Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsza produkcja MPC Graphic Team: GFX Passion 2!

Atacama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1378920756-U247153.png

135971402572897945952.png

Witajcie drodzy użytkownicy!
Po dłuższej przerwie, cała grupa MPC Graphic Team pragnie zaprezentować Wam drugie wydanie magazynu GFX Passion. Gazeta jest przedstawiana Wam w formie PDF do czytania online bądź bezpośredniego pobrania. Powyżej możecie zobaczyć okładkę drugiego, czerwcowego wydania. W tym wydaniu przeczytasz między innymi o:

• najlepszych pracach użytkowników FanART
  • najciekawszych fotomanipulacjach
  • przydatnych serwisach graficznych, nieodzownym elemencie pracy grafika
  • tajnikach Smudge Style'u
  • graficznych porażkach

Nie ustalamy konkretnych terminów wydawania naszego magazynu. Jednak zakładamy, że czas oczekiwania na kolejny numer nie będzie przekraczał dwóch miesięcy!
Zapraszamy do czytania, oceniania i komentowania ;-) Miłej lektury życzy:
~MPC Graphic Team

GFX Passion - 2

358911402572828945952.png773501402572869945952.png474751402574931945952.png

Zobacz także!
GFX Passion - 1 KLIK

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Łooo... nie wiedziałem wgl, że coś takiego tworzycie :D

Podziękujcie @Dziobagg 'owi, że na FB wrzucił xD

Ogólnie MEGA wrażenie robi ten magazyn. Wygląda zajebiście schludnie i... profesjonalnie?  ^_^

Więcej poradników mogłoby w nim być, ten do smudge'u mi się spodobał. Wieczorem mam zamiar się z nim pobawić :D

Props za wykonanie dla MGT, podjarałem się  B)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Bardzo wszystko super, na pewno się przyda :P Ale praca by Jullietta jest również moją pracą, bo to collab :) Naprawcie to :)

Racja, pisałam o tym, że to collab. ;-)

Tak czy siak, świetnie wyszło. :)

Opublikowano

Nie widziałem wcześniej tej gazetki. Super pomysł, gratuluję ekipie MGT.

Osobiście najbardziej spodobał mi się layout pod serwer metin2. Z niecierpliwiony czekam na więcej! 

Opublikowano

Ekstra, każdą stronę przeglądałem z zaciekawieniem. ; ) Nawet zostałem wyróżniony w sekcji z tagami ;o

Drugie wydanie jak najbardziej na plus!

Opublikowano

Dużo wcześniej :) Właśnie rozmawiamy o 3 wydaniu.

O 2 wydaniu też rozmawialiśmy zaraz po wydaniu pierwszego, a wyszło dopiero teraz xD

Fajnie że to kontynuujecie. Żeby tylko szybciej to wychodziło ;)

Game Over

Opublikowano

947311402946276949229.jpeg

Ogłaszam konkurs! Kto znajdzie jak największą ilość błędów! Na tym screenie widzę jeszcze wiele innych xD

Tak, nie jesteśmy robotami. Następnym razem nawiążemy współpracę z korektorami MPC News ;p

tak to badzo leprzy pomyzl

Opublikowano

Tak, nie jesteśmy robotami. Następnym razem nawiążemy współpracę z korektorami MPC News ;p

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Jedwabista gazetka, cud-miód, naprawdę super sprawa.

Oby tak dalej, tylko nie co pół roku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

947311402946276949229.jpeg

Ogłaszam konkurs! Kto znajdzie jak największą ilość błędów! Na tym screenie widzę jeszcze wiele innych xD

tak to badzo leprzy pomyzl

znaczynm, większąkontrole, rozmyanie, zmożemy, rozmazująć, kilku krotnie, poszeżyć, róchów.

xD

Opublikowano

Wyjebane w kosmos.  B)

Ogólnie chwała wam za to, że mimo ciągłego wykonywania zachcianek Moderatorów, KidModeratorów, Redaktorów itp. w waszym dziale to nadal macie czas na tak złożone projekty.

Zapewne większość z grupy wykonuje grafikę na zlecenia poza forum, więc tym bardziej miło widzieć, że traktujecie poważnie swoją rolę w życiu MPC.

Jak już ktoś napisał jesteście najbardziej aktywną grupą i w jakimś sensie dzięki waszej pracy fundamentem forum.

Powodzenia w rozwijaniu tego pomysłu! :)  

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...