Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Adobe After Effects CS6

MatrixXHardcore

Pytanie

Opublikowano

Witam,otóż mam problem z AE CS6.

Problem polega na tym że gdy chce pobrać AE CS6 (32 bit) z oryginalnej strony to nic się nie chce pobrać...(potrzebuje TRIAL - 30 dni żeby poćwiczyć potem dokonam zakupu pełnej wersji w celu robienia fragmovie) A w samym Adobe Creative Cloud nie ma żadnego AE CS6.

proszę o pomoc :)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

64 bitowe? Ja mam 32 bitowe i jakoś mi działał. Poszukaj 32 bit wersji albo jakiegoś cracka do 32 bit.

@edit 

sorry Ty chcesz cs6 ja mam cs4. ;p

zapodałbyś linka do downloadu?Ja chciałbym fragmovie porobić :p nie tylko dla kogoś ale też dla siebie ja mam dużo dobrych nutek i swoich akcji.

Opublikowano

@MatrixXHardcore

Piractwo na mpc to by było gdybym dał Ci np linka do pobrania pełnej wersji lub byś poprosił o pełną wersje. (Chyba)

Wersja trial pobrana z innej strony niż strona programu to nie piractwo raczej.

Jak będzie dzialać/nie działać to pisz. :)

Opublikowano

Wyłączyłem AdBlock'a ale w swoim czasie nic się nie dzieje ;/ oprócz tego że jak zaczne pobieranie to mi wchodzi a Adobe Creative Cloud...przypominam że nie ma w nim Ae w ogóle nie wiem czemu.

Opublikowano

64 bitowe? Ja mam 32 bitowe i jakoś mi działał. Poszukaj 32 bit wersji albo jakiegoś cracka do 32 bit.

@edit 

sorry Ty chcesz cs6 ja mam cs4. ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...