Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak menu w CS 1.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jeżeli ktoś ma taki problem że włącza Counter-Strike 1.6 [CS] i nie ma menu [ New Game , Find Server , Options , Quit ] to naprawiamy ten problem tak : Klikamy Prawym Przyciskiem Myszy na Ikonke Counter-Strike Którą Włączamy CS'a , Następnie Wybieramy Właściwości i w Element Docelowy na Samym Końcu Robimy Odstęp i dopisujemy -d3d , Zastosowujemy , Włączamy CS'a.

Z Tego Co Widziałem na Google , Próbojąć rozwiązać mój problem z Brakiem Menu , Zauważyłem że nie którzy mają Problem , Gdy Zmienią Rozdzielczość to wtedy im się robi Cały Czarny Ekran . a więc tak , Jeżeli chcemy zmienić Rozdzielczość nie wchodząc do Counter-Strike , Robimy To Tak : Klikamy Prawym Przyciskiem Myszy na Ikonke Counter-Strike Którą Włączamy CS'a , Następnie Wybieramy Właściwości i w Element Docelowy na Samym Końcu Robimy Odstęp i Dopisujemy -w 640 -h 480 , Zastosowujemy , Włączamy CS'a.

Odnosząc się do powyższego Problemu to zamiast -w 640 -h 480 możemy wpisać inną rozdzielczość np -w 800 -h 600 , -w 1024 -h 768 , -w 1280 -h 1024 .

Poradni Napisany w 100% Przeze mnie :).

Zakaz Kopiowania !!!

Pozdrawiam

Hooligans !

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...