Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka modów - Kasior Mod Pack 1.7.2 (Shaders,Texture_Packs)

TheKasiorPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kasior Mod Pack 1.7.2

[DOWNLOAD]
[sKAN]

Mo'Creatures

[DOWNLOAD]

[sKAN]

Instalacja moda: Wrzuć plik MoCreatures.zip do folderu mods KONIEC!

Jeżeli podczas tworzenia świata chcecie używać moda BIOMES O PLENTY to w ustawieniach generowania wybieracie Biomes O Plenty (to tam gdzie wybiera się np. PŁASKI ŚWIAT) 

Instalacja paczki na Windows 7 lub 8

1. Wchodzisz w START

2. Wpisujesz %appdata%

3. Usuwasz .minecraft lub kopiujesz na pulpit aby nie utracić swoich zapisów

4. Wklejasz pobrane .minecraft z Kasior Mod Pack ( po rozpakowaniu winrarem)

5. Włączasz launcher minecrafta, logujesz się

6. Z listy profili wybierasz FORGE

7. Odpalasz grę

8. CZEKASZ OKOŁO MINUTY AŻ SIĘ ZAŁADUJE GRA!

Instalacja paczki na Windows XP

1. Wchodzisz w START

2. Klikasz URUCHOM

3. Wpisujesz %appdata%

4. Usuwasz .minecraft lub kopiujesz na pulpit aby nie utracić swoich zapisów

5. Wklejasz pobrane .minecraft z Kasior Mod Pack ( po rozpakowaniu winrarem)

6. Włączasz launcher minecrafta, logujesz się

7. Z listy profili wybierasz FORGE

8. Odpalasz grę

9. CZEKASZ OKOŁO MINUTY AŻ SIĘ ZAŁADUJE GRA!

581251405943353857310.jpeg

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wstawiam tego posta przed minięciem 24h, ponieważ nie chcę refreshować tematu co 24 godziny codziennie o 2:33 nad ranem :) A więc proszę o nie dawanie mi negatywa czy co tam się dostaje :)

Opublikowano

Jakim launcherem można to odpalić? 

Zwykłym minecraftowym, podmieniasz .minecraft ze swoim, najlepiej usunąć całe .minecraft i wkleić to pobrane :)

Opublikowano

Super pliczki tylko dodaj Divine Rpg <---- Co jest ciężko zrobić :) Wtedy napewno pobiorę i dam Like'a a boss'a xD

Opublikowano

Nooo... ładna paczuszka! Właśnie pobieram i myślę, że sobie pogram dłużej na niej bo wydaje się bardzo fajna. Pozdrawiam :)

800px-Minecraft_Wallpaper_005-800x200.jp

Opublikowano

Super pliczki tylko dodaj Divine Rpg <---- Co jest ciężko zrobić :) Wtedy napewno pobiorę i dam Like'a a boss'a xD

Witaj! Próbowałem dograć do mojej paczki Devine RPG, ale jest to tak mało współgrający plugin z innymi, że musiał bym wywalić połowę moich modyfikacji :/ Więc niestety nie wgram :(

Opublikowano

Bardzo fajny mod pack!

Ale mam jedno pytanie czasami po odpaleniu minecrafta czasami mi crashuje wiesz czym to jest spowodowane?

Może to być spowodowane za małą ilością ramu przeznaczonego na minecrafta lub braku kompatybilacji modyfikacji :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Po kliknięciu 'play' wyskakuje mi takie coś: 'Error: Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit. Pomoże ktoś? :/

Opublikowano

Po kliknięciu 'play' wyskakuje mi takie coś: 'Error: Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit. Pomoże ktoś? :/

Ile masz GB ramu zamontowanego?

Jak to sprawdzic?

Klikasz w lewym dolnym rogu ekranu znaczek windowsa (inaczej START) -> Prawy na napis KOMPUTER -> WŁAŚCIWOŚCI -> Zainstalowana pamięć RAM, w moim przypadku jest to 16 GB więc możliwe że przy wrzucaniu paczki na internet ustawiłem 8GB przeznaczonych na minecrafta, jeżeli ktoś nie ma tylu ile ja ramu, będzie wywalał mu ten oto błąd: "Error: Could not create the Java Virtual Machine. Error: A fatal exception has occurred. Program will exit" :)

Jak to naprawić?

Wchodzicie w launcher minecrafta -> Edit Profile (tam gdzie w instrukcji napisałem aby wybrać opcję FORGE) i na samym dole zaznaczacie JVM Arguments i wpisujecie maksymalnie połowe swojej ilości RAMu, czyli na przykład jeżeli macie 4 GB RAMu to wpisujecie -Xmx 2GB -> SaveProfile i grasz :)

Przypominam jeszcze, że jak tworzycie świat i chcecie mieć go ładniejszego to w ustawieniach generowania wybieracie Biomes O Plenty (to tam gdzie wybiera się np. PŁASKI ŚWIAT) :) POZDRAWIAM!

Opublikowano

Czy była by możliwość postawienia serwera na tych modach ?

Jest możliwość, tylko musiał bym stworzyć paczkę na multi :) Jeżeli będzie pare osób chętnych to nie ma problemu :) A jak chcesz tylko z kolegą zagrać przez lan na multi to tworzysz świat i klikasz Open To Lan i on ma od razu serwer w swojej liscie serwerów :) a jak chcesz dla kogos nie ze szwojej sieci albo dla wielu osób to już muszę paczkę zrobić :) Lub wirtualny lan poprzez hamachi ale to już za dużo zabawy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...