Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs "Koniec szkoły, początek wakacji..."

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6 xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Było to 2 lata temu. XVIII Przystanek Woodstock trwał, a był to ostatni dzień. Nie mogłem uwierzyć cały czas, że mój ulubiony zespół zagra koncert właśnie tu! Od samego rana chodziłem pobudzony nie mogąc się doczekać tej chwili gdy usłyszę tradycyjne rozpoczęcie koncertu, czyli piosenka Europe Final Countdown (ostateczne odliczanie), po tym intro The March to War, oraz oficjalne rozpoczęcie gry przez perkusję, wtedy Robban Bäck zagrał wspaniały wstęp i Joakim Brodén jeszcze zza kulis krzyknął "Hello Woodstock we are Sabaton and this is Ghost Division!" w trakcie czego gitarzyści już wychodzili biegiem na scenę. Wtedy dopiero uwierzyłem, że jestem na koncercie mojego ulubionego zespołu muzycznego! Zachwycając się piosenkami, których od lat słuchałem na MP3, nadszedł moment na tą, która podbiła serca milionów Polaków. Chodzi tutaj oczywiście o kawałek 40:1, przed nim grali najstarszą piosenkę, czyli Primo Victoria, podczas której zobaczyłem 'Pokojowy patrol' rozkładający wielką flagę Polski, tak, ta sama, która była na rozpoczęciu, niestety wtedy nie miałem okazji jej trzymać, gdyż rozkładałem namiot kiedy cały festiwal zaczynał. Nadszedł moment piosenki, gdy tylko się zaczęła, flaga ruszyła do fanów. Nie widziałem wtedy sceny, jednak czułem się lepiej niż na pozostałych utworach. Wczułem się w ten kawałek, można powiedzieć, że była to jedna z piękniejszych chwil mojego życia. Niestety, była to również przed ostatnia piosenka, nie licząc "Bis'u", jednak ostatnia długo nie grała, publiczność Woodstockowa sama zaśpiewała Hymn Narodowy. To było na prawdę wielkie wzruszenie także dla mnie, gdyż widzieć Polaków tak dumnie śpiewających pieśń patriotyczną, czego w tych czasach nie widzi, ani nie słyszy się często. Nastąpiła 2 piosenka, czyli Metal Crüe. Jest to moja ulubiona piosenka, do niej były najpiękniejsze efekty, nie licząc poprzedniej (o ile flagę można za efekt uznać). Na końcu gdy wychodzili płakałem, że tak szybko koniec. Płakałem, że już ich nigdy nie usłyszę na żywo. Płakałem, że moja ulubiona kapela, tak lubiana, że nie lubię żadnej tak bardzo, zagrała na tym festiwalu i ja ją usłyszałem.

Po wszystkim los się do mnie uśmiechnął bardzo szybko - zespół grał około 8 miesięcy później we Wrocławiu, na tym koncercie również byłem, jednak nie był tak efektywny i wspaniały jak Woodstockowy.

KONIEC :)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Te konkursy są już oklepane, kategorie praktycznie zawsze takie same...  :(

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie no, szczegółów tyle, że...

Jakieś konkretne zasady? Co ma się znaleźć w pracach? Grafika tylko komputerowa?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Osobiście uważam, że powinniście podać troszkę więcej szczegółów oraz przede wszystkim kryteriów. Każdy ma inny gust i każdy z Was będzie inaczej oceniał projekty. Nie będzie spójności w wyborze najlepszego kandydata, bez względu na kategorie, "Opowiadanie na każdy temat"- ktoś napisze o metinie, a kto inny o Bolku i Loku. Fani Metina zagłosują na pierwszą osobę, Bolka i Lolka na drugą. To tak przykładowo, co oczywiście dotyczy również filmu i grafiki.

PS. Ja jeszcze nie odebrałam dyplomu :( 6 lipca ostatni egzamin :P

Opublikowano

Wakacje op, mam czas na plajsy większe

h2M9QQw.png

Dla grafików nie dla mnie, filmik jeszcze bardziej nie dla mnie, a opowieści wam nie zapodam bo rok szkolny przespałem.

Opublikowano

Beznadziejne te konkursy. Może losowanie zróbcie? :D Nie nadaje się do żadnej kategorii.

Opublikowano

Najpierw nie zgadzacie się, żeby mówić EmPiSi, tylko musi być EmPeCe, a teraz jednak EmPiSi i w każdym filmie inaczej.

Mało konkretów, nie zdziwię się jak ktoś poda pracę i zostanie ona odrzucona.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...