Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to propsy, zawitam na pewno z kolegami. ;)

Czekam na start , na pewno zawitam na serwerze :)

Już na Was czekam :D

Widzimy się o 18:00 na starcie!

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze na pewno zawitam. Widać tu wiele innowacyjnych rozwiązań.

Myślę, że zostanę na dłużej.

PS. Mam zasadnicze pytanie. Da się przejąć czyjąś gildię?

Pytam ponieważ nie wiem czy macie tutaj plugin Factions czy cuś innego.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Na serwerze na pewno zawitam. Widać tu wiele innowacyjnych rozwiązań.

Myślę, że zostanę na dłużej.

PS. Mam zasadnicze pytanie. Da się przejąć czyjąś gildię?

Pytam ponieważ nie wiem czy macie tutaj plugin Factions czy cuś innego.

Factions :D Przejmować? Wiadomo, da się.

Serdecznie Cię zapraszamy.

Opublikowano

Dobra. Ekipa już w zasadzie zebrana, więc czekam te kilka godzin, niestety, i wbijam do gry :D

Nie marnuj czasu oczekiwania na start, siedząc przed kompem i rozmyślając, jak to będzie klepa, tylko rejestruj się na forum, a będziesz mógł zdobyć losową rangę za darmo na tydzień.

Opublikowano

Można orientacyjnie wiedzieć ile będzie kosztowała ranga Vip Svip?

Oczywiście zawitam na serwerze z kolegami, bo prezentacja wygląda kusząco.

Ale zobaczy się jak to wygląda w praktyce.

Opublikowano

Można orientacyjnie wiedzieć ile będzie kosztowała ranga Vip Svip?

Oczywiście zawitam na serwerze z kolegami, bo prezentacja wygląda kusząco.

Ale zobaczy się jak to wygląda w praktyce.

Kox ok. 2zł, 3xEmeraldblock ok. 5 zł, VIP ok. 7 zł, SVIP ok. 11 zł.

To co jest przedstawione na prezentacji jest identyczne na serwerze, więc w praktyce nie widać różnicy, chyba że patrzysz na całokształt - ale postaramy się wszystko na cacy ogarnąć.

Opublikowano

@Drison

Za tanio naprawdę piszę Ci to szczerze, wiem jak to jest zaraz większośc serwera będzie miała svipa, bo to co jest 11 zł. Albo kox 2 zł, proszę... jeżeli chcecie wstawić koxy do sklepu to napewno drożej np. 5 koxów 11zł, vip - 11zł , svip 23zł, oraz te bloki szmaragdowe drożej po po 1 dniu grania będą mieli Mieczyki Sharp 8.

Naprawdę pomyśl  nad tym wiem jak to jest z własnego doświadczenia że rozgrywka szybko się znudzi.

@Edit

A co ze stowniarkami? Przydałby się na pewno.

Opublikowano

@Drison

Za tanio naprawdę piszę Ci to szczerze, wiem jak to jest zaraz większośc serwera będzie miała svipa, bo to co jest 11 zł. Albo kox 2 zł, proszę... jeżeli chcecie wstawić koxy do sklepu to napewno drożej np. 5 koxów 11zł, vip - 11zł , svip 23zł, oraz te bloki szmaragdowe drożej po po 1 dniu grania będą mieli Mieczyki Sharp 8.

Naprawdę pomyśl  nad tym wiem jak to jest z własnego doświadczenia że rozgrywka szybko się znudzi.

@Edit

A co ze stowniarkami? Przydałby się na pewno.

Zredukujcie lekko drop vipa/svipa to prawdopodobnie zagram.

VIP oraz SVIP został delikatnie edytowany.

1 blok szmaragdowy kosztuje od teraz ok 5 zł.

Opublikowano

Dropy nie są złe co prawda drop diamentu jest trochę wysoki ale za to szmaragd ma mały.

O wszystkim pomyślałem - ceny będą takie, jak są.

Opublikowano

Wbijać na serwer!

Już dziś wiele nowości będzie dodanych w życie serwera :)

Opublikowano

Cóż wbiłbym na serwer, ale chyba nie powiecie, że gildię są darmowe? Przynajmniej nie ma żadnych informacji dot. gildii w prezentacji. Chciałbym zobaczyć również spawn, a nie jarać się serwerem, a potem znaleźć się na bloczku diaxów otoczonym czerwoną linią.  Poza tym. No bez przesady z tym dropem dla VIP i SVIP, przecież widać, że taki duży drop jest tylko dla tego, by ludzie zakupywali te rangi i wspierali serwer bo 4 dzieci zbierają się po 25 zł -.-

Opublikowano

Cóż wbiłbym na serwer, ale chyba nie powiecie, że gildię są darmowe? Przynajmniej nie ma żadnych informacji dot. gildii w prezentacji. Chciałbym zobaczyć również spawn, a nie jarać się serwerem, a potem znaleźć się na bloczku diaxów otoczonym czerwoną linią.  Poza tym. No bez przesady z tym dropem dla VIP i SVIP, przecież widać, że taki duży drop jest tylko dla tego, by ludzie zakupywali te rangi i wspierali serwer bo 4 dzieci zbierają się po 25 zł -.-

Wyrzuć mi jeszcze, że serwer jest pod itemshop, skoro nawet nie ma itemshopu dostępnego.  xD

Drop jest w sam raz, a VIP i SVIP o wiele łatwiej nie mają :)

Cóż, tak to mimo wszystko przebiega - masz pieniądze, Ty nimi rządzisz, ja nikogo nie namawiam do kupna rang, bo zbieram na 25 zł :)

Co do "dzieci" - miałbym co do tego wątpliwości, a żeby rozwiać Twoje przekonanie, mógłbym jedynie zaprosić Ciebie na serwerowy ts.

Chcesz zobaczyć spawn? Wejdź na serwer - z tego co mi wiadomo, pojawiasz się właśnie na nim :)

Opublikowano

Witam. Jestem graczem tego serwera i polecam go. Co do dropu do którego się wszyscy krzywią, drop jest ustawiony dobrze gdyż wczoraj kopiać straciłem 2/3 kilofy diamentowe na wydobycie 14 diaxów. Serwer nie ma lagów ani nic z tych rzeczy. Polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...