Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IceMu | EXP: 1200 | DROP: 60% | START 14.06.2014 |

Pint562

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje że znów dobrze odpali serwer a nie na pare dni ! 

I niech zrobią reset kont bo wczoraj było rozdawane itemki fo i inne pierdziele :P 

Opublikowano

Proszę dać nam jeszcze pare dni, może w sobote/niedziele ruszymy (nic nie obiecuje) bo naprawde zostało niewiele do poprawy (kundun drop,nagroda za bc/ds/cc) a żeby to naprawić to niestety musimy hexować GS (nie wiemy którą rubrykę) więc proszę uzbroić się w cierpliwość. Pozdrawiam ProTech

Opublikowano

WITAJCIE! pliki zostały naprawione ! do zrobienia została tylko strona gowmu.pl ! Pozdrawiam 

w takim razie odpalcie jutro o 15 :) kto ma przyjść z pracy to przyjdzie, nie ma sensu czekać do wieczora :)

Opublikowano

ja wracam o 14 z pracy, jeszcze muszę pokombinować z www bo mucore nie mogę zainstalować (na hoście BH) niby cos z skryptem PHP

Opublikowano

Mam nadzieje że ten serwer coś wypali bo teraz trudno poszukać dobrego serwera Polskiego Mu , Co tydzień czy 2 tyg serwer nie działa albo na kase lecą żeby ludzie wchodzili . tez do rozumienia  może być 

Jeśli teraz ustawienia będą dobre to na prawdę każdy będzie wchodzić na wasz serwerek który nie będzie miał problemów chakami co było ! 

Opublikowano

Zamykam publikację ze względu na szerzący się spam nie na temat tego serwera, a nowej odsłony. 

Zrobicie nową publikację serwera gowmu, tam możecie pisać na jego temat. 

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...