Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Version Changer 3.2

dsaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam i szukam !

Przetrząsam internet w poszukiwaniu Minecraft Version Changer 3.2

zależy mi na wersi 3.2 jeżeli ktoś wie stąd pobrać teraz tą wersje to prosze o pomoc.

( ściągałem nawet z chomika ale po zainstalowaniu i włączeniu wyskakyje błąd że niepoprawne wczytanie modów )

Opublikowano

Tak jak poprzedni użytkownik powiedział, nie ma już MVC, jest teraz Craften Terminal, niemiecki program, jednak wydaje mi się bardzo dopracowany! Tutaj masz link, wejdź i pobierz! :)

To jest ukryta treść, proszę

//EDIT: Sam używam, nie masz się co obawiać że coś się nagle stanie z twoim sprzętem! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Wiem, że jest nowy :mellow:

ale mam spis kilkunastu modów, które chcę mieć w minecraft-cie a na Craften Terminal ich niestety nie ma :P

udało mi się go ściągnąć minecraft version changer 3.2 ale niestety przy włączaniu wyskakuje

Corrupted version list. We are sorry but there is something wrong with our version list. Please contact us by email! ([email protected]).

i przestaje się ładować :(

Opublikowano

Wiem, że jest nowy :mellow:

ale mam spis kilkunastu modów, które chcę mieć w minecraft-cie a na Craften Terminal ich niestety nie ma :P

udało mi się go ściągnąć minecraft version changer 3.2 ale niestety przy włączaniu wyskakuje

Corrupted version list. We are sorry but there is something wrong with our version list. Please contact us by email! ([email protected]).

i przestaje się ładować :(

To jest po prostu  stara wersja craften terminal, która prawdopodobnie jest zablokowana przez autora/autorów

Opublikowano

A ktoś zna podobny program z taką samą ilością modów :mellow: 

( minecraft by zyczu znam ;) ).

Bo wiem że jakiś jest bo ma go mój kolega.

Albo ktoś wytłumaczy jak działa mod pack creator?

Opublikowano

A ktoś zna podobny program z taką samą ilością modów  :mellow:

( minecraft by zyczu znam  ;) ).

Bo wiem że jakiś jest bo ma go mój kolega.

Albo ktoś wytłumaczy jak działa mod pack creator?

Skoro ma go Twój kolega, to go zapytaj o nazwę tego programu! xD

Co do mod pack creatora, jest to program który tworzy paczkę modyfikacji w instalatorze, czyli - wybierasz modyfikacje, wersję na którą ma działać paczka, nazywasz paczkę jak chcesz, dodajesz resource pack, możesz dodać również do paczki IP serwera (jakbyś chciał tworzyć serwer to w paczce już będzie np. IP do niego) i prawdopodobnie tworzy się instalator."exe" dzięki któremu po dwukrotnym kliknięciu zainstaluje się paczka w odpowiednim folderze na twoim komputerze! :)

To jest ukryta treść, proszę

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...