Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawiesił Wam się licznik czy co :P? Od wczoraj 88 online.

Ja widzę 87 - faktycznie jest teraz 82 online natomiast 3 osoby są na Offline trade i 2 online zawieszonych. Postaram się dzisiaj zrobić skrypt który sprawdza czy ktoś wisi na serwerze i go wyrzuca.

DMT 😉

Opublikowano

Zapraszam również. Licznik na www kłamie. W grze jest około 60-70 osób w nocy a 80+ w dzień. Warto wejść.

Opublikowano

Witam mam problem nie moge sie zarejestrowc poniewaz nie wyswietla sie kod weryfikujacy prosze o jak najszybasza pomoc 

zaznaczam ze sprawdzalem na opera, explorer, chrome sprawdzalem tez na innym kompie i jest to samo czyli nie wyswietla mi sie kod 

Opublikowano

Witam mam problem nie moge sie zarejestrowc poniewaz nie wyswietla sie kod weryfikujacy prosze o jak najszybasza pomoc 

zaznaczam ze sprawdzalem na opera, explorer, chrome sprawdzalem tez na innym kompie i jest to samo czyli nie wyswietla mi sie kod 

Sprawdzałem też mam problem. Beztytuup_earrppx.png

Opublikowano

Witam, podczas przenosin strony na oddzielny serwer przeoczyliśmy pewne biblioteki przez co nie działała poprawnie sygnatura oraz generowany obrazek. 

Wszystko już prawidłowo działa.

Przepraszam za problem i pozdrawiam.

// Dzisiaj poprawimy ten licznik bo strasznie nas nie lubi i często strajkuje :D

cb10f2778c.png

DMT 😉

Opublikowano

Opracowaliśmy nową wersje licznika, jak na razie prawidłowo pokazuje liczbę online :)

Proszę także osoby które grają u nas o krótką wypowiedź dot. serwera, konfiguracji, atmosfery ;)

ps. licznik działa już prawidłowo :)

DMT 😉

Opublikowano

Przepraszam za podbicie jednak kolejna ważna informacja z życia serwera.

Dzisiejszy Castle Siege przegrała gildia RAMPAGE na ich miejsce wskoczyli dobrze znani SLAYERS'i Gratulujemy! :)

DMT 😉

Opublikowano

Dawno nie spamowałam w tym temacie :P

Zachecam do wspolnej zabawy ...dlaczego ?

Lewel faktycznie biegnie długo, nie jak na innych serwach  ..10 expa i w try miga 300 lev ^

Na poczaątek mozna sie ubrac w średnio solidny set z wypadajek, tak, ze nie jest tak zle jesli chodzi o ubranka i bronie :P

Kamyszki wg  mnie dropią słabo, ale tak ma być i koniec....dzis ubiłam przypadkowo złotego goblinka, co za dropik  <3  2 s, 1 b 2 ch, 1 j i box +1 <rapier z EDR > :P Ten drop mnie podbudował  ^_^

Świetnie to wygląda z questem w lorencji u gurda , polecam ten quest !

Co by tu jeszcze  <_<

Atmosfera jak atmosfera, roznie bywa, zalezy od pory dnia, kiedy ludzie gadaja na /post .

Przede wszystkim chcę podziekowac za mozliwość uzywania Avanty, często na kilka chwil przenoszę sie z EXPEM do kuchni  :angry:

To chyba by było na tyle i zapraszam :)

EDIT: liczba online zadowalająca , w tej chwili 72 .

Opublikowano

Dzisiaj po godzinie 18 pobiliśmy nowy rekord liczby ONLINE:

996d9df584.jpg

Serdecznie dziękujemy za obdarzone zaufanie dla naszego serwera jak i za miłe opinie :)

DMT 😉

Opublikowano

jak to jest z tym kasowaniem statow po resecie? Bije 400 level iles tam czasu i zaczynam wszystko od nowa?

Tak wbijasz 400 lvl i możesz wykonać reset postaci, za reset otrzymujesz punkty do rozdania na start. 

Teraz taka mała informacja do graczy naszego serwera. Ktoś z konkurencji rozsiewa ploty o tym że serwer zostanie zamknięty z powodów finansowych lub zostanie wprowadzony donate za itemy. 

Proszę w powyższe informacje nie wierzyć ktoś pierdzieli głupoty aby zaszkodzić serwerowi... Jak widać mamy się dobrze ponad 100 graczy Online o godzinie 23.00 i 99 % to Polacy. Nadal poprawiamy, dodajemy i usprawniamy wszystko tak aby serwer dawał jak najwięcej zabawy. Fundusze na utrzymanie mocnej maszyny i firewalla przed atakami mamy więc o upadek serwera z winy braku pieniążków można wsadzić sobie między książki. Dodatkowo DONATE za ITEMY nie ma i NIE BĘDZIE. 

Jeśli ktoś chce wspomóc serwer z własnej woli zapraszam do mnie na pw :)

I tyle z ogłoszeń parafialnych, pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry!

//112 online!

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...