Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powiedzialem że ktoś tu jest z ekipy MystMu, grałem zobaczyłem i nie polecam...KPINA !!!

Ale co zobaczyłeś? Śmieszna jest Twoja wypowiedź :)

DMT 😉

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co zobaczyłeś? Śmieszna jest Twoja wypowiedź :)

1. DC HACK

2. Wszystkie Cheaty działają

3. Można ten serwer nawet wylączyć

4. AT nie zna się :)

Wystarczy?

Opublikowano

1. DC HACK

2. Wszystkie Cheaty działają

3. Można ten serwer nawet wylączyć

4. AT nie zna się :)

Wystarczy?

Bypass można zrobić na każdy serwer, każdy. Jedynie z ex700 i wyżej jest gorzej, bo tam już są inne pakiety itd. Ty próbujesz trollować każdy temat. Piszesz same pierdoły, które wnoszą do tematu całe gówno. 

iHacks  <3

Opublikowano

Pytanko - są gdzieś dźwięki do dociągnięcia? Nienawidzę gier - nawet MU - bez dźwięku, a to nie rok 2000, że 200mb robiło różnicę.

Opublikowano

Pytanko - są gdzieś dźwięki do dociągnięcia? Nienawidzę gier - nawet MU - bez dźwięku, a to nie rok 2000, że 200mb robiło różnicę.

Tak w Download :) 

Zapraszam do gry ponad 80 osób online!

DMT 😉

Opublikowano

A można link? Bo u Was w downloadzie jest tylko klient, patch i Avanta.

Tu masz link do dźwięków i muzyki. Jak Ci nie przeszkadza rozmiar, to śmiało możesz pobierać i grać z dźwiękiem :P.

xxx

iHacks  <3

Opublikowano

Od 08.08.2014 rozpoczynamy prowadzenie publicznego changelog'a serwera w którym zawieramy informacje o poprawkach oraz nowościach które dodajemy na serwerze. Jest to dowód na to że pracujemy cały czas aby serwer był jak najlepszy :)

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Między innymi dodaliśmy nowe spoty:

Aida:
115 20
145 20
235 150
230 115
161 166
152 112

Kanturu:
42 232
84 237
156 197
178 221
175 170
235 90
230 60
212 38

Dodatkowo mała aktualizacja item.bmd do pobrania:

SKAN:

DMT 😉

Opublikowano

Podbijam, ponad 80 online. Ciągłe zmiany i dodatki które jeszcze bardziej poprawiają grę :) Rozpoczynamy serię video poradników dla naszych graczy. Więc jak chcesz się załapać na filmach wbijaj do nas! :)

DMT 😉

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że trafię na serwer znany jeszcze z czasów gdzie Mu było najlepszym MMORPG.
Kilka lat nie grałem, ale chętnie zawitam.
Jeszcze takie pytanie, jak wygląda tu system resetów? Widziałem w pierwszym poście coś o ograniczeniu do 20, jednak gdzieś niżej ktoś pisał o jakimś liczeniu reset*250 pkt. Coś się zmieniło czy nadal jest górna granica?(oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wzór ten może obowiązywać wraz z tą granicą).

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że trafię na serwer znany jeszcze z czasów gdzie Mu było najlepszym MMORPG.

Kilka lat nie grałem, ale chętnie zawitam.

Jeszcze takie pytanie, jak wygląda tu system resetów? Widziałem w pierwszym poście coś o ograniczeniu do 20, jednak gdzieś niżej ktoś pisał o jakimś liczeniu reset*250 pkt. Coś się zmieniło czy nadal jest górna granica?(oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że wzór ten może obowiązywać wraz z tą granicą).

250pkt*reset, maksymalnie 20rr.

iHacks  <3

Opublikowano

Serwer jest świetny wszystko dobrze oskryptowane tylko jest mały problem z launcherem.
Jak odpale Avante Autoclicera ze strony później clienta dark mu to czasem jest błąd że hack Detected i wyłącza gre.
Po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi znane Nie wysyłaj

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Serwer jest świetny wszystko dobrze oskryptowane tylko jest mały problem z launcherem.

Jak odpale Avante Autoclicera ze strony później clienta dark mu to czasem jest błąd że hack Detected i wyłącza gre.

Po ponownym włączeniu gry wyskakuje mi znane Nie wysyłaj

Witaj, dziękuję za opinię. Potwierdzam na niektórych systemach (najbardziej win8) jest problem z launcherem z winy GameGuard'a który niedługo będzie zmieniony na płatną wersję i nie powinno być już takich problemów. 

Serdecznie zapraszam do gry!

DMT 😉

Opublikowano

Podbiję, dzisiaj o 20.00 odbywa się pierwszy Castle Siege ;) Zapraszam do wbicia i obejrzenia walki lub dołączenia do aktualnych guild i wspólnej zabawy!'

Zbiórka :)

cbaa99f7cc.jpg

DMT 😉

Opublikowano

Oplaca sie tu wbic? gracze w porzadku czy same koxy lataja i ksuja?

Wpadnij przekonać się :) 

aa3d6d7500.jpg10f3c094f4.jpg

DMT 😉

Opublikowano

Nie znajdziecie tak dobrego serwera.

jestem zaskoczony, od paru lat nie grałem na tak dobrym serwerze.

VVirus rób wszystko żeby taki serwer stał bardzo długo. 

"Guardzie, Guardzie powiedż przecie która gildia jest najlepsza na świecie?" :D

Nie rozumie jednej rzeczy Admin "Desire" gra prywatną postacią czy jak.

Opublikowano

Nie znajdziecie tak dobrego serwera.

jestem zaskoczony, od paru lat nie grałem na tak dobrym serwerze.

VVirus rób wszystko żeby taki serwer stał bardzo długo. 

"Guardzie, Guardzie powiedż przecie która gildia jest najlepsza na świecie?" :D

Nie rozumie jednej rzeczy Admin "Desire" gra prywatną postacią czy jak.

Dziękuje za opinie, naprawdę cieszy mnie że ktoś docenia naszą ciężką pracę :) 

Desire to osobiście ja, jest to postać GM tylko miałem ukrytą ikonę GM'a. Niestety z powodów osobistych (praca/rodzina) nie mam czasu na grę jak kilka lat temu. Serwer z czystego Hobby, po godzinach wpadam zobaczyć jak się bawicie natomiast po nockach dodaje, usprawniam poprawiam. 

Oczywiście główną zasługą dobrej konfiguracji jesteście Wy, czyli gracze którzy dzielą się pomysłami i zgłaszają błędy (mniejsze i większe). Wiadomo podczas startu stres i pewne problemy wynikają od tak, jednak nadrobiliśmy to i sądzę że serwer przypada Wam do gustu sądząc po atmosferze którą Tworzycie sami :) Miło jest na to popatrzeć z oka administratora, jest wesoło jest poważnie, nikt się nie wyzywa (chyba że w żartach od botów) :D

Ta Avanta dziala co jest w download?

Tak, ta wersja avanty działa - są małe problemy z Windows 8 jednak także startuje. Jeżeli coś jest nie tak polecam sandboxa do win7 i uruchamiać jako administrator :)

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...