinę udało mi się uzbierać 1318pkt bez starteru żadnego. Szkoda że nie ma już CS:GO jednak jest wiele innych ciekawych gierek.

Znalazłem ciekawą promocję Dead Island GOTY + wszystkie DLC to Saints Row 3 KLIK i tutaj pytanie czy potrzebuje Saints Row 3 żeby pograć w Dead Island ?

Polecacie jakieś fajne gry za do 1500 pkt ?

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...