Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO zadziała ?!

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam zamiar kupić cs:go ale nwm ile bd miał klatek i czy wgl uciągnie mój komp.

Specyfikacje :

Windows XP !

1,25 G ram  //Tutaj jestem w stanie dokupić 1g, do 2 g także też proszę o liczbę klatek przy 2G ramu

512 mb Grafiki

2,8 GHz

Jeśli odpali to w ilu klatkach ?! To mnie najbardziej interesuje

Za pomocne odpowiedzi + ;)

Opublikowano

Po pierwsze xp, po drugie za malo ram, po trzecie karta slaba wiec raczej ci nie pojdzie a nawet jesli to bedzie tak malo fps ze nie bedzie sie dalo grac.Minimalnie trzeba 2 gb ramu to sam ram cie skresla do tego masz bardzo slaby komputer.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Po pierwsze xp, po drugie za malo ram, po trzecie karta slaba wiec raczej ci nie pojdzie a nawet jesli to bedzie tak malo fps ze nie bedzie sie dalo grac.Minimalnie trzeba 2 gb ramu to sam ram cie skresla do tego masz bardzo slaby komputer.

A przy 2G ramu ile bd mieć fps ?

Opublikowano

WIN 7

Intel core 2 duo 2.7ghz

GTX 260 GS 216sp 896mb 448bit

RAM 2GB

na rankedach 90-120 fps detale maks

masz porównanie- karte zmień bo inaczej 30fps Cię czeka.

Opublikowano

WIN 7

Intel core 2 duo 2.7ghz

GTX 260 GS 216sp 896mb 448bit

RAM 2GB

na rankedach 90-120 fps detale maks

masz porównanie- karte zmień bo inaczej 30fps Cię czeka.

Hmm , ale ty masz win 7 a ja xp to chyba coś zmienia prawda ?

A co do mojego aktualnego stanu sprzętu czy na minimalu + jakimś dobrym configu wyciągnie 20-30 fps stałe ? Chciałbym chociaż do puki nie dokupie ramu przetestować trochę gre, porównać z cs 1.6 :D

Opublikowano

Hmm , ale ty masz win 7 a ja xp to chyba coś zmienia prawda ?

A co do mojego aktualnego stanu sprzętu czy na minimalu + jakimś dobrym configu wyciągnie 20-30 fps stałe ? Chciałbym chociaż do puki nie dokupie ramu przetestować trochę gre, porównać z cs 1.6 :D

Jak kupisz 2 gb to bedziesz mial te 20-30 fps ale nie bedzie sie dalo grac na tylu.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak kupisz 2 gb to bedziesz mial te 20-30 fps ale nie bedzie sie dalo grac na tylu.

Chwila, czyżby naciąganie gracza na kupno gry ? :ninja:  Producent podaje takie wymagania ;

• Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 / AMD Phenom™ X3 8750 lub lepszy
  • Karta Graficzna: 256 MB +  Pixel Shader 3.0 NVidia 8600 / ATI Radeon HD 2400 lub lepsza
  • DirectX: wersja 9.0
  • RAM: 1GB XP / 2GB Vista
  • Miejsce na Dysku: 7,6 GB
  • System operacyjny: Windows® 7/Vista/XP

Co o tym myśleć ?

Opublikowano

Jednak ja bym zmienił system na W7. U kolegi na laptopie z zintegrowaną kartą graficzną gra chodzi płynnie bez spadków fps.

Opublikowano

Że CO?

Witajcie, mam zamiar kupić cs:go ale nwm ile bd miał klatek i czy wgl uciągnie mój komp.

Specyfikacje :

Windows XP !

1,25 G ram  //Tutaj jestem w stanie dokupić 1g, do 2 g także też proszę o liczbę klatek przy 2G ramu

512 mb Grafiki

2,8 GHz

Jeśli odpali to w ilu klatkach ?! To mnie najbardziej interesuje

Za pomocne odpowiedzi + ;)

Mam taką samą grafikę 512 MB [Nvidia 9600 GT], procesor mam 2,5 GHz, ale ramu 4 GB. W rozdzielczości 1440x900 mam 50FPS [stałych]. Spokojnie dołóż nie do 2 GB ramu tylko do 4 GB to gra wyciągnie około 60 FPS :)

Opublikowano

Widze, ze tu sami znawcy sie wypowiadaja. Jakim cudem wy mu mowicie, czy mu pojdzie, czy nie skoro on nawet nie podal dokladnej specyfikacji komputera? to ile karta ma mb gowno znaczy. Podej dokladny model procesora i karty graficznej.

Opublikowano

Ram :3,25 G                  //Zdecydowałem się nad dokupieniem ram'u do maximum ;)

Karta graficzna : NVIDIA GeForce 8400 GS 512 mb

Procesor :  Intel Celeron D 336, 2,8 MHz

Chodzi mi o to czy przy takim komp bd mógł w miarę pograć sobie w cs go , chciałbym mieć te stałe 30-40 fps żeby móc normalnie rankedy grać

Opublikowano

Ja na starym:

2GB ram

Grafika Nvidia GeForce 8600 GT 512 mb.

procek amd athlon..... 2x 2.60GHz

Windows 7 64bit.

Na średnich miałem ok. 65, ale to było w czasie bety cs go, teraz pewnie bym miał z 70-75.

Powinieneś mieć te 35-40 stałe.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

PaTrOL *DG*, w 04 Lip 2014 - 19:09, powiedział: Ja na starym: 2GB ram Grafika Nvidia GeForce 8600 GT 512 mb. procek amd athlon..... 2x 2.60GHz Windows 7 64bit. Na średnich miałem ok. 65, ale to było w czasie bety cs go, teraz pewnie bym miał z 70-75. Powinieneś mieć te 35-40 stałe.

A jeśli zainstaluje win 7 to coś zmieni w fps'ach ?

Opublikowano

A jeśli zainstaluje win 7 to coś zmieni w fps'ach ?

Zainstaluj win7 ale 32 bitowy, nie 64.

Jeżeli chcesz to możesz zostać przy XP.

XP wymaga 1GB a vista/win7 2GB ramu.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Na tym twoim kompie nie ryzykowałbym. Pograj sobie w 1.6, ewentualnie sourca jak Ci odpali. Po za tym wątpię, że 30fps starczy, żeby osiągnąć jakiś normalny wynik w statach.

Opublikowano

Na tym twoim kompie nie ryzykowałbym. Pograj sobie w 1.6, ewentualnie sourca jak Ci odpali. Po za tym wątpię, że 30fps starczy, żeby osiągnąć jakiś normalny wynik w statach.

Wymagania minimalne cs go :

1G ramu

216 mb Grafiki

Jaki kit jeszcze chcesz mi wcisnąć ?!

Opublikowano

Myślę, abyś zakupił te 2GB ramu i będzie działać.

Umiesz czytać ? Wiem, że zadziała ale czy będzie dobrze działać przy

3,25 G ramu

NVIDIA GeForce 8400 GS 512 mb Karta graf.

Opublikowano

Wymagania minimalne cs go :

1G ramu

216 mb Grafiki

Jaki kit jeszcze chcesz mi wcisnąć ?!

Nie wiesz co to jest.. To są wymagania aby odpalić grę a nie grać na niej w 100+ fps.

Na takich parametrach jakie są podane w minimalne odpalisz grę, ale na 10 fps....

Powodzenia przy cs:go na 216 mb grafy..

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Żeby komfortowo pograć bez ścin i na 100% swoich możliwości to te 60 fpsów ponad musi być. Poniżej to juz są zauważalne małe ściny które utrudniają grę.

U mnie na starej karcie graficznej (GeForce 8600 GT 256mb) i na  Q6600 2.40ghz (kręcony do 2.8Ghz) + 2gb RAM + Windows 7 32 bity miałem na najniższych prawie 100 fpsów na DD2 na turniejowym.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...