Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć i na co zwracać uwagę?

rokoboko

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na pewno robić treningi , w staty monety. Tak jak ziutek111211das napisał !!!! NIE WYDAWAĆ OPONEK NA REFRESH ITEMKÓW W LUPEKSIE!!!!(przynajmniej na małym levelu) . Trochę wyprzedze i napiszę Ci , jakie misje. Do 50 lvl exp ,exp i exp. Od 51 do 150 exp/złoto. Od 150 złoto. (Własne przeżycia). Jeżeli chcesz czegoś się dowiedzieć pw ;).

Flippy_animation_test_by_Jasminator.gif

Opublikowano

Ja napiszę podobnie jak wyżej. Od początku trzymaj, zbieraj oponki i rozwijaj staty. Na początku to jest ważne. Wiem coś o tym, bo do 15 lvl,a miałem gdzieś staty i potem ciężko to nadrobić. Powodzenia ^_^

Seria Zagrajmy w Hero Zero!

kliknij tutaj

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupuję zawsze (jak są) Itemki które dodają mi cokolwiek do statów na + ( nie ważne jak bardzo zmieni mi staty) i Ładuję kase w staty tak aby je wyrównywać.

Opublikowano

Zależy, czy chcesz znaleźć się w top 100 czy też nie. Jeśli jednak tak, to musisz kupić dużą ilość oponek na start i kupować za nie najlepsze dopalacze, oraz itemy. Codziennie zwracaj uwagę na treningi bo są one bardzo ważne. O misjach już nie wspomnę. No i musisz znaleźć dobrą drużynę. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

1. Rób codzienne treningi.

2. Kup wspomagacze min. 25%

3. Możesz ściągnąć SideKick, aby wskazywał Ci najlepsze misje do wykonania.

4. Na początku atakuj osoby z większym lvl'em niż ty, ale rozebrane (zbijające honor) zawsze wpadnie dodatkowy hajs.

5. Staraj się mieć kondycję, inteligencję i intuicję na tym samym poziomie, niedaleko dalej siłę.

6. Nie kupuj na początku przedmiotów z lumpeksu za oponki.

7. Znajdź dobrą drużynę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...