Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elf bot + ots z wlasnym klientem pomocy

Hendaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z elf botem na ots naruto. Gdy odpalam elf bota cały czas wyskakuje okienko please run tibia first, jako że jest to ots z własnym klientem (rozpakowany z winrara) bot nie widzi tej tibi. Próbowałem zrobić to przez process hacking "add dll> elfload/elfload2 " lecz niestety nic się nie dzieje. Czy mógł by ktoś pomóc rozwiązać ten problem ? albo podać link do jakiegoś poradnika gdyż wujek google nie chce mi nic powiedzieć. Boty działaja na tym serverze na pewno bo biega ich mnóstwo 

edit

Probowałem juz wszystkiego

robilem nowego klienta przez strone

sciagnalem klienta tibi 8.54 i podmienilem 3 pliki 

probowalem przez process hacker 

instalowalem bota na tym samym dysku co tibia i na osobnych

wszystkie mozliwosci zwiazane z zgodnoscia i uruchamianiem jako administrator

Nic nie dziala, albo za 1 razem gdy odpale nic sie nie dzieje a za drugim trzecim itd wyskakuje blad pleease run tibia first ( naciskalem ctrl+f12 shift +f12 itd) 

gdy probuje przez process hacker to gdy robie to na kliencie wlasciwym nic sie nie dzieje a ten z normalnej tibi wyskakuje ze nie mozna tak zrobic

jak odpalam tibie zwykla z tymi 3 plikami a potem elfa to albo wyskakuje ze nie wspolpracuje z 64 bitami a jak zmieniam zgodnosc to nic sie nie dzieje

nie mam pojecia co mam robic

Opublikowano

cos nie dziala wlasny klient ;/ caly czas gdy opalam wyskakuje error, mozliwe dla tego ze zle wpisalem ip ale jedyne jakie ip znalalzem to soja.com.pl 

ip jest dobre , nie mam pojecia czemu to nie dziala , wrzucam sciagnietego klienta do folderu z tymi 3 plikami ktore rozpakowalem ( pic,dat,spr) gdy odplam klienta wyskakuje : The Tibia client encountered a ctritical error and had to be stopped. 
a detail error report has been written to the error file which you are asked to submit at your next login

dobra , pobralem tibie pod wersje 8.54 potem zmaienilem te 3 pliki i dziala z pomoca ip chengera, teraz tlyko zostala kwestia z elfbotem , nie chce sie opalic... nic sie nie dzieje

no i wracamy do poczatku caly czas wyskakuje please run tibia first

Opublikowano

Musisz zmienic Tibia Class name Clienta dlatego zaden bot go nie wykrywa, ewentualnie injectowanie DLL do procesu napewno zadziala jak uzywasz elfbota bez problemowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...