Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExoriaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A  będzie działał ten serw jeszcze ??? bo fajny nawet był serwer  no ale były trzy mankamenty co mnie wkurzyły : 10% na ulepszenie na +9 nie wiem  na 100% czy to prawda ale na serwie i na forum mpc pisali że tak jest a to serwer easy a nie hard nawet na hardzie  jest na +9 15/20% na +9 ,  brak metków przez te 3h znalazłem 4 metki i drop z nich na te 4 metki z jednego wypadł tylko niebieski grzyb i to w m2 z metka 35lvl a w prezce pisało że z każdego metka dropi te grzyby poprawcie to .

zxc

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A  będzie działał ten serw jeszcze ??? bo fajny nawet był serwer  no ale były trzy mankamenty co mnie wkurzyły : 10% na ulepszenie na +9 nie wiem  na 100% czy to prawda ale na serwie i na forum mpc pisali że tak jest a to serwer easy a nie hard nawet na hardzie  jest na +9 15/20% na +9 ,  brak metków przez te 3h znalazłem 4 metki i drop z nich na te 4 metki z jednego wypadł tylko niebieski grzyb i to w m2 z metka 35lvl a w prezce pisało że z każdego metka dropi te grzyby poprawcie to .

przeciez piszą ze nie będzie dzialal, bo wyjebalo sql'a -.-

Opublikowano

Jakie mają być konkretne informacje koleś zabrał kase i uciekł serwer już nie powstanie wszystko wina Jarwisa aka Asfena jak się dowiaduje :)

A ile osób na starcie było ? 

Na ts-lolu taka beka była wczoraj z Asfena :D :D :D

- On ucieka z serwerów bo jest chory na głowę bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć :)

Opublikowano

Ja to mam szczescie do serwerow. Wchodze na Revilla -serwer pada . Wchodze na Exoria - serwer pada -,- .

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

- On ucieka z serwerów bo jest chory na głowę bo inaczej tego nie da się wytłumaczyć :)

online chwile po wlaczeniu ponad 700 wedlug licznika na stronie.

Opublikowano

750+ osób nie wiem co mu odjebało ... (licznik nie był podkręcony)

Opublikowano

Ja to mam szczescie do serwerow. Wchodze na Revilla -serwer pada . Wchodze na Exoria - serwer pada -,- .

Ja to samo ten serwer co mi się spodoba to zaraz pada lub nie mogę się na nim zalogować omg.  

zxc

Opublikowano

Serwer był zajebisty. Exp dopasowany, yangi także, biolog bardzo łatwy, a misje wykonywało się z przyjemnością. Serwer na prawdę się rozkręcał mimo tych kilku bugów. No szkoda...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

750+ osób nie wiem co mu odjebało ... (licznik nie był podkręcony)

On jest bardzo mądry ;) zarobił z 300 zł może 400 i zamknął serwer a przy takiej ilości graczy na 1 mc można by spokojnie 5k zarabiać on by był zadowolony bo miałby kasę i gracze bo by mieli dobry serwer :) Co za kretyn z niego szkoda słów on już pewnie szuka kolejnych osób z którymi zrobi serwer i ich wydyma :3 

Opublikowano

On jest bardzo mądry ;) zarobił z 300 zł może 400 i zamknął serwer a przy takiej ilości graczy na 1 mc można by spokojnie 5k zarabiać on by był zadowolony bo miałby kasę i gracze bo by mieli dobry serwer :) Co za kretyn z niego szkoda słów on już pewnie szuka kolejnych osób z którymi zrobi serwer i ich wydyma :3 

Stary najlepsze jest to że pracowałem na tym serwerze i nic nie dostałem 2 raz w życiu mi się to zdarzyło :/ MOŻLIWE ŻE BĘDZIE REAKTYWACJA EXORII !!! ale asfena już nie będzie w team

Opublikowano

Stary najlepsze jest to że pracowałem na tym serwerze i nic nie dostałem 2 raz w życiu mi się to zdarzyło :/ MOŻLIWE ŻE BĘDZIE REAKTYWACJA EXORII !!! ale asfena już nie będzie w team

Będzie reaktywacja Exorii? Na tych plikach co wczoraj wystartował?:))

Opublikowano

moje szczęście do serwerów jak gram dla jaj bez is i nawet na hakach to serwer stoi długo a jak doładuje w is choćby złotówke to maksymalnie dzień od mojego doładowania i pada xD

Opublikowano

Będzie reaktywacja Exorii? Na tych plikach co wczoraj wystartował? :))

Nie będzie reaktywacji, bo oni nic nie potrafią. Wszystkiego się pytali osób trzecich na gg, bo sami nie potrafili nic zrobić.

Jeżeli chcecie podobny serwer do tego (nie, nie jest to żadna próba wyreklamowania się, no ale) to zapraszam na Latriosa. Są to nasze pliki wiemy dobrze co było do naprawienia i do dodania i na pewno wiemy co robimy, a serwer prawie identyczny. Nie pomyslcie sobie teraz o mnie źle, że próbuje wyreklamować serwer, no ale jeżeli serwer Wam się podobał to możecie pograć na nim pod inna nazwą i z o wiele mniejszą ilościa problemów.

O administracji się nawet wypowiadać nie chce, bo gdy chciałem im pomóc z serwerem, to zaczeli atakować mi internet, jakaś żenada jednym słowem. (o Exori mówie, czyli Asfenie i reszcie).

@2up

Radze nie reaktywować serwera na plikach od Aska bo są one tak pobugowane, ze serwer sam sie buguje, lepiej od nowa postawić na czystych plikach na wzór tego.

Opublikowano

Nie będzie reaktywacji, bo oni nic nie potrafią. Wszystkiego się pytali osób trzecich na gg, bo sami nie potrafili nic zrobić.

Jeżeli chcecie podobny serwer do tego (nie, nie jest to żadna próba wyreklamowania się, no ale) to zapraszam na Latriosa. Są to nasze pliki wiemy dobrze co było do naprawienia i do dodania i na pewno wiemy co robimy, a serwer prawie identyczny. Nie pomyslcie sobie teraz o mnie źle, że próbuje wyreklamować serwer, no ale jeżeli serwer Wam się podobał to możecie pograć na nim pod inna nazwą i z o wiele mniejszą ilościa problemów.

O administracji się nawet wypowiadać nie chce, bo gdy chciałem im pomóc z serwerem, to zaczeli atakować mi internet, jakaś żenada jednym słowem. (o Exori mówie, czyli Asfenie i reszcie).

@2up

Radze nie reaktywować serwera na plikach od Aska bo są one tak pobugowane, ze serwer sam sie buguje, lepiej od nowa postawić na czystych plikach na wzór tego.

weź wyjdź na twój serwer nie wejdzie 200 osób nie powiem kto nam wczoraj groził ddosami ja nie jestem w team tego serwera są tam dwie osoby i może tyle wystarczy więcej wkrótce proszę o zamknięcie tego tematu :)

Opublikowano

weź wyjdź na twój serwer nie wejdzie 200 osób nie powiem kto nam wczoraj groził ddosami ja nie jestem w team tego serwera są tam dwie osoby i może tyle wystarczy więcej wkrótce proszę o zamknięcie tego tematu :)

No kto Wam groził? Na pewno nie ja, więc nie próbuj się nawet ośmieszać.

Pokazaliście wczoraj jaką administracją jesteście wszyscy, banda kretynów lecąca na kase, w dodatku kto od was rozdawał eq kolegom, to też ukryjesz przed graczami, że było lewe eq juz na starcie?

Teraz piszesz ze nie jesteś w team, a wczoraj jeszcze tak broniłeś serwera, aż tak dwulicową osobą jesteś?

Żenada... inaczej tego nie opiszę.

Opublikowano

No kto Wam groził? Na pewno nie ja, więc nie próbuj się nawet ośmieszać.

Pokazaliście wczoraj jaką administracją jesteście wszyscy, banda kretynów lecąca na kase, w dodatku kto od was rozdawał eq kolegom, to też ukryjesz przed graczami, że było lewe eq juz na starcie?

Teraz piszesz ze nie jesteś w team, a wczoraj jeszcze tak broniłeś serwera, aż tak dwulicową osobą jesteś?

Żenada... inaczej tego nie opiszę.

lOl stary jakie eq kolegów ja dwulicowy ??? to on mnie wyruchał ale już wszystko wytłumaczone nie jestem w team bo jarwis chcę robić sam z inną osoba :)

Opublikowano

Miałem screnny z TS i GG jak asfen prosił aby tak na niego nie mówić i wgl abym nie mówił,że jest on w teamie. Napisałem raz do admina/moderatora ts`a czy wie,że asfen jest w team a on odpowiedział,że nie. Po chwili napisał do mnie Jarwis i brzmiało to tak ; Kur**,nie pisz nikomu,że jestem w team bo Zabije !!! XDD

To ze strony jak by ktos nie widział ; BĘDZIE NA DNIACH REAKTYWACJA EXORIA, JA  ORAZ VENOMS CHCEMY REAKTYWOWAĆ SERWER, Z DOBRYM ZNAJOMYM PRZEZ 2/3 DNI NAPRAWIAMY WSZYSTKIE BŁĘDY, KONTA STARE ZOSTAJĄ DOSTANIECIE REKOMPENSATĘ W POSTACI SM DZIĘKUJEMY I WYCZEKUJCIE PREZENTACJI NA MPCFORUM.

Opublikowano

Miałem screnny z TS i GG jak asfen prosił aby tak na niego nie mówić i wgl abym nie mówił,że jest on w teamie. Napisałem raz do admina/moderatora ts`a czy wie,że asfen jest w team a on odpowiedział,że nie. Po chwili napisał do mnie Jarwis i brzmiało to tak ; Kur**,nie pisz nikomu,że jestem w team bo Zabije !!! XDD

Tak jarwis to asfen sam się wczoraj przyznał co z tego ja go nie znałem serwer jest reaktywowany to tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...