Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do gry ''Margonem''

avoi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim poradniku do gry ''Margonem''

Wstęp

Poradnik został stworzony w celu pomocy dla niedoświadczonych z grą, i początkujących graczy.

Zacznę od wyboru świata:

- Dla takich, co Pvp nie lubią -Majuna, świat na którym Pvp można robić tylko za zgodą obu graczy.

- Dla takich co dzięki Pvp są happy jak zestaw z McDonalda -Perkun, tutaj Pvp to codzienność.

-Dla lubiących mało ludzi -Polecam Zemyne.

-Dla lubiących tłoczność -Od Siebie polecę Classic (Nie można go wybrać podczas tworzenia konta)

Uff, przebrnęliśmy, pora na profesję

-Wojownik -Postać na 31 poziomie, w 2-3 unikatach robiąca sieczkę, do 60 poziomu jest dość dobra, lecz potem coraz gorzej. (Ode mnie:  Niezbyt polecana postać dla początkujących graczy)

-Tancerz ostrzy -W przeciwieństwie do wojownika, tancerz do tego 50-70 poziomu jest dość słaby, lecz potem to odwrotność wojownika. (Ode mnie: Dla lubiących duuże wyzwania)

-Paladyn - W tej grze, robi za puszkę chłonącą dmg jak wode. (Ode mnie: Postać na exp idealna, dużo leczenia turowego, pomaga w expie, do pvp z niezłym eq, jest dość fajny)

-Mag -Mistrz expienia, kochany Fajerbal, Ściana ognia, jednym słowem mistrz expienia. (Ode mnie: Dla lubiących exp, niezbyt PvP, postać wymarzona)

-Łowca -Postać lepsza do PvP, do expa też się nada (Ode mnie: Najbardziej polecana postać dla początkujących)

-Tropiciel -Moja ulubiona postać, Dobra pod PvP, oraz exp, lecz swoją potęgę pokazuję po 200+ poziomie, więc trochę wody upłynie.. (Ode  Mnie :Niezbyt polecany dla początkujących graczy)

Ok, teraz czas na przydatne linki

-emargo.pl -Spis większości itemków, i questów, wdłg mnie najbardziej przydatna strona.

- Forum Margonem, nie tyle co link, a dowiemy się na prawdę wiele.

-  Inne strony typu ''naszemargo'' polecam sobie odpuścić.

Zbliżamy się do końca tego poradnika, estetyczny on nie jest, ale liczy się treść, której tu jest sporo, jeżeli się spodoba, w najbliższym czasie zrobię poradniki dla każdej profesji, pozdrawiam, Aaaa, i żeby nie było to mój pierwszy poradnik, i przyjmę krytykę, jak i pozytywne oceny.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

1. Błędy ortograficzne

2. Profesję zbyt ogólnikowo opisane.

3. Profesja czy jest dobra czy nie cały czas się zmienia, teraz na 85 to woj, wczesniej był mag.

4. Do PVP można zaliczyć także Berufs, Brutal.

5. Nic nie opisane o pandorze.

TuByłaSygnatura.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja swoim magiem na 123 niszcze każdego. Dopiero potem w nieogarniętym eq mag jest słaby. Reszta profesji opisana ok, ale dla nowych graczy nie polecam tancerza. Bez dobrego eq i um trudno się nim expi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...