Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs "Koniec szkoły, początek wakacji..."

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Było to kiedyś... Ja z kolegami poszliśmy na wagary... Po jakimś czasie spotkaliśmy drugiego kolegę który palił papierosy za blokiem. Przyłączył się do nas i szliśmy tak dalej... kolega dalej palił fajkę... Usłyszeliśmy kroki za nami. Spojrzeliśmy w tył a to była nasza wychowawczyni która miała 7dniowy urlop. Razem z naszą panią musieliśmy się udać do dyrektorki. Z nami jakoś poszło za wagary... a pani dyrektor spytała kolegę (który wcześniej był wspomniany), czemu byłeś z kolegami na wagarach jeśli mam podała nam powód (choroba) na twoją nieobecność. Kolega zaczął się tłumaczyć ale przy tym wypuszczał z ust zapach tytoniu. Nie wiem co było potem bo musieliśmy wyjść. Na następny dzień kolega przyszedł z mamą do klasy i był wielki ubaw.

Opowiastka z szkoły.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

No weźcie nie dramatyzujcie. 

Macie szczęście że jest ogólnie konkurs, nawet że czasami są ataki na forum.

Powinniście dziękować i brać się do roboty, a nie płakać że zawsze to samo.

Może i tak jest, ale zawsze kreatywna, artystyczna lub humorystyczna osoba się znajdzie.

Miło że Administracja daje szanse zwykłym użytkownikom się wykazać.

Bo z małego kroku, robi się coś wielkiego, jak ktoś kiedyś powiedział.

Pozdrawiam i udanej rywalizacji.

Mała opowieść z mojej strony: (Jeśli są błędy to przepraszam, ale od 7 lat we Włoszech mieszkam.)

Dawno, dawno temu był sobie Jaś, który chodził z kolegami do 3 klasy podstawówki. Nie lubił za bardzo szkoły bo zawsze miał sporo na głowie. Pewnego razu zdecydował by stworzyć maszynę, ta maszyna która się zrodziła z jego głowy, dawała możliwości zapamiętywania jednym spojrzeniem na kartkę. Jaś który w szkolę sobie radził niezbyt dobrze, z dnia na dzień został geniuszem. Lecz maszyna zrobiła z niego uzależnienie szkolne. Koledzy którzy wiedzieli co się święci próbowali namówić Jasia by stworzył odwracalną skutki maszynę. I w tedy zrodziła się legenda. Jasio po odwróceniu mechanizmu miał siłę Tygrysa. Gdy skończył się rok szkolny Jasio zaczął szaleństwo. Impreza za imprezą a Jaś zadowolony że w końcu nie musi być Geniuszem by normalnie żyć.

Koniec.

No to by było na tyle.

By Smiguss

837341413742376668518.png

Opublikowano

Dlaczego ten temat nie jest jeszcze zamknięty?

Termin nadsyłania prac minął 11 lipca.

Przynajmniej tak wnioskuję z filmu zapowiadającego ten konkurs...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...