Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Enforce ma wirusy jak chcecie mieć pc ot nie pobierajcie...

Mogę dać czystego na pw albo nie, w sumie to nw...

2ivh0ly.jpg

• Odpowiedzi 682
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Enforce ma wirusy jak chcecie mieć pc ot nie pobierajcie...

Mogę dać czystego na pw albo nie, w sumie to nw...

Są syfiaste na internecie, to fakt. Ale skąd mamy wiedzieć, że Ty też nie dajesz syfu? Lol ;d

Opublikowano

Są syfiaste na internecie, to fakt. Ale skąd mamy wiedzieć, że Ty też nie dajesz syfu? Lol ;d

Bo bonzo mi odkodował go i w 100% zabezpieczył. Chyba, że ktoś mnie zdenerwuje i mu powiem, to wtedy, poprzez numer licencji enforca od niego, wybucha Ci płyta główna. Historia oparta na faktach

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

enforcevip packet casting nie działa ldata/3.lua jest uszkodzony

mi natomiast nie działa ldata/1.lua gdy miałem mma wylatywał błąd linii 840 ;/ przegrałem przez to rankeda 

Opublikowano

Zaktualizuj sobie 1.lua

Czym zaktualizować?

I powiedzcie mi ludzie czemu mi Windwalker Yasuo nie działa XDD. Ciągle nie jestem na liście donatorów  Kappa.

Opublikowano

7621xx

ostatnie 2 cyferki zgadujcie :D

Jeśli kolega nam podaje prawilne informacje to teraz 90 możliwości na to hasełko koledzy ;)!

Opublikowano

ma ktos dzialajace cass whooping na tym czyms? nie chce uzywac mi Q i ogolnie sie bugguje

CW to Ci nie zadziała nawet jakbyś kupił vipa + tego skrypta. Coś tam gadali, że na dniach będzie naprawiona.

Opublikowano

CW to Ci nie zadziała nawet jakbyś kupił vipa + tego skrypta. Coś tam gadali, że na dniach będzie naprawiona.

a ja tyle czasu na to zmarnowalem.. dzieki za info.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ktoś pisał że coś jest zjebane ? Przed chwilą wygrałem easy mecz Yasuo 5 / 8 minut afk i wygrany mecz chwała Ci Yasuo Windwalker z Evadeee i MMA ;*.

Enforce jak najbardziej działa ;).

QUhIR7.png

Opublikowano

To pożycz swoje .reg bo moje skurwiałe nie działa z tym Yasuo mimo, że reszta typu Reborn działa xD.

W ogóle jedyna wada u mnie jest taka, że czasem bugsplata mam po przeładowaniu :< Głównie mam to z MEHAio

Opublikowano

Eve Fun House działa na luckym?

To pożycz swoje .reg bo moje skurwiałe nie działa z tym Yasuo mimo, że reszta typu Reborn działa xD.

W ogóle jedyna wada u mnie jest taka, że czasem bugsplata mam po przeładowaniu :< Głównie mam to z MEHAio

Jak chcesz mam regi Spudgiego, BotHappy, Brolanda, Dekarona, Jusa, Anymousa, Vadasha i Burna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...