Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja korzystam z enforcvip ponad 3 trzy tygodnie i żadnych zmian nie zauważyłem.

Przy okazji zapytam się kogoś bardziej ogarniętego.

Czy w folderze Idatas te pliki można sobie samemu aktualizować libami z forum. Z tego co sprawdzałem to jest to samo, tylko nie wiem czy można tak zrobić.

Za odpowiedzi z góry dziękuje

Opublikowano

Wrzucie tutaj skrypt, przeanalizuje się go i wtedy wydamy werdykt. 

Tak no oczywiście my tu udostępnimy publicznie enforca i cebulaczki będą śmigać na ~80% repo w tym ty - stwierdzam to po tym, że nie potrafiłeś nawet SAC'a normalnie używać.

Wystarczyło, że napisałem kilka postów o EFV i spójrzcie efekty : 

911931404917771271175.jpg

Myślicie idioci, że dam pierwszemu lepszemu coś za darmo? Jedynie CassioBitch może liczyć nadal na te kody z dogry jeśli dojdą bo czekam drugi dzień na te kody.

PS 2 typów z tych wszystkich posiada już EFV a napisali bo się pytali o coś a reszta to leechery "pls daj link"

Opublikowano

Ah ta chęć bycia lepszym i chwalenie się czymś czego nie mają inni. Temat spam. 

up@ Co Ci po tym? Dziwisz się? Ludzie są dociekliwi. Niby nie popieramy piractwa a poszerzasz go. Hipokryta

Dodatkowo wyzywajcie ludzi od idiotów, że tacy są. Że pytają i też to chcą. A niby ty byś nie spamował innym jakbyś tego nie miał? Bieda umysłowa. 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

@Trutkowy

Nie, nie spamiłbym do kogoś którego wgl. nie znam, który przed informacją że posiada coś czego ja nie mam, a bym to chciał dla mnie nie istnia, mam zasady.

Oczywiście pytanie się o niewiadome nie jest złą rzeczą, jest to normalna rzecz ludzka, ale proszenie się o jedną rzecz nie wiadomo ile, zamiast ruszenie dupska i znalezienie samemu po krótkim czasie, jest już chore.

Akurat Enforc'a w sieci jest łatwo znaleźć, więc po kija my mamy udostępniać to innym za free? 

Muszą się nauczyć tego żeby coś dostać, muszą najpierw ruszyć dupsko, a nie bezczelnie prosić z nadzieją że ktoś im wystawi "wszystko" pod nos.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ah ta chęć bycia lepszym i chwalenie się czymś czego nie mają inni. Temat spam. 

up@ Co Ci po tym? Dziwisz się? Ludzie są dociekliwi. Niby nie popieramy piractwa a poszerzasz go. Hipokryta

Dodatkowo wyzywajcie ludzi od idiotów, że tacy są. Że pytają i też to chcą. A niby ty byś nie spamował innym jakbyś tego nie miał? Bieda umysłowa. 

piszesz tak bo sam jesteś biedny i chciałbyś mieć EFV ale nie masz brain.lua i nie potrafisz znaleźć mimo, że jest to na wielu forumkach o hackach.

Co się dziwić skoro ty to podobno Mou?  Mou, podobno do konia podobny jesteś hehehehe.

Opublikowano

@Trutkowy

Nie, nie spamiłbym do kogoś którego wgl. nie znam, który przed informacją że posiada coś czego ja nie mam, a bym to chciał dla mnie nie istnia, mam zasady.

Oczywiście pytanie się o niewiadome nie jest złą rzeczą, jest to normalna rzecz ludzka, ale proszenie się o jedną rzecz nie wiadomo ile, zamiast ruszenie dupska i znalezienie samemu po krótkim czasie, jest już chore.

Akurat Enforc'a w sieci jest łatwo znaleźć, więc po kija my mamy udostępniać to innym za free? 

Muszą się nauczyć tego żeby coś dostać, muszą najpierw ruszyć dupsko, a nie bezczelnie prosić z nadzieją że ktoś im wystawi "wszystko" pod nos.

To jest oczywiste. Sam wiem gdzie jest.  LeBlancBitch wyzywa ludzi od cebulaków i od nie wiadomo od czego wiedząc że sobie ludzie nie radzą. Prędzej czy później i tak to tutaj trafi i to kwestia czasu. Zamiast zrobić z tego support i pomóc naszemu forum z wiekiem 10+ to pokazać swą dumę "Mam EV i jestem zajebisty. Spierdalać, nie dam Was, ale wiedzcie że go posiadam". 

Wgl tamta strona jest w głupim języku, dlatego naszym przedszkolakom go ciężko znaleźć :P. 

Nie faworyzuję ludzi, którzy go nie mają. Proponuję zrobić grupkę osób i sobie gadajcie o tym jak tam bardzo nie chcecie się tym dzielić chłopaki. 

up@ Jesteś nikim. Nie znam Ciebie i nie mam zamiaru. Żebyś później dupy nie lizał ;)

Opublikowano

@Trutkowy

Na początku nie chciało mi się nawet enforce szukać bo mam samoróbke cracka do BoLa ale zacheciłeś mnie do poszukania i rzeczywiście łatwo jest znaleźć ok. 3 min szukania.

Opublikowano

Na początku nie chciało mi się nawet enforce szukać bo mam samoróbke cracka do BoLa ale zacheciłeś mnie do poszukania i rzeczywiście łatwo jest znaleźć ok. 3 min szukania.

No jasne, że tak. Ale przecież nie mam brain.lua jak to mówią maniaczki ;)

Co do tego to mówię. Prędzej czy później tutaj jakiś support tego powstanie znając życie. 

down@ Z tym nie wygrasz. Coś co działa i tak się znajdzie. Ale po co napawać ludzi tym. Lepiej aby była cisza ;)

Opublikowano

No jasne, że tak. Ale przecież nie mam brain.lua jak to mówią maniaczki ;)

Co do tego to mówię. Prędzej czy później tutaj jakiś support tego powstanie znając życie. 

Już tutaj EFV był wstawiany znawco ale kasowali bo to crack=nielegalne bo forum tego nie wspiera.

Im mniej osób ma tym lepiej i tyle. Ktoś musi płacić a ktoś mieć za darmo. Coś jak w średniowieczu - ktoś musi być bogatym szlachcicem a ktoś pomywaczem, hue.

Opublikowano

Już tutaj EFV był wstawiany znawco ale kasowali bo to crack=nielegalne bo forum tego nie wspiera.

Im mniej osób ma tym lepiej i tyle. Ktoś musi płacić a ktoś mieć za darmo. Coś jak w średniowieczu - ktoś musi być bogatym szlachcicem a ktoś pomywaczem, hue.

Ja daję enforca na privie, ale zaszyfrowane. Czyli i tak trzeba użyć brain.lua by go mieć.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ja daję enforca na privie, ale zaszyfrowane. Czyli i tak trzeba użyć brain.lua by go mieć.

Przyjme wyzwanie xD

Opublikowano

To jest oczywiste. Sam wiem gdzie jest. LeBlancBitch wyzywa ludzi od cebulaków i od nie wiadomo od czego wiedząc że sobie ludzie nie radzą. Prędzej czy później i tak to tutaj trafi i to kwestia czasu. Zamiast zrobić z tego support i pomóc naszemu forum z wiekiem 10+ to pokazać swą dumę "Mam EV i jestem zajebisty. Spierdalać, nie dam Was, ale wiedzcie że go posiadam".

Wgl tamta strona jest w głupim języku, dlatego naszym przedszkolakom go ciężko znaleźć :P.

Nie faworyzuję ludzi, którzy go nie mają. Proponuję zrobić grupkę osób i sobie gadajcie o tym jak tam bardzo nie chcecie się tym dzielić chłopaki.

up@ Jesteś nikim. Nie znam Ciebie i nie mam zamiaru. Żebyś później dupy nie lizał ;)

Robie sygne Mam Enforca jestem zajebisty i wysyłam kolegom po fachu, tzn. @mistake010 @Marcoly @HeheheM @kodex @Chocca @albicoolvod @Pegas

Wara cebulaki.

@Edit Zapomniałem dodać, iż posiadam hasło do zaszyfrowanego enforca przez pana mistake. Długość 512 znaków.

Opublikowano

wtf dlaczego?

bo za darmo nic nie ma :) a jakbyś użył mózgu to btś wiedział jak samemu zalogoawć się na luckeyboya na enforcie cebulo

2ivh0ly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...