Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilans 13 latka

FajnyKoloxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie Ci się kazała rozbierać : O To nie jest żadne WKU xD Zbada cię tylko wagowo i wzrostwo, wsadzi patyczek do dzioba i do widzenia :)

Opublikowano

Nie wiem skąd te dziwne mity o badaniu pindola czy zaglądaniu do dupy (tak, takie teorie też czytałem)

Na żadnym bilansie nie macali mnie poniżej pasa, doktor pytał czy na dole wszystko ok i tyle.

Na WKU też nie rozbierałem się do naga i nikt mi do gaci nie zaglądał.

Ale właśnie na bilansie się sprawdza wzrok/wagę/wzrost oraz rozwój płciowy. Tacy znawcy, chyba proste, że muszą sprawdzić czy np. nie macie jakiś zaburzeń... 

Mało który lekarz to sprawdza.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie wiem skąd te dziwne mity o badaniu pindola czy zaglądaniu do dupy (tak, takie teorie też czytałem)

Na żadnym bilansie nie macali mnie poniżej pasa, doktor pytał czy na dole wszystko ok i tyle.

Na WKU też nie rozbierałem się do naga i nikt mi do gaci nie zaglądał.

Ale właśnie na bilansie się sprawdza wzrok/wagę/wzrost oraz rozwój płciowy. Tacy znawcy, chyba proste, że muszą sprawdzić czy np. nie macie jakiś zaburzeń... 

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Tak, pani Doktor sprawdza szybko czy oba jadra są prawidłowo w worku. O zgodę pyta mamę / ojca, ty nie masz nic do gadania.

Raczej to niej przyjemność, szybko zdejmuje ci majtki i maca jądra.

UWAGA!!!

Postaraj się przed wejściem do gabinetu unikać sprośnych myśli, bo jak będzie chciała ci sprawdzić, a tobie pała stanie... xDDD

PS. Nawet na bilansie masz taką linijkę jak "rozwój płciowy" w skali jakiejś tam, wpisz ją w net i się dowiesz, że chodzi o to czy ci włosy rosną, czy ptaszek w porządku. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...