Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silves.pl [Dedyk] [Easy]

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

To coś to wogl ma zamiar odpalić ?:D bo mi się nudzi i chciałem troszke pobiegać. Chyba ,że przez te DDosy serwerek wywalił cycuszki :)

tak poza tym to ja nie proponuje resu kont... po co ? i tak kazdy coś dla siebie znajdzie =.= więc niech jest co jest heh takie moje zdanie :)

SERWER POLECAM !!! JEST ONIEBO LEPSZY OD PLA -.-......

Coś mi się wydaje , że muszę iść spać ;d 

Serwera pewnie nie włączą .. wiecie 15 lat + 3 piwa = ZGON ;d :ninja:  

nie oczerniam tu nikogo ale luudzie... bez jaj ... ile można czekać -.-

• Odpowiedzi 377
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowilem Ci lilek zebys fw stawial bo to nie 2010 rok. Teraz byle kto moze ustawic bootneta i jebnac w niezabezpieczony serwer.. Nie uczysz sie na swoich bledach..

Ciekawych rzeczy się dowiaduje, że tu fw nie ma, haha, ten serwer wydaje mi się coraz bardziej śmieszny ^^ nic pozostaje tylko iść spać i zobaczyć co jutro będzie :)

17607462699095201746.png

Opublikowano

taaa 2 min on i juz offf co wy robicie do jasnej Q******..... ludziska ogarnijcie sie ! 

i naprawde skoro nie macie FireWala to te ddosy sie nie skoncza nigdy omg

Opublikowano

taaa 2 min on i juz offf co wy robicie do jasnej Q******..... ludziska ogarnijcie sie ! 

i naprawde skoro nie macie FireWala to te ddosy sie nie skoncza nigdy omg

"Omg" pisze osoba która nie potrafi poprawnie napisać "Firewall", nie wiem czy chciałeś być fajny czy tylko dobitnie podkreślić swoje niziny inteligencji, jeśli to drugie to zapewniam Cię że wyszło to w 100%.

0VPaRnd.png

Opublikowano

działa wszyćko czy nie?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Po pierwsze to jest easy/4fun wiec juz z tego wynika ze exp jest szybko i łatwy. Nie jest napisane ze 4fun/PvP dlatego wiadomo ze z EQ i ulepkami jest trudniej. Macie pierscien anty expa w EQ po to zeby wydropic ze świat ulepki lamusy! Po drugie fakt ze dużo śmieci leży w m1 ale jeśli przez to macie lagi to zmiencie gre... Mam 9 letni sprzęt, na oxy, zuo itp na żadnym serwerze nie wchodze bo mam lagi a tutaj nic. Wiec jeśli mój wrak to daje rade uciagnac bez lagow to wina jest po waszej stronie. Po trzecie sami spinaliscie i plakaliscie wczoraj ze chcecie event (czat był zasyfiowny waszym płaczem o OX) a teraz pierdolicie ze robi eventy zamiast ogarnąć serwer. Po czwarte jakie bugi i niedopracowania? Poza tym wachlarzem na 240 który ma podobno być usunięty nic nie ma znaczącego. Nawet gdyby było to serwer jest na tyle łatwy ze nie wniosloby to nic do gry.

Szukacie tylko zaczepki i powodów do zniechęcenia innych, bo jesteście zwykłymi prostakami, którym dupa przyrosla do fotela przy kompie i nikt nie dogodzi.

Sory za brak składni ale z tel pisalem

Opublikowano

serwer fajny lecz exp na mapie 125 od 130lv to katorga ... poprawicie ten exp?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Czemu smsa dostałem z reklamą tego serwera i skąd macie moj nr telefonu?

Opublikowano

Czemu smsa dostałem z reklamą tego serwera i skąd macie moj nr telefonu?

ja też dostałem hakjery :O

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ja też dostałem hakjery :O

Bo podales na ktoryms z serwerow prawidlowy numer telefonu, wyslales smsa czy cos.

Nie jest tajemnicą, ze administratorzy pozyczaja sobie bazy numerów itp 

To samo z emailami - tez zdarza sie, ze na maila do gier dostane reklame serwera ktorego wgl nie znam i administracji.

ForGame nie tykalo przypadkiem tego serwera? W 99% przypadków oni stosuja praktyki reklamy na chama na telefony/emaile.

Opublikowano

Bo podales na ktoryms z serwerow prawidlowy numer telefonu, wyslales smsa czy cos.

Nie jest tajemnicą, ze administratorzy pozyczaja sobie bazy numerów itp 

To samo z emailami - tez zdarza sie, ze na maila do gier dostane reklame serwera ktorego wgl nie znam i administracji.

ForGame nie tykalo przypadkiem tego serwera? W 99% przypadków oni stosuja praktyki reklamy na chama na telefony/emaile.

ale to nie legalne jest bo ja się nie zgadzam na takie coś

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Czy te wywalanie i lagi które były o 1 w nocy zostały ogarnięte?..

I dodajcie 100% na przywołanie konia bo to jakaś masakra że 30x muszę konia przywoływać..

Opublikowano

To jest coś jak stary DivineWorld? (Nie reklamuję, bo już nie istnieje.)

Niestety nie ;/

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie polecam, zapowiadał się fajnie, lecz w jeden dzień można zdobyć maksymalny poziom, co mi bardzo zbrzydło..

Albo jest to LinaresMT2 s2, albo kradzione pliki lub administracja ta sama :)

Jedyna rzecz która się różni na obu serwerach to jest ten napis w lewym dolnym rogu ;) 

Opublikowano

ale to nie legalne jest bo ja się nie zgadzam na takie coś

Forgame dawno sprzedało i rozdało wasze maile i numery telefonów.

Do tego zamknęli wam serwery i potraciliście kasę.

A wujek Matesh mówił, żebyście u nich nie grali, no ale po co ruszyć banią i mnie posłuchać zawczasu, lepiej później płakać na MPC.

Forgame było tylko skokiem na wasz hajs, zarobili co mieli i się zwinęli, w sumie to do teraz zarabiają rozdając wasze hasła, maile i numery telefonów.

Grajcie dalej u tego typu ludzi, to niedługo wasze adresy pocztowe będą latać i dziennie będziecie 30 smsów z różnych serwerów dostawać, nie mówię już o mailach czy listach.

Tak poza tym, to niezłym chujkiem trzeba być, żeby sprzedawać takie dane, ale wcale mnie to nie zdziwiło, Haya zawsze był frajerem.

Co do Silves, to nie wiem czyj to jest serwer, ale jest do niczego i do tego jest gotowcem.

Stawiany po najmniejszych kosztach (Strona z OTS'ów do tibii).

Forum to oni wgl. nie mają.

Na TS'ie pełno dzieciarni i tyrających się gimbuso-fighterów.

A pchania na siłę ludziom SMS'ów, to już wgl. nie skomentuje.

Na naszym serwerze również będzie przetwarzanie numerów, ale w każdym momencie będzie można je odznaczyć w panelu gracza, lub wgl. go nie zaznaczać podczas rejestracji - To jest fair zachowanie wobec graczy, natomiast to co robiło Forgame, czy chociaż ten Silves jest po prostu czystym chamstwem i brakiem szacunku do was.

Traktują was jako chodzący hajs, jak te wszystkie firmy, czy tam nawet banki.

Aż żal patrzeć w jakim kierunku ten Metin zmierza, tylko kasa się dla ciołków liczy.

24b5car.jpg

Opublikowano

Poprawcie chińskie znaczki. Dodajcie możliwość stackowania szkatułek, bo nie dość, z leci z nich syf, to jeszcze zaśmiecają EQ i po prostu trzeba je otwierać.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie polecam, zapowiadał się fajnie, lecz w jeden dzień można zdobyć maksymalny poziom, co mi bardzo zbrzydło..

Albo jest to LinaresMT2 s2, albo kradzione pliki lub administracja ta sama :)

Jedyna rzecz która się różni na obu serwerach to jest ten napis w lewym dolnym rogu ;)

Co do tego, że jest to Linares. Oczywiście, zgodzę się, są to pliki Mateusza, takie same jak Camerion. Te same bugi, w 8h idzie wbić max lvl :)..

Pliki linaresa: 99003873323112108815.png

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

no i dobrze, dlatego warto grac ze to pliki linaresa, bo linares stoi poltora roku wiec administracja jest ogarnieta i radzi sobie

Nie gram na Linaresie, ale jest ta sama administracja co na Camerionie. Na Camerionie zerowo radzili sobie z trzymaniem serwera, były olewki itd.. Pełno bugów, co na Linaresie pewnie też jest :). Ale Wam sie dobrze gra ;d.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

I teraz hejtują pseudo admini, którzy mają swoje niby autorskie pliki (a i tak wszystko z MPC lub od niemców) i nie mają tylu graczy online co taki random serwer postawiony na gotowcu. Skoro oni mają graczy, a u Was ich nie ma, to znaczy że Wasze serwery mimo że "autorskie" to są jakościowo gorsze od gotowca :D. Silves, serwer postawiony niskim kosztem przez chyba początkujący team, lecz jak widać brakowało na rynku serwera 4Fun. Niektórym polecam wyjść z domu i tyle.

Na serwerze jest masa błędów - widać gołym okiem - spowodowane to jest tym, że to serwer postawiony na gotowcu, lecz czego by tu oczekiwać od serwera typu 4Fun? Bawcie się, wbijajcie te max levele i tyle - po co narzekać, skoro i tak raczej nikt tu nie będzie grał dłużej niż tydzień bo się serwer znudzi?

Opublikowano

"Na serwer wprowadzone zostały nowe fryzury, każda daje 10% silny przeciwko ludziom, oto niektóre z nich:"

- No no... te fryzury to mocie w c**j nowe.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...