Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 - Czy to prawda że nie współpracuje ze zintegrowanymi kartami graficznymi Intel?

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli to prawda to wyjaśnia moje problemy z grą zawarte w temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1232043-problem-z-teksturami/

moja karta to Intel HD Graphics 4600

PS; uważałem za potrzebne założenie nowego tematu bo tam nikt nie wchodził prawdopodobnie ze względu na złożoność problemu i postanowiłem sam poszukać

RobeN (ten gość który polonizuje quest packa) napisał coś takiego w jednym poście ale

1 nwm czy był to prawdziwy Roben

2 był to stary post a mi chodzi o to czy gra współpracuje z Intelami na patchu 1.75 (Edycja Rozszerzona)

Opublikowano

Tytuł oficjalnie nie wspiera układów zintegrowanych, jednak mimo to gra działa na takich płynnie, ale mogą pojawić się pewne problemy z teksturami. Polecam wyłączyć cienie w takim wypadku.

Co ciekawe miałem kiedyś taki sam problem jak Ty. Po ponownej instalacji problem zniknął.

Edycja rozszerzona (1.75.14) zwiększa wymagania gry tak samo jak robił to już patch 1.74.

Jeśli będzie problem występował, spróbuj na patchu 1.73. :) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...