Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który blok to blok magika ? Dam like

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Dziwne, spodziewałem się kwiatów i zniczy wokół odgrodzonego miejsca, gdzie spadł.

Minęło już 13 lat, poza tym nie był nikim ważnym, by stawiać przez tyle lat znicze.

Opublikowano

Co cie to obchodzi. Chce wiedziec ktory to blok bo ponoc jego blok był remontowany. Cos tam czytalem jak byl film o nich.

Opublikowano

Łooo nie może być 1 blok BO ON SKOCZYŁ Z 9 PIETRA!!!!!one11oneone!!

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

370021404620390247445.jpg

Ponoć zdjęcie świadka skoku Piotra, wygląda mi to na jakąś skocznie...

Gratuluję debilizmu większego niz cała polska.

Prawdziwi fani już dawno skończyli jak on.

Serio ? https://www.youtube.com/watch?v=taMfhkS5DiE

Może troszke stare ale nie pierdol farmazonów okej ? 

Ziomek to ten remontowany blok poczytałem i własnie pisze ze remontowali ten blok.

Opublikowano

Stary tego i durny jak ty p********y przez swojego ojca GIMBUSIE

>GIMBUSIE

XDDD pisze to osoba słuchająca paktofoniki. Top fkn lel

Opublikowano

>GIMBUSIE

Widać, że u Multimana nie ma twardej ręki w rodzinie, a inni pozwalają mu na samowolke.

Opublikowano

>GIMBUSIE

Co cie to obchodzi czego ja słucham. To tak jakby wysmiac osobę która słucha peję firmę albo to nie wiem co OSTR. 

Muzyka to muzyka. Tak jak w twoje gusta wpada to co tam słuchasz tak w moje gusta wpada pfk.

Tylko gimbus pisze takie pojebane rzeczy ze magik jebał dzieci i  wyzywa magika od skoczkow.

Widać, że u Multimana nie ma twardej ręki w rodzinie, a inni pozwalają mu na samowolke.

Taaaaaak a u rallyego to k***a kajdany na rękach i nogach. Jak nie wiesz jak jest u mnie w rodzinie to się nie wypowiadaj bo chuja wiesz . 

Przynajmniej mam spoko rodziców. Nie cpam nie pale (z kumplami rzadko pije). Wiec sie odpierdol ok ?

Nic nie wniosles do tematu (chyba swoją tzw. mądrosc). 

Opublikowano

Co cie to obchodzi czego ja słucham. To tak jakby wysmiac osobę która słucha peję firmę albo to nie wiem co OSTR. 

Muzyka to muzyka. Tak jak w twoje gusta wpada to co tam słuchasz tak w moje gusta wpada pfk.

Tylko gimbus pisze takie pojebane rzeczy ze magik jebał dzieci i  wyzywa magika od skoczkow.

Taaaaaak a u rallyego to k***a kajdany na rękach i nogach. Jak nie wiesz jak jest u mnie w rodzinie to się nie wypowiadaj bo chuja wiesz . 

Przynajmniej mam spoko rodziców. Nie cpam nie pale (z kumplami rzadko pije). Wiec sie odpierdol ok ?

Nic nie wniosles do tematu (chyba swoją tzw. mądrosc). 

Ale magik był skoczkiem i to całkiem nie najgorszym.

Opublikowano

Dobra k***a widac ze jesteś jakimś przychastem. Kończę dyskusję z tobą bo nie ma sensu. Tylko debil tyko tak mówi. Skoczył to skoczył. Gimbus -_-

Opublikowano

WTF ?! ludzie... on Magika minęło 13 lat .. 70% populacji zna go przez film ,,Jestem Bogiem". Blok to był ten pierwszy, w filmie pokazany był, dokładniej Katowice-Bogucice a ulicy nie pamiętam 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

WTF ?! ludzie... on Magika minęło 13 lat .. 70% populacji zna go przez film ,,Jestem Bogiem". Blok to był ten pierwszy, w filmie pokazany był, dokładniej Katowice-Bogucice a ulicy nie pamiętam 

Muzyka jest ponadczasowa.. jak dla mnie i ludzi na koncercie w 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...