Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sluchajcie !
Nie ma co sie spinac potem bedzie placz ze za ciezko ze malo polakow bo i tak wiekszosc wybierze wyzszy exp czyli 1000 i to jest pewne.
1000 exp jest tylko napisane realnie MOIM ZDANIEM jest dużo dużo mniej.

Zapraszamy wszystkich na 1000 exp !
Start w Piątek.
Ostatnio było około 120-130 polaków teraz pewnie będzie i tak około 100.
Bo każdy wybierze wyższy exp.

Szukałem serwerów i nic ciekawego nie znalazłem.
Jeśli ktoś idzie na 500 expa niech liczy , że 500 expa jest tam z sealem oraz panda płatną.

Na 1000 exp jest pewna ekipa także zapraszamy !

Przy okazji każdy widział !
Na 100 i 500 było 150 osób a na 1000 było 350 osób.

Pamiętajcie też , że każdy pójdzie bo 1-2 dni wcześniej wystartuje a potem i tak przejdzie na 1000 :)
Tak jak było wcześniej.
Przy okazji nie trzeba kupowac na 1000 exp Pandy i Seala za real kasę bo X SHOP TYLKO NA 1000 EXP będzie wyłączony.

Ekipa ProLand  wypowiadajcie się w temacie na naszym forum kto kim będzie grał żebyśmy mieli dobry rozkład postaci

a nie jak ostatnio , że każdy chciał jakąś nową postac zakladac :)

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My rozmawiamy i gadamy na x
Mamy shoutbox i tutaj gadamy.
Nie chce reklamowac bo Admin sie wypowiadal zeby nie reklamowac , ale nie wiem jak mam inaczej ludzi poinformowac.

Opublikowano

Ja wybieram x500 (+kilku moich znajomych). Idealny exp tak jak pisał sempai2, byle tylko frekwencja dopisała. 

Szkoda tylko że 3/4 ludzi będzie biegać na dopałkach z doty czyli z x500 robi Ci sie 2250 ;)

Opublikowano

Na x1000 nie ma, na reszcie serverów za 60 zł będziesz miał wszystkie na tydzień + połowa dopalaczy na drugi tydzień ;P.

To admin już usunął pande i seale za Gold Credyty ? Bo pamiętam, że za 10euro mogło się mieć te dopalacze na 3 tyg...

Bo z tego co widzę, to nadal da się kupić pandę w Item Shopie 1000x

Opublikowano

To admin już usunął pande i seale za Gold Credyty ? Bo pamiętam, że za 10euro mogło się mieć te dopalacze na 3 tyg...

Bo z tego co widzę, to nadal da się kupić pandę w Item Shopie 1000x

Panda leci w BC Master lvl, tak samo jak szkielet i zdycha po kilku godzinach więc jest w item shopie. Seale są zablokowane bo X shop będzie offline.

Opublikowano

Panda leci w BC Master lvl, tak samo jak szkielet i zdycha po kilku godzinach więc jest w item shopie. Seale są zablokowane bo X shop będzie offline.

Nie mówie o Pandzie która pada po jakimś czasie i można jązdobyć w BC. X-shop i tak nie działał bo nie dało się w niego wejść. Ludzie normalnie płacili 10 Euro i mieli Pande i Seala na 3 tyg więc musieli ją brać z innego źródła.

Opublikowano

X shop działał na początku servera i wtedy ludzie kupili sobie na miesiąc. Potem jak wyłączyli sklep to już sie nie dało a teraz będzie off od samego poczatku ;)

Opublikowano

X shop działał na początku servera i wtedy ludzie kupili sobie na miesiąc. Potem jak wyłączyli sklep to już sie nie dało a teraz będzie off od samego poczatku ;)

To już wszystko wiadomo... dzięki za info, grałem od początku, a nawet nie wiedziałem o tym.

Opublikowano

gralem na poprzedniej edycji nie pamietam ile expa . 1k chyba ludzie mieli po 70-90 rr a resa wbijali 4h :D

+ te ukryte spoty ... d3 it.p wgl brak spotow nadal tak bedziesz?

Wszystko tak samo czy cos pozmieniali ?

Kappa

Opublikowano

Dobrze by było jakby Administrator owej sieci umieścił rozpiskę spotów na stronie ( może nie wszystkie spoty by nie było za łatwo ale chociaż 50% ... ) Osobiście nie grałem na poprzedniej edycji ale z wypowiedzi wnioskuje , ze liczba online bardzo dopisywała ;p może wpadnę na 1k ;p 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

gralem na poprzedniej edycji nie pamietam ile expa . 1k chyba ludzie mieli po 70-90 rr a resa wbijali 4h :D

+ te ukryte spoty ... d3 it.p wgl brak spotow nadal tak bedziesz?

Wszystko tak samo czy cos pozmieniali ?

Jak miałeś powyżej 20rr to resa wbijało się w 1-1,5h DS i BC (bez pandy itp)

Spotów jest bardzo dużo, ja nie odkryłem wszystkich ale nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem spota, a jeśli był jakiś zajęty to zawsze pozostaje KS i exp leci :)

Opublikowano

Czekamy czekamy na 1000 exp ! ;-)
Nie wbijajcie na 500 ani 100 bo i tak każdy przejdzie na 1000 szkoda czasu !
www.prolandmu.blo.pl - tutaj rozmawiamy i piszemy kto kim gra itd.
Zapraszamy

Opublikowano

Dokładnie, na 1000x exp nie ma żadnych płatnych dopalaczy na expa ( w porównaniu np. do 500x gdzie płacąc masz exp 2k+). Lecimy nie śpimy, zapraszamy do PrOLAND :)

x

Opublikowano

Będziemy mieć 130 miejsc w Gildii, 

GM PrOLAND: Bandzior  (BM)

GM Husaria: Kobe  (RF)

zapraszamy x

Opublikowano

Do startu pierwszego serwera została godzina. Wbijamy na x500 o 18:00 według odliczania na serwerze. Nie wiem dlaczego podane jest 19:00 GMT +2, skoro server time jest taki sam jak w naszej strefie czasowej, a jednak start o 18:00.

Także, ostrzymy groty strzał, ostrza mieczy i wchodzimy za niecałą godzinę. A jak będzie z populacją ? Zobaczymy i mam nadzieję, że x500 nie pęknie od razu z powodu ilości graczy :)

Opublikowano

Do startu pierwszego serwera została godzina. Wbijamy na x500 o 18:00 według odliczania na serwerze. Nie wiem dlaczego podane jest 19:00 GMT +2, skoro server time jest taki sam jak w naszej strefie czasowej, a jednak start o 18:00.

Także, ostrzymy groty strzał, ostrza mieczy i wchodzimy za niecałą godzinę. A jak będzie z populacją ? Zobaczymy i mam nadzieję, że x500 nie pęknie od razu z powodu ilości graczy :)

Jest sens wchodzić na 500x, skoro za 2 dni startuje 1000x i tam wszyscy Polacy będą grać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...