Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie zrobiłem konto by zapytać się was czy będzie ktoś chętny pograć na hardzie albo na easy ?

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chodzi mi o gildie jakiegos bandziora.....ja proponuję taką założyć  "PROPOLAND" ! To będzie takie nowatorskie i polskie ^^

A co do serwa ....hm ile znow postoi ten swietny zagraniczny ^^

ps Ja nie  piszę , ze mówiłeś , wystarczy poczytac wasze posty ..to niesamowite podniecanie sie.............. tym zagranicznym produktem ^^

To na tyle :]

Co ty tu ego budujesz? Jak nie masz zamiaru grać to po co piszesz cokolwiek ;D 

Specjalnie zrobiłem konto by zapytać się was czy będzie ktoś chętny pograć na hardzie albo na easy ?

Zapraszam na x1000. Był największy online, resy biło się spoko, za wyjątkiem pierwszego :P. Baaardzo dużo polaków, z tego co wiem to Bandzior miał tam w ally ponad 100 osób.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Ten jakiś tam Bandzior był na 100% lepszy od Ciebie na każdym serwerze , na którym ewentualnie wspolnie graliście i by Cie zjadł na HIT.

Gildia ProLand powstanie na serwerze 1000 exp.

Czekamy do 11 na Start i Jazda !

Wszystkich polaków zaprasamy na 1000 exp ! Nie zaczynajcie na mniejszych expach bo tam będzie mniej osób oraz mniej polaków.

Poczekajcie chwilkę ! :)

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Ten jakiś tam Bandzior był na 100% lepszy od Ciebie na każdym serwerze , na którym ewentualnie wspolnie graliście i by Cie zjadł na HIT.

Gildia ProLand powstanie na serwerze 1000 exp.

Czekamy do 11 na Start i Jazda !

Dobrze! Będzie się z kim lać :D

Opublikowano

Nie chodzi mi o gildie jakiegos bandziora.....ja proponuję taką założyć  "PROPOLAND" ! To będzie takie nowatorskie i polskie ^^

A co do serwa ....hm ile znow postoi ten swietny zagraniczny ^^

ps Ja nie  piszę , ze mówiłeś , wystarczy poczytac wasze posty ..to niesamowite podniecanie sie.............. tym zagranicznym produktem ^^

To na tyle :]

Ty za to podniecasz się tym polskim "produktem"... Jak by nie wiem co to było...

Czekam na 1000x :)

Opublikowano

No to ciśniemy na x1000 :D  z tego co czytałem to już była jakaś tam edycja ;p możecie powiedzieć jak wypadł DL|SM|MG na pvp ?:p lamy czy jakoś to było ?;p 

Pozdrawiam Karol!.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Dobra wiadomość, bo fajnie się grało na serverku. Byłem w top 40 jak kończyłem i nie żal mi postaci. Teraz też będzie spoko zabawa.

Poza tym gildia się nazywała PrOLAND i pewnie też taka powstanie. Tylko jeżeli ktoś kompetentny ją założy, a nie jak na początku startu Easy, face zebrał ludzi, pograł parę dni i olał wszystko bez słowa. Takie cieniasy niech lepiej zostawią dowodzenia bardziej doświadczonym i tym co wiedzą, że będą grać z innymi do końca.

Osobiście uważam, że powinni otworzyć dwa serwery, x100 i coś pmiędzy Medium a Easy czyli np. x800. Ustawienia są i tak te same dla dropa, mocy mobów itd. więc jaki jest sens robić x500 i x100 ?

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma kontakt do administratora serwera, to niech wyśle mi PW z czymkolwiek. Trzeba namówić faceta aby zrobił dwa serwery; jutro niech odpala ten x800, a po jutrze drugi, x100.

Eh, forum ich oczywiście padło :\

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma kontakt do administratora serwera, to niech wyśle mi PW z czymkolwiek. Trzeba namówić faceta aby zrobił dwa serwery; jutro niech odpala ten x800, a po jutrze drugi, x100.

Eh, forum ich oczywiście padło :\

Forum cały czas leży. Gość nie ma 12 lat żeby zmienił zdanie po napisaniu mu PW, że chcemy dwa servery i na 100% zrobi tak jak sam będzie chciał.

Opublikowano

Forum cały czas leży. Gość nie ma 12 lat żeby zmienił zdanie po napisaniu mu PW, że chcemy dwa servery i na 100% zrobi tak jak sam będzie chciał.

Także podejrzewam, że nie ma 12 lat i bardzo dobrze. Bo gdyby przedstawić mu racjonalną argumentację za tym, żeby otworzył te dwa serwery, to pewnie nie tupną by jak dzieciak i nie trzymałby się swojego, nie obronionego zdania. To byłby błąd, bo:

Serwery w oryginale były otwierane w parotygodniowych, jak nie paromiesięcznych odstępach. Wtedy miało to sens (serwery pomiędzy 500 a 2k są bardziej wychwytywane niż te low x100, dlatego mógł sobie pozwolić na drugi, podobny medium rate x1000 co zaowocowało jak zwykle sporym online),

ale teraz gdy Admin został zmuszony to re-openingu ? To nie jest jego zdanie, tylko wymuszone działanie. Nie zauważył po prostu, z pośpiechu aby nie stracić graczy, że otwiera serwery dzień po dniu, co nie ma sensu. Nie ma dużej różnicy między 500 a 1000. Już pomiędzy 100 a nawet 500 tak, czy ten 1000.

Trzeba z gościem pogadać. Jak tylko odpali forum, to spróbuję go przekonać. I tak i tak czekać będziecie, a że wystartuje jeden dzień wcześniej z expem nie 1000 a np. moje proponowane 800, to chyba nikogo nie zaboli. I tak polska gildia będzie wymiatać :)

Opublikowano

Także podejrzewam, że nie ma 12 lat i bardzo dobrze. Bo gdyby przedstawić mu racjonalną argumentację za tym, żeby otworzył te dwa serwery, to pewnie nie tupną by jak dzieciak i nie trzymałby się swojego, nie obronionego zdania. To byłby błąd, bo:

Serwery w oryginale były otwierane w parotygodniowych, jak nie paromiesięcznych odstępach. Wtedy miało to sens (serwery pomiędzy 500 a 2k są bardziej wychwytywane niż te low x100, dlatego mógł sobie pozwolić na drugi, podobny medium rate x1000 co zaowocowało jak zwykle sporym online),

ale teraz gdy Admin został zmuszony to re-openingu ? To nie jest jego zdanie, tylko wymuszone działanie. Nie zauważył po prostu, z pośpiechu aby nie stracić graczy, że otwiera serwery dzień po dniu, co nie ma sensu. Nie ma dużej różnicy między 500 a 1000. Już pomiędzy 100 a nawet 500 tak, czy ten 1000.

Trzeba z gościem pogadać. Jak tylko odpali forum, to spróbuję go przekonać. I tak i tak czekać będziecie, a że wystartuje jeden dzień wcześniej z expem nie 1000 a np. moje proponowane 800, to chyba nikogo nie zaboli. I tak polska gildia będzie wymiatać :)

Napisałem do niego z tym na skype podałem te same argumenty co Ty tutaj, jak coś odpowie to dam znać.

Opublikowano

Napisałem do niego z tym na skype podałem te same argumenty co Ty tutaj, jak coś odpowie to dam znać.

W porządku, to fajnie, że napisałeś do niego. Jak wstanie forum, to i tak do niego wyślę PW. Da mu to do myślenia, że więcej osób jest za tym aby zrobić jak wyżej piszę. Może wieczorem coś ruszy, oby.

Opublikowano

Jestem za waszym pomyslem ale jeżeli nie odpisze lub sie nie zgodzi proponuje grac na expie 500 od jutra jezeli zbierzemy duzo ludzi to zgarniemy graczy z expa x1000 i x100 pozatym na expie 1000 idzie to troche za szybko a wydaje mi sie ze kazdy chialby sie dluzej zatrzymac. Ponadto wczesniej nie bylo duzo osob na x500 poniewaz ten subserver powstal jako pierwszy i serv nie byl jeszcze rozreklamowany potem x100 a na koncu razy 1000 gdzie juz byla reklama i duzo graczy przeszlo na tysiaka. Prosze o komentarz do mojego postu wydaje mi sie ze jezeli nie zmieni nic najlepszym wyjsciem bedzie wbic na 500 jest nas duzo wiec reszta pojdzie za nami 

pzdr

Opublikowano

Jestem za waszym pomyslem ale jeżeli nie odpisze lub sie nie zgodzi proponuje grac na expie 500 od jutra jezeli zbierzemy duzo ludzi to zgarniemy graczy z expa x1000 i x100 pozatym na expie 1000 idzie to troche za szybko a wydaje mi sie ze kazdy chialby sie dluzej zatrzymac. Ponadto wczesniej nie bylo duzo osob na x500 poniewaz ten subserver powstal jako pierwszy i serv nie byl jeszcze rozreklamowany potem x100 a na koncu razy 1000 gdzie juz byla reklama i duzo graczy przeszlo na tysiaka. Prosze o komentarz do mojego postu wydaje mi sie ze jezeli nie zmieni nic najlepszym wyjsciem bedzie wbic na 500 jest nas duzo wiec reszta pojdzie za nami 

pzdr

Znając życie każdy pójdzie tam gdzie mu się będzie żywnie podobać...

Ja jestem za 1000x, grałem tam wcześniej i było spoko.

Opublikowano

pzdr

Też chciałbym aby było więcej osób na x500, bo także chcę aby dł€żej się grało, aby nie wbić max statów w parę tyogdni. Jednak ostatnio jak graliśmy na Easy, to online było 300+ gdzie na innych podchodziło pod 200, więc czy ja wiem czy aż tak bardzo straciło na populacji medium przez słaby PR ?

Jednak ja gram od jutra, może wszyscy, którzy myślą jak my, zostaną na x500 bo serwer startuje jak pierwszy i exp nie jest taki, żeby nie mieć co robić po paru tygodniach, a także nie jest tak mały, że koxać pierwszego resa miesiąc. Zachęcam innych do zagrnaia na x500, a potem najwyżej przejdziecie na x1000 :)

Opublikowano

Ja ide z cała gildia na 500 ;) 500 przy duzym online w 1 dzien wyhaczy wszystkich graczy i wszyscy zostana na 1 servie o ile calymi gildiami nie poprzechodzimy na inne exp wiec licze na was jutro ze zrobimy 400 online ;)

Najgorzej jak wszyscy sie porozkladamy po tych 3 servach. Moim zdaniem wybrac wysrodkowany dla wszystkich i razem dobrze sie bawic ;)

Opublikowano

Na 1k jest spoko ;) 

Panowie dawać z GUILD Na 1k ;)!!

Willemo!  A co do ciebie, po co ten spam, na temat każdego serwera byś się udzielił, jaki to on nie jest itp, a tak  naprawdę jesteś c... wart i c... wnosisz do tych serwerów ;)!

Opublikowano

Nie no Panowie nie chce spamowac ale troche racjonalizmu moja gildia z 20 osob+ally PrOLAND pisal ze maja kolo 100 ludzi to juz jest z 120 + ludzie co sami 500 wybiora jest ponad 200 jak inni zobacza ponad 200 to sami wejda izrobimy ponad 400 online. A exp jest idealny nie za duzy nie za maly i kazdy sie odnajdzie i Ci ze 100 i Ci ze 1000 . Jak chcecie bo inaczej porozwalamy sie po servach i bedzie lipa

Opublikowano

Na ostatniej Edycji PRO Było 80PL   z tego w grze cały czas koło 50 ;)! Dolicz sobie Ally Fajnie się prezentowało!

Wbijać na forum x

Dyskusja trwa nad klasami!

A Dla tych co nie chcą tu grać bądź mają zamiar pier..., że serwer lipa itp to nie pisać wcale! idźcie pograć w kurnik albo na innym serwerze!

A ci Polacy co są z Brazolami i innymi brudasami też niech się nie udzielają ;)

Opublikowano

Ja uderzam na x1000. Nie bede sie spieszyc i spinac dupy na x500. Ugadalismy sie z Bandziorem ze lecimy na 1000 to sie tego trzymamy i kropka.

Dla tego co mowi ze na x1000 szybko lecialo chce to zobaczyc jak na starcie bedzie 200 osob + i bedzie wbijac pierwszego resa przez 2-3 dni ;)

Na x1000 nie ma zadnych dopałek do expa ( potwierdzone info admin dał znać, że X shop będzie wyłączony ) - a na x500 można kupić wszystko. To przeliczcie sobie 500x * 4,5 ze wszystkich dopałek ;) nie dzięki.

Opublikowano

Ja wybieram x500 (+kilku moich znajomych). Idealny exp tak jak pisał sempai2, byle tylko frekwencja dopisała. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...