Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HZ czy SFg

ovned1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jak w temacie gralem kiedys z pol roku w sfg i postanawiam "wrocic" tylko nie wiem czy na sfg czy zobaczyc co to HZ jak mozecie t odoradzcie ;) dzikei

Opublikowano

Szczerze, to polecam Ci bardziej HZ. Miła atmosfera, jest mało botów, a tak naprawdę to nie ma wcale przez co gra staje się bardziej sprawiedliwa. Nie to co w S & F. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

HeroZero bardziej mnie wciaglnelo niz SF.Zapraszam na s9 to pogramy razem mam juz 50 lvl i naprawdnie przyjemnie sie gra.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

fajna gra lepsza od sf :P jak juz pisali nie ma botow :) jest tylko bot do wybierania najelepszych misji :P (najbardziej oplacalnych)

sporo gilldi i wgle ;d

Opublikowano

Ja polecam Ci SF. Wydaję mi się, że jest tam więcej graczy. Na Hero Zero grałem tylko kilka tygodni i również mi się ta gra spodobała, lecz nie czułem tego klimatu co na sf.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

SFg jest fajne,ale polecam Ci Hero Zero! Miła atmosfera , dużo nowości , eventów. Ogólnie milej , fajniej się gra (według mnie).

Flippy_animation_test_by_Jasminator.gif

Opublikowano

W HZ jest wiele więcej możliwości niż w SF, zatem rozgrywka jest ciekawsza. SF już coraz bardziej spada na psy. Polecam HZ.

Opublikowano

Shakes & Fidget też jest bardzo fajną grą, gram już dość długo, ale odkryłem Hero Zero. Moim zdaniem, HZ jest bardziej rozwinięta, jest wiele rzeczy oraz ta grafika, która cieszy oko :)

Seria Zagrajmy w Hero Zero!

kliknij tutaj

Opublikowano

Grałem w SF bardzo długo i jak zobaczyłem że jest coś takiego jak HZ to od razu sie tam przeniosłem .... DUZO wiecej opcji to raz, eventy bardziej rozbudowane a nie tylko bonus do kasy czy expa, na end game jest wiecej do roboty niz robienie tylko 3 paskow i rozwijanie statow, sam system itemkow i zmienianai im bonusow daje bardzo duze pole do popisu.

Jedyne w czym SF jest lepsze od HZ to to ze srednia wieku w SF jest moze jakies takie 17-20 lat a HZ niestety 12 bo to gra na facebooka ale pomijajac ten fakt jak ma sie kogo znajomego lub znajdzie sie ogarnieta ekipe w HZ to gra daje SPORO wiecej frajdy niz SF i jak ktos powie inaczej to albo nie gral albo tak slepo kocha SF ze tego nie widzi.

76561198013232167.png

Opublikowano

Z całym szacunkiem polecam SF, bardziej mi przypadła do gustu ta gra chociaż dużo botów gra to i tak przyjemnie się gra na tych nowych serwerach, w HZ też grałem swego czasu też poszdobywałem poziomy lecz bardziej ogólnie SF pod względem dużej ilości graczy ;) Na każdych serwerach

76561197963563681.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...