Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Bota do Diablo III ROS.

Thetubson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jak w temacie. 

Szukam jakiegoś ciekawego bota do diablo 3 ros, podajcie jakiegoś fajnego Bota, i napiszcie jak go zainstalować itp. krok po kroku.

PS: Z tego co wiem demon buddy nie działa, nie chce włączyćbyło już o tym na forum.

Dzięki wielkie za pomoc.

Opublikowano

Tylko że on nie działa  :mellow: Przed chwilą zrobiłem wszystko tak jak w poradniku i mi się nie chce włączyć, chodzi oto że jest ten moment w poradniku ze trzeba wejść w diablo i demon buddy i wpisać w miejsce login ten klucz w programie 

i ja wpisuje ten klucz do loginu i mi wywala demon buddy  o.O

Opublikowano

Mam pytania co do poradnika, (pisze tu bo tam nie mogę) 

Jak pobrać te "Profile" i co to jest i jak z tego używać i włączyć (nie ma napisane w poradniku więc się pytam  :mellow:)

jakiś mi błąd wyskakuje,

Build z jakim gram ma coś to tego bota ?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Ten bot poprawnie działa, ale jeżeli chcesz mieć za darmo to teraz nie właczysz się bo crack nie działa. Poczekaj jak zacznie działac i wtedy powinno Ci wszystko śmigać 

Opublikowano

Ten bot poprawnie działa, ale jeżeli chcesz mieć za darmo to teraz nie właczysz się bo crack nie działa. Poczekaj jak zacznie działac i wtedy powinno Ci wszystko śmigać 

Wiem, kupiłem i za 2 dni mi się skączy ale kupie go znowu. ale przeczytaj to co na górze napisałem jak możesz to pomóż. 

Dzięki !

Opublikowano

Skoro kupiłeś to powinni Ci pomóc na ich oficjalnym forum.

Profile sciagasz i wrzycasz do foldera z profilami (proste prawda)

Build ani klasa nie ma znaczenia - bot dostosowuje sie do tego co ustawisz i gra umiejętnościami i klasą jaka mu ustawisz. Tu chodzi o to samo co samodzielna gra - im lepiej dopasowane umiejętnosci tym latwiej robi dany poziom trudnosci i jest bardziej wydajny.

Opublikowano

Czy ja coś robie źle  ? (Napiszcie o co chodzi z tymi profilami dokładnie gdzie się znajduje ten folder z profilami i jak np. go włączyć gdy już go wrzuciłem)

Na razie daje ten profil na pulpit i klikam "Load" w demonbuddy i klikam na ten plik Winrar (nie wiem czy to ma znaczenie ale gdy ustawiam obraz na "tryb w oknie" nie można zmenić na 800x600.)

wygląda to tak : http://vlep.pl/su9reb.png

Opublikowano

Czy ja coś robie źle  ? (Napiszcie o co chodzi z tymi profilami dokładnie gdzie się znajduje ten folder z profilami i jak np. go włączyć gdy już go wrzuciłem)

Na razie daje ten profil na pulpit i klikam "Load" w demonbuddy i klikam na ten plik Winrar (nie wiem czy to ma znaczenie ale gdy ustawiam obraz na "tryb w oknie" nie można zmenić na 800x600.)

wygląda to tak : http://vlep.pl/su9reb.png

Najpierw ustaw rozdzielczość, później daj w oknie.

Folder z profilami masz w miejscu gdzie zainstalowałeś demonbuddy folder Profiles. Ale nic tam nie będziesz miał jak żadnych profili tam nie wrzuciłem.

Jak chcesz odpalić profili, skoro jest spakowany? Rozpakuj najpierw i dopiero załaduj profil, demonbuddy nie czyta plików .rar tylko .xml

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...