Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sens wchodzić na 500x, skoro za 2 dni startuje 1000x i tam wszyscy Polacy będą grać ?

Możliwe. ale Fakty pokażą. Póki co, tylko wasza gildia tak uważa, że wszyscy PL będą grali w piątek.

Czekamy cierpliwie, jeszcze troche D:

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poki co tylko Ty idziesz na x500 xD

Miłej gonitwy za donatorami ;d

No online po starcie w okolicach 80, pewnie dojdzie do 120-130, a część to oczywiście boxy EE :) Tak jak na poprzedniej edycji szału nie ma :P.

Coś spadł do 50 :P

Opublikowano

ja tam widze 82 i ciągle rośnie. pewnie większość osób czeka aż się ze spotów ludzie zaczną przesówac, aby mozna było spokojnie grać.

Seale są też na x1000 chyba, bo jak kiedyś pytałem admina dlaczego nie działa x-shop na x1000, to powiedział, że coś się zawiesiło i będzie to naprawiał. Ale seale to faktycznie problem. Jak będzie lipa z tym tutaj, to mamy dwa dni na przejście. Jak narazie ludzi przybywa na x500 i jest co raz lepiej.

pzdr.

Opublikowano

Seale na x1000 są wyłączone już pisałem wcześniej że to potwierdzone info od admina ;) Na kazdym innym subie tj. 100 i 500 będa możliwe do kupienia :P. Na x1000 spodziewamy się online koło 300 ;) Więc jak wam tam nie wypali to zapraszamy :D

Kennedy już widze ostre donate na seale i pande poszło bo 300 + xD

Opublikowano

Kennedy na secie Leg +7 i AA staff mnie minął, więc donator na maxa. taki zawsze się zdarzy na serwerze. chociaż jeden musi być z kompletną przewagą, ale nie oto chodzi przecież :)

Tak czy siak, do piątku sporo czasu, może się wiele zmienić. Ludzie z pracy jeszcze wracają, więc może coś się rozkręci. Jak nie to jest ten piątek :D

(122 online na x500)

Opublikowano

Nie sluchajcie !
Nie ma co sie spinac potem bedzie placz ze za ciezko ze malo polakow bo i tak wiekszosc wybierze wyzszy exp czyli 1000 i to jest pewne.
1000 exp jest tylko napisane realnie MOIM ZDANIEM jest dużo dużo mniej.

Zapraszamy wszystkich na 1000 exp !
Start w Piątek.
Ostatnio było około 120-130 polaków teraz pewnie będzie i tak około 100.
Bo każdy wybierze wyższy exp.

Szukałem serwerów i nic ciekawego nie znalazłem.
Jeśli ktoś idzie na 500 expa niech liczy , że 500 expa jest tam z sealem oraz panda płatną.

Na 1000 exp jest pewna ekipa także zapraszamy !

Przy okazji każdy widział !
Na 100 i 500 było 150 osób a na 1000 było 350 osób.

Pamiętajcie też , że każdy pójdzie bo 1-2 dni wcześniej wystartuje a potem i tak przejdzie na 1000 :)
Tak jak było wcześniej.
Przy okazji nie trzeba kupowac na 1000 exp Pandy i Seala za real kasę bo X SHOP TYLKO NA 1000 EXP będzie wyłączony.

Ekipa ProLand  wypowiadajcie się w temacie na naszym forum kto kim będzie grał żebyśmy mieli dobry rozkład postaci

a nie jak ostatnio , że każdy chciał jakąś nową postac zakladac :)

x

Opublikowano

ale po co wy narzucacie własne zdanie innym ? Chcą to zagrają na 1k nie chcą to będą grać na mniej expa ;p 

ja osobiście wybiorę exp 1k bo jak wiecie sprawy prywatne + praca nie daje za dużo czasu także ja osobiście zapraszam na 1k ;p 

i już skończcie napierać na własne poglądy :)

Pozdrawiam Karol!.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Kennedy na secie Leg +7 i AA staff mnie minął, więc donator na maxa. taki zawsze się zdarzy na serwerze. chociaż jeden musi być z kompletną przewagą, ale nie oto chodzi przecież :)

Tak czy siak, do piątku sporo czasu, może się wiele zmienić. Ludzie z pracy jeszcze wracają, więc może coś się rozkręci. Jak nie to jest ten piątek :D

(122 online na x500)

Kennedy ma seta +15 ;)

Ja równiez zapraszam na x1000.

Opublikowano

Ja osobiscie wybieram x1000, tak jak jzu wczesniej wspomnial Gra3fi praca+obowiazki... No chyba ze ma sie wakacje piekna pogode i siedzi 24h przed kompem

Opublikowano

Napisz skad jest czy jest z Łotwy taka fotka jakas z dziewczyna ?
Bo tych guura jest kilka ale ten tego jak dodalem w AQQ to sam dodal sie automatycznie.

Opublikowano

Ostatni raz przypominam, nie reklamujemy for internetowych, każda następna reklama będzie karana.. bo słowami nie umiem nic wskórać. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Opłaca sie zacząć grę na tym serwerze? Dawno nie grałem i jestem zielony w s6. Tu jest ostatni set brave? Dk? Czy coś innego?

Opublikowano

Napisz skad jest czy jest z Łotwy taka fotka jakas z dziewczyna ?

Bo tych guura jest kilka ale ten tego jak dodalem w AQQ to sam dodal sie automatycznie.

Kogo to obchodzi, że macie "a kuku na muniu " ?

To jest forum o serwerach Muonline !

Przepraszam za mały spamik  <3

EDIT: przecież macie swoje forum, więc może tam opowiadajcie sobie o swoich "kuku na muniu"  ^^

Opublikowano

Kogo to obchodzi, że macie "a kuku na muniu " ?

To jest forum o serwerach Muonline !

Przepraszam za mały spamik  <3

EDIT: przecież macie swoje forum, więc może tam opowiadajcie sobie o swoich "kuku na muniu"  ^^

Ty masz jakieś zaburzenia osobowości czy co?

Przypominam, że start dzisiaj o godzinie 18 :)

Zapraszamy wszystkich na x1000.

Opublikowano

Na serwerze x500 przez te dwa dni niezłe wpadki, które powinny być powodem aby każdy zaczął grać i przejść na x1000 dzisiaj. Już nie będę wymieniał o tych lipach, ale admin widocznie jeszcze dociągał naprawianie serwa, więc Easy x1000 będzie miał lajtowy start, tak przypuszczam.

Warto zagrać dzisiaj o 18:00 na x1000 bo na starcie będzie tam przynajmniej 300 osób. Grając na x500 bez koxów itd. wbiłem resa szybciej niż na tym x1000 ostatnio, a także donatorzy na x500 mają o wiele większą przewagę tam z powodu X-shopa, którego na x1000 NiE Będzie.

Zatem, dużo online, w miarę uczciwa rywalizacja, nie wymagający przyjemny exp, dużo poważnych polskich graczy i chyba najmocniejsza gildiia PL na serwerze x1000, dlatego o 18:00 wbijamy na serwer  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...