Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko gdzie mogę dostać piórka??

piórko kupisz w markecie jezeli ktoś sprzedaje lub dropi z AC.

Zapraszam. Świetny serwer.

Opublikowano

mógłby ktos podac link do dobrego downloadu ?

xx

~down

Mi na firefox działa normalnie.

Opublikowano

wchodze w to i pokazuje aby sciagnac najnowsza aktualizacje przegladarki, lecz mam najnowsza i z zadnego linku nie moge sciagnac

edit: juz gram, super serwer jak na samym poczatku, polecam 

Opublikowano

Gram tu 2 tygodnie i nie mam zamiaru przestać, online wieczorami sięga 350 ludzi z czego 50-70 to Polska, jest ally z 3 gildii sama PL, zapraszam wszystkich! Szkoda czasu na Pseudo Serwery ;)

Opublikowano

Gram tu 2 tygodnie i nie mam zamiaru przestać, online wieczorami sięga 350 ludzi z czego 50-70 to Polska, jest ally z 3 gildii sama PL, zapraszam wszystkich! Szkoda czasu na Pseudo Serwery ;)

Jakie 50-70 :D 

mamy w ally 3 gildie min. po 30 osob :D

dawn nie gralem na czym takim :) 

9/10 :)

Opublikowano

Jakie 50-70 :D

mamy w ally 3 gildie min. po 30 osob :D

dawn nie gralem na czym takim :)

9/10 :)

Ta, ale nie każdy jest online. Moja opinia była nt ludzi online i także odnosiła się do online PL, ogólnie gra tu ponad setka ;)

Opublikowano

Serwer faktycznie ma ponad 300 online , cieżko o spoty , jak grasz solo....cieżko o party .

Niby 1000 expa, długo sie bije resa .

Spoty jakies dziwne ...po 3-4 moby .

Hm co by tu jeszcze ?

Kamienie dropia jak na lekarstwo, ubrac mozna sie z wypadajek typu : medale gwiazdki, serca itd.

To chyba na tyle , nie bede zapraszała, bo to nie mój typ serwa, gram , bo nie ma gdzie  :]

Opublikowano

Serwer faktycznie ma ponad 300 online , cieżko o spoty , jak grasz solo....cieżko o party .

Niby 1000 expa, długo sie bije resa .

Spoty jakies dziwne ...po 3-4 moby .

Hm co by tu jeszcze ?

Kamienie dropia jak na lekarstwo, ubrac mozna sie z wypadajek typu : medale gwiazdki, serca itd.

To chyba na tyle , nie bede zapraszała, bo to nie mój typ serwa, gram , bo nie ma gdzie  :]

Spoty na wyższych mapach są po 7-8 moobów.

Kamienie dropią idealnie.

Ja zapraszam na serwer !

Opublikowano

No, pewnie coś takiego.

Do Polaków grających na serwie!

Jeżeli macie jakiegoś TS'a, na którym siedzicie, walnijcie tu danymi, cobyśmy tak po cichu nie siedzieli xD

Opublikowano

Zapraszam do gildii i nowej ally! RE-GUILD/ALLY był aktualny PM: Bandzior TOP 3 rank, napierdalamy CS-a  rejestrować sie i wbijać! Zapraszamy wszystkich Polaków, jest market na stronie, jest PC shop które zdobywasz za darmo wykonując questy typu BC,DS Ubijanie Goldów, Ubicie Hell Maina z Aida2( minimum 50rr) 

Opublikowano

ja tam odradzam polskie gildie głowny założyciel ma 12 lat sam napisał :D . Zapraszam do zagranicznych lepsza atmosfera ,  mili ludzie.

Opublikowano

ja tam odradzam polskie gildie głowny założyciel ma 12 lat sam napisał :D . Zapraszam do zagranicznych lepsza atmosfera ,  mili ludzie.

O jakiej gildii mówisz, bo jest ich wiele ? Wolisz expić z brazolami i argentyńczykami ? haha

Polecam serwer i gildie PrOLAND i jej ally :) Chętnie pomagam w bc i ds, gracze mogą potwierdzić :)

Opublikowano

Również polecam server,drop przedmiotów i kamieni idealny.... Dużo Polaków,w sumie mogę powiedzieć że zdominowaliśmy server....

Opublikowano

Ja równiez zapraszam na serverek ;) Każdemu kto sie zarejestruje z mojego ref linka pomagam wbijać pierwsze resy - pisać gg: 9997048.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...