Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 fake czy real?

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kostek525

Rada jest w ostatnim tygodniu szkoły.

Jakie kombinowanie ? Czy serwery Asig'a ( Wyraj, Alvio , Nawie a teraz Ravia ) zawsze źle wystartowały ?

Dając im czas dajemy czas też sobie na dobre przygotowanie serwera na start.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngઉગઅઉ૦ઙ

@kostek525

Jakie kombinowanie ? Czy serwery Asig'a ( Wyraj, Alvio , Nawie a teraz Ravia ) zawsze źle wystartowały ?

O czym ty piszesz? Rada jest głownie w drugim tygodniu czerwca - nie czwartym... mam mnóstwo znajomych w całej Polsce więc wiem.

Ravia wystartowała 17 start był niezły więc czemu ravia s2 ma wystartować później? Jakie kombinowanie? Spójrz na inne serwery. Zapowiadają się miesiące przed planowanym startem.  Isamu ma podobno tutaj bana - kit, trudno - jest YT. Sposób nawet skuteczniejszy niż to forum, a informacji ni chuchu nisłuchu nadal ( tydzien przed startem serwa)... to jest wg mnie kombinowanie i tworzy to we mnie niepewność i to właśnie ona zachęciła mnie do zadania pytania czy to przypadkiem nie FAKE

Opublikowano

@kostek525

Nie zamierzam się z Tobą kłócić bo i tak widać nie wiesz .

W drugim tygodniu czerwca to jest wystawianie ocen a rada jest zazwyczaj w ostatnim tygodniu szkoły , wtedy nie ma dzienników i nikt prawie nie chodzi do szkoły ...

Gdyby rada była w 2 tygodniu czerwca to by nikt nie mógł już się poprawiać -.-

@knock1074

Nudy nigdy nie było.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Więc tak.Czy S2 ma być praktycznie nie ruszoną wersją s1 tylko z mniejszym expem?

+ tak nawiasem wystawienie ocen jest w 2 tygodniu czerwca a jak wiadomo po tym czasie nie można poprawić ocen.Jedyne co się może zmienić to zachowanie ;).

Opublikowano

@kostek525

Serwer jest robiony na plikach ravi? Co w niech będzie zmienione mniej więcej bo jak tylko raty + dodanie zmianek do metinów to jest koło godziny pracy nad dropem :)

Opublikowano

Wydaje mi się, że to nie fake start może będzie w wakacje 17 na pewno nie ale nie wiemy czy to będzie easy/medium może hard/medium ja wolał bym jakiegoś mediuma

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Japierdole dobrze ze nie mam poprawek<333 miesiąc grania i zarobimy sobie na nowego kompa:D

Ja bym na twoim miejscu bzyku na mózg zarobił xD

Stay Trippin.

Opublikowano

Wydaje mi się, że to nie fake start może będzie w wakacje 17 na pewno nie ale nie wiemy czy to będzie easy/medium może hard/medium ja wolał bym jakiegoś mediuma

Ziomek nie chce na ciebie najeżdżać ale czy ty umiesz czytać?.Jest wyraźnie napisane przez admina że to będziesz serv trudniejszy od s1 i startuje 27 czerwca....

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngઉગઅઉ૦ઙ

wystawienie ocen jest do konca tego tygodnia WE WSZYSTKICH SZKOLACH a rada jest zazwyczaj w nastepnym tygodniu, z reszta co to za roznica.

Nie mowiac o tym ze odniosles sie do tylko jednej mojej kwesti ( pomijajac podejrzany brak zapowiedzi to poprawianie ocen jest do konca tego tygodnia. o jakim poprawianiu ocen wiec mowimy? z tego co wiem wystawionych ocen nie da sie juz poprawic. TO mi sie wydaje dziwne

Opublikowano

Ravia s2 bedzie pay2win #potwierdzoneinfo

Odsyłam do tematu na forum ravii. ;)

-Tęczaki tylko is.

-Zwoje egzo tylko is.

-Magiczne metale/lustra tylko is.

Ogólnie to szykuje się Mortis s2 (beka).

Stay Trippin.

Opublikowano

Ravia s2 bedzie pay2win #potwierdzoneinfo

Odsyłam do tematu na forum ravii. ;)

-Tęczaki tylko is.

-Zwoje egzo tylko is.

-Magiczne metale/lustra tylko is.

Ogólnie to szykuje się Mortis s2 (beka).

Ogółem rzecz biorąc to większość serwerów jest pay2win. Albo jakieś niewiarygodne eq (od GM/z navicat - jak kto woli), albo IS... 

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Opublikowano

Mortis nie był pod is i był najlepszym serverem na jakim grałem jedynie czego brakowało to reklamy ;/

Zwracam honor.

Czyli jak ktoś nie napierdala milionów w isa może odpuścić sobie gre tam :P

@1361622928-U485574.pngPan Randka Tak masz racje, większość serwerów jest pay2win ale z reguły na tych serwerach wszystko co jest w is jest również do zdobycia w grze.

Stay Trippin.

Opublikowano

Ostatnim dniem w którym oceny mogą być poprawiane i mają już być wystawione jest 18 czerwca i potem już wakacje bo nikt nie chodzi (bynajmniej u mnie w technikum) a dniem następnym jest Boże Ciało więc wydaje mi się że najlepszym startem byłby właśnie ten 18czerwca w godzinach 16-18

I taka prośba jeśli ktoś może tu wrzucić treść tego tematu z forum ravii tu to by nie zaszkodziło bo mało kto wie co to będzie i robi się zamieszanie.

Opublikowano

Ostatnim dniem w którym oceny mogą być poprawiane i mają już być wystawione jest 18 czerwca i potem już wakacje bo nikt nie chodzi (bynajmniej u mnie w technikum) a dniem następnym jest Boże Ciało więc wydaje mi się że najlepszym startem byłby właśnie ten 18czerwca w godzinach 16-18

I taka prośba jeśli ktoś może tu wrzucić treść tego tematu z forum ravii tu to by nie zaszkodziło bo mało kto wie co to będzie i robi się zamieszanie.

Cytaty Bambosa z forum:

"Normalnie wbijacie , tęczaki i egzo tylko za diabelskie znaki . Rady do zdobycia też w grze. Kostiumy nowe będą , lizaków takich nie będzie."

"Magiczne metale ( Aka Zaklęte Lustra) będą tylko w IS za Diabelskie znaki . Tak jak na globalu są rzeczy za smocze znaki i za ogromną ilość znaków."

Stay Trippin.

Opublikowano

jeżeli ma być wszystko w ISie to wątpie że ludzie będą grać na takim czyms

Na IMetinie grają. Jak będzie reklama, to będą i gracze.

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...