Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter-Strike za darmo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DJSmoku2 Czyli mam tak ciągle robić , biore oferte wpisuje numer telefonu , dostaje kod i zglaszam reklamacje?

i drugie pytanko.. zrobiłem jedną ofertę aktywowalem subskrypcje i nie pobrało mi kasy, ale nie mogę zrobić już drugiej oferty.. gdy podaje nr telefonu , zaden klucz nie przychodzi..

a i jeszcze 3 , zglosiłem reklamację tak jak jest napisane w 1 poście i odrzucili mi ją..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ahahaha ale wy jesteście śmieszni nikt wam nie da za darmo tak popularnej gry jak np. CS : GO ... KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA ? 

AKTUALNY NICK : jacobW 

EMAAAA  :lenny:

Opublikowano

Działa, działa. Ja jednak zawsze "kupuje" te low skiny do cs na obstawianie. Polecam wchodzić na forum, dział polski i w temat działających ofert i patrzeć jakie działają(ostatnie strony)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czyli normalnie można subskrypcje sms na starterze na którym nie ma kasy ?

Z reklamacją, powinieneś dostać, ale nie we wszystkich ofertach oczywiście.

@DJSmoku2

Ile dziennie zbierasz punktów?

200-500 punktów.

A ja się nie mogę zarejestrować. Piszę, że 1 Konto na 1 Adres IP i PC, jak żadnego konta wcześniej nie zakładałem  xD

Pisz do supportu.

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Według mnie ta strona to jakaś ściema, zrobiłem już 10 ofert z podawaniem telefonu, reklamowalem wszystkie i wszystkie mi odrzucili. Żadna oferta powyżej 200 punktów mi nie zadziałała, więc jedyny sposób to robienie ankiet za marne pare punktów...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Według mnie ta strona to jakaś ściema, zrobiłem już 10 ofert z podawaniem telefonu, reklamowalem wszystkie i wszystkie mi odrzucili. Żadna oferta powyżej 200 punktów mi nie zadziałała, więc jedyny sposób to robienie ankiet za marne pare punktów...

Ehh... to nie wina strony tylko zleceniodawców ofert strona nic z tym związanego nie ma, spróbuj u innego sponsora.

Opublikowano

Dużo masz tych ofert? Bo ja mam gdzieś z 8. Co jakiś czas się pojawiają nowe albo te same ale można jeszcze raz zrobić? Korzystasz tylko z superrewards? Na jak długo wystarcza jeden starter, bo kiedyś robiłem to na innym kompie i taki starter czasami był tylko na 3-4 oferty, a potem już był w bazie i do wywalenia. Jakieś darmowe startery gdzie mogłbym zamowic?

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Ehh... to nie wina strony tylko zleceniodawców ofert strona nic z tym związanego nie ma, spróbuj u innego sponsora.

Tego też próbowałem, może mógłbyś podać jakieś oferty które Tobie zadziałały na starter lub które aktualnie teraz robisz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam wole D***y.pl. Bezpiecznie bez oplat aby trzeba troche czasu :)

Mnie ten serwis oszukał, więc ja go nie polecam.

Już lepiej kupić

Nie sądzę są ludzie (tacy jak ja) którzy nie lubią wydawać hajsu na gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...