Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo za darmo nic nie ma :) a jakbyś użył mózgu to btś wiedział jak samemu zalogoawć się na luckeyboya na enforcie cebulo

Cebulo?

Widać idioci lubią się wywyższać tym, że maja jakiegoś cracka i wszystkich wyzywają od cebuli  xD. A to i tak tylko kwestia czasu aż wszyscy będą już tego enforca mieli, a wtedy twórcy BoLa nie będą dawali sobie dmuchać w kasze i zrobią nowe zabezpieczenia.

Czytając ten temat śmiechłem.

PS. Znalezienie tego enforca zajęło mi 30 sekund, nie pisać na PW nie podam, jak nie macie mózgu, żeby w google wpisać to już wasz problem.

(Tak to ja haker bonzo)

Opublikowano

Sami jestescie walonymi cebulami a wyzywacie innych, sami szukaliscie i probowaliscie nie wiadomo ile aby działało, tak to jest jak sie juz znajdzie sposob na enforca za darmo , to potem juz kazdy jest dla Was cebulo, ehh te polaczki, zrobił bym Wam na złość i udostepnil za free, aby tępić takie frajerstwo, ale bez przesady szanujmy sie.

Opublikowano

Sami jestescie walonymi cebulami a wyzywacie innych, sami szukaliscie i probowaliscie nie wiadomo ile aby działało, tak to jest jak sie juz znajdzie sposob na enforca za darmo , to potem juz kazdy jest dla Was cebulo, ehh te polaczki, zrobił bym Wam na złość i udostepnil za free, aby tępić takie frajerstwo, ale bez przesady szanujmy sie.

Ból dupki pozdrawiam.
Opublikowano

Ja tam śmigam na .reg lukeya i jedyny ból jaki odczuwam to niedziałający Yasuo Windwalker bo nie ma wykupionej licencji. Może .reg Spudgiego ma dostęp ale coś nie wiem jak te reg dostać bo zawsze failed to login ;d

Opublikowano

@kodex

Lukeyboy89 ma lickę na Yasuo Windwalker(Ja na niej jakieś 2 godziny temu zrobiłem 4-5pent w ciągu jednego meczu, pozdrawiam), za to Spudgy nie ma ;3.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jakim cudem? Bo mi pisze ciągle ten pieprzony komunikat, że nie ma mnie na liście tych cepów co zabulili. Reszta typu Donator Prodiction, Vixen Vi itp działa.

Opublikowano

ja posiadam spudgy.rar dobra opcja z tym co on ma w sobie ciekawego bo  się na razie nie bawiłem i czy lb89 lepszy ?

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Ja daję enforca na privie, ale zaszyfrowane. Czyli i tak trzeba użyć brain.lua by go mieć.

Jak zgadniecie jego haslo, to jestescie pro, sprzedam wam to haslo zapraszam pw ! xDD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

kurcze mam dylemat osobiście nie gram na kodach,ale bym sobie sprawdził i nie wiem co wybrać pomożecie dziewczynki ?

Zqi6Ru6.png

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Ja p******e, aż płakać mi sie chce na wasze durne tematy. Sam znalazłem enforca, dokładnie na ***script.com. Wysłałem @mistake010 oraz innym osobom i oto w ten sposób plotka sie rozeszła. Ale naprawdę, żal mi jest osób, ktòre piszą na pw "wyślij enforca".

Ps To ja @SyndraBitch

Ja to znalazlem dzien przed toba, i k***a z nikim sie nie podzielilem, HA ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dobre, nie wiedziałem, że to jest zasługa jakiegoś typa z botoflegends.com.

Teraz w sumie szperam po tym wietnamskim forumku z tym translatorem i staram się znaleźć coś przydatnego ale raczej nie ma już nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...