Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepienie Patcha Postaci Archera

PlayAgain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej witam :) Gram ninją archerem na serwerze Elitemt2 i denerwujące jest gdy delikwent z mieczem lub dzwonem zacznie bić tam archera to ten nic nie może zrobić oprócz dednięcia ^_* 

Chciałbym kogoś kto jest w sprawach patchy obeznany o taką zmiane aby inne osoby nie mogły łapać pod miecz mojej postaci i np obalać ale przy tym aby inne postacie zostały nienaruszone. Może być łatka lub cokolwiek związanego z moim tematem..

Ps. patche związane z postacią na elitemt2 to Pc.epk Pc.ex jakoś tak :P

Dziekuje jeśli ktokolwiek mi pomoże będe mu dawał codziennie lajki ^_*

Opublikowano

Tylko ja tego nie potrafie zrobić :( a chodzi mi właśnie o coś takiego żeby oni mnie nie mogli złapać w kombo.. byłbym wdzięczny za coś takiego  <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba to forum się dawno skończyło.. nikt nic tutaj nie potrafi zrobić i tylko zawracają dupe że tak powiem.. poniżej wasz koleżka podejmuje się pracy i do dziś 0 odzewu.. mimo moich pytan w sprawie pracy.. Pożucił zlecenie i nie odpowiada na wiadomości mimo iż jest codziennie na forum.. Nie polecam.

19243617425822149601.jpg

77533801197348057152.jpg

97296019334695606677.jpg

Opublikowano

Więc skoro wolontariat to czy ktoś jest mi w sanie pomóc z tym patchem lub cheatem.. byle miało pożądane działanie.. może tobyć jakiś skrypt do pythona czy ten patch zmieniony nwm.. dzieki za pomoc

Opublikowano

Forum to wolontariat .

Więc skoro wolontariat to czy ktoś jest mi w sanie pomóc z tym patchem lub cheatem.. byle miało pożądane działanie.. może tobyć jakiś skrypt do pythona czy ten patch zmieniony nwm.. dzieki za pomoc

Panowie, na tym forum znajdziecie wszystkie potrzebne informacje do zrobienia czegoś takiego. Udostępnienie ich było 'wolontariatem' natomiast to czego Wy oczekujecie nazywa się 'frajerstwem'. To forum schodzi na psy dlatego, że 90% userów tylko sępi nie wnosząc przy tym nic od siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...