Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s2 fake czy real?

kostek525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info od Bambosa

"Ze względu że wiele osób chce trochę zmian , dodania lepszych możliwości na serwerze i żeby gra nie była nudna więc przekładamy start S2 ravii na czas nie określony .

Kilka zmian które ujawniamy:

Dzienny quest na zmianki

Brak smoczej wyżyny

Drop od razu z boosa , możliwość wydropienia do 6-7 różnych przedmiotów.

System pasów

Nowy dungeon na niski level i wysoki level

Więcej szkatułek

I wiele więcej

Ogólne info o starcie s2 ravia.eu pojawi się na kanale isamuxpompa na youtube"

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możliwe że w tym roku powstanie Balmora s2 także nawet jeśli wystartuje Ravia s2 to Balmora ich pogrąży

Ravia - Gimb Player

Balmora - Solidny Player +18

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Jeśli już określać serwer po tym jaka grupa wiekowa na nim gra i jak się zachowuje dana grupa to balmora jest na wiele wyższym poziomie. 

Ravia kojarzy się z serwerem gdzie grają głównie nooby ślepo podążające za isamu...są bo są i nabijają licznik mając 40lvl i eq +6 i aby było 2k pż bo to najważniejsze.

Ravia s1 olana została i ciekawe czy kiedyś nie będzie tak z s2.

Na s2 chcą wprowadzić parę zmian i po dwóch latach posiadania serwera zajmuje im to tak długo...rzeczywiście ktoś miał rację śmiejąc się z ich technika który nie potrafił dodać nowego wyzwania na serwer...

Opublikowano

Bardziej śmiejąc się z technika, który nie potrafił naprawić bugu z DT (po pieczeciach nadal liczył się czas) i usprawiedliwiał to w ten sposób : " tego sie nie da naprawić"

Mówię o Welesie.

Opublikowano

z tego co słyszałem Ravia S2 planuje start 1 lipca

chociaż z nimi to nie wiadomo strasznie się ociągają gdy będzie 1 to jeszcze wbije zobaczę co i jak jak nie będzie to trudno więcej czekać nie zamierzam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Real , Isamu już brakuje graczy na Ravi a co za tym idzie pieniędzy :P

Mysle ze to nie chodzi o kase bo Isamu teraz ciagnie ostry hajs z youtube

Opublikowano

nie o hajs ? hihi wgle jak w pierwszy misiąc on z tej ravii dostanie z 50 tysięcy do podzialu... jak tam bd na starcie z 4kafle osob..

pomyslcie cala pompa team bd nagrywac z servera ") slaba reklama będzie ;)

Do podzialu z Asigiem *

Opublikowano

Nie tylko z Asigiem.

Przeciez jeszcze Numfa ktora na 100% bd w składzie i pozostaly team z S1 oni tez cos dostaja...

A co Isamu w sumie z takiego 25k jakby na pol sie dzielili? skoro ja podejrzewam ze on ponad dyszke miesiecznie z yt ma..to mu tam lata.

Opublikowano

Nie tylko z Asigiem.

Przeciez jeszcze Numfa ktora na 100% bd w składzie i pozostaly team z S1 oni tez cos dostaja...

A co Isamu w sumie z takiego 25k jakby na pol sie dzielili? skoro ja podejrzewam ze on ponad dyszke miesiecznie z yt ma..to mu tam lata.

To że mają 50 kafli zarobku msc to nie znaczy że tym sie dzielą bo odchodza z tego opłaty na maszyne oraz zapewne odprowadzają podatki 

Co mu lata ? paliwo sie samo do Bmw nie wleje ^ ^

Ravia S2 miała być do końca tego msc takie były ''plotki''

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia nie powstanie s2,ravia ponieważ staje się coraz mniej popularna ludzie wolą grać na serwerach medium,easy  a jak chcą hard to na pl będą grać po prostu ravia się już dawno "wypaliła":)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia nie powstanie s2,ravia ponieważ staje się coraz mniej popularna ludzie wolą grać na serwerach medium,easy  a jak chcą hard to na pl będą grać po prostu ravia się już dawno "wypaliła":)

To jest ukryta treść, proszę

powstać powstanie tylko kiedy ;D 

info z fan page welesa :

To jest ukryta treść, proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...