Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli tylko będzie dużo online, to pewnie, że tak.

no i jak nie będzie resa acc za 2 dni ^^

Zapewniamy że nie będzie :)

DMT 😉

Opublikowano

Witam, max temu serwerowi daje 24h i R.I.P

Dzieki za przepowiednie proroku.

Zapraszam na serw, wreszcie bedzie mozna PK'owac, zgodnie z nowym regulaminem. 

Ustawienia sa troche hardcore, ale coz.. damy rade.

Opublikowano

Witam, max temu serwerowi daje 24h i R.I.P

Dziękujemy za rzetelną opinię, rozumiem że jesteś napinaczem z "Tibii" który plecie swoje głupoty ;)

/// Rejestracja i Download ON :)

DMT 😉

Opublikowano

Ja jestem ciekaw tylko 1 i mam pytanie do admina - Dlaczego w czasach w ktorych najnowszym jest s8 nawet s9 wy robicie s2? Server na ktorym nie ma Gaiona,Viciousa,Rave'a ? Nie mozecie tego skorygowac? Wziac pod uwage ze czas biegnie do przodu? Widze macie fajny potencjał ale takie servery były fajne x lattemu. Juz nie pomijajac faktu ze wasza konurencja sa servery ktore proponujac o wiele wiecej rozwiazan , wliczajac w to global? DZieki. 

Opublikowano

Ja jestem ciekaw tylko 1 i mam pytanie do admina - Dlaczego w czasach w ktorych najnowszym jest s8 nawet s9 wy robicie s2? Server na ktorym nie ma Gaiona,Viciousa,Rave'a ? Nie mozecie tego skorygowac? Wziac pod uwage ze czas biegnie do przodu? Widze macie fajny potencjał ale takie servery były fajne x lattemu. Juz nie pomijajac faktu ze wasza konurencja sa servery ktore proponujac o wiele wiecej rozwiazan , wliczajac w to global? DZieki. 

Nie rozumieć w Twoim języku :(

DMT 😉

Opublikowano

Po co grac na jakims gownie s4 i wyzej, gdzie jest summoner dajacy Sleepa na caly CS i do tego zbugowany Rage fighter? Gaion jest na s2, nie ma viciousa, rave'a i innych dodatkow do podstawowych setow ancienta. Chociaz na swoich s8, s9, pewnie bys je mial dodatkowo exc ;) Wingi 3 lvl dajace 100000% do wszystkiego tez psuja klimat rozgrywki. Jak ktos lubi bawic sie w "pentagramy", sockety i inne pierdoly, to droga wolna. Ale sa tez osoby wolace klasyczne s2, prawdziwy CS i rywalizacje, a nie zabawe w kto kupi wiecej w WS.

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, że tu nie ma spotów, to prawda?

Czy tak ciezko bylo wejsc na testy, badz zapytac ludzi na sb na forum serwera? Spotow jest od groma, nie bylo na poprzedniej konfiguracji. Teraz za to jest trudniej o itemy exc i wingi.

Opublikowano

Czy tak ciezko bylo wejsc na testy, badz zapytac ludzi na sb na forum serwera? Spotow jest od groma, nie bylo na poprzedniej konfiguracji. Teraz za to jest trudniej o itemy exc i wingi.

Tak, ciężko było, bo grałem na innym serverze, po to jest ta publikacja, żeby się zapytać..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...