Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkMu Team Ver: S2 Exp: 25x Drop: 35% [Full PVP] [Protected] [AntyDDoS]

VVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram tu od początku, irytujesz mnie...

Te dzieci.... 

Thank you, test11111111. Your registration is now complete

Działa

Niestety u mnie dalej ten sam błąd... Nie rozumiem czemu.

• Odpowiedzi 532
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak oczywiście tez sie z tym zgodze ale niezgadzam sie z propagandom admina który kłamie beszczelnie ze 100P online

Godzina 15:46 

GS Główny + Castle

389761410702499353117.png

Jeżeli nadal chcesz mnie nazywać kłamcą, proszę wyjdź z tego tematu i się nie udzielaj bo tego sobie nie życzę. Idź na inny serwer jak coś ci nie pasuje.

ps. Kłamiemy bezczelnie a nie beszczelnie.

Primo #1 Cahir zagląda do nas - Zrozum że każdy ma rodzinę i pracę. W przypadku Cahira, ma własną firmę informatyczną i jest za granicą ;) 

Primo #2 Starzy gracze - jest ich masa cała gildia Rampage, Ziemovit, Wojnar, Finish, Rudzki, Robin, BoltzMan, Vampiros czy nawet j3zz. Wystarczy spojrzeć na forum pogadać trochę w grze. Ale jeśli lubisz narzekać NIE jest to serwer dla Ciebie.

DMT 😉

Opublikowano

Proszę o pomoc, dlaczego od wczoraj nie mogę się zarejestrować na stronie ?

Za każdym razem, gdy próbuje - wyskakuje "Unable to register, reason: system error, please contact administrator."

I widzę, że tylko ja mam taki problem...

Opublikowano

Proszę o pomoc, dlaczego od wczoraj nie mogę się zarejestrować na stronie ?

Za każdym razem, gdy próbuje - wyskakuje "Unable to register, reason: system error, please contact administrator."

I widzę, że tylko ja mam taki problem...

Podaj swojego maila  + login na pw sprawdzę :)

16:24 - 107 osób online

94f5ae78c9.png

DMT 😉

Opublikowano

Napisałam na pw.

Odpisane i rozwiązane :) 

Zapraszam do gry! 

16:29  - 108 online

3d64a5e2ef.png

DMT 😉

Opublikowano

Powiem tyle.

Profesjonalizm ! 

Zapraszam bo nigdzie nie znajdziecie tak świetnego serwera. :)

Opublikowano

Jeżeli nadal chcesz mnie nazywać kłamcą, proszę wyjdź z tego tematu i się nie udzielaj bo tego sobie nie życzę. Idź na inny serwer jak coś ci nie pasuje.

ps. Kłamiemy bezczelnie a nie beszczelnie.

Primo #1 Cahir zagląda do nas - Zrozum że każdy ma rodzinę i pracę. W przypadku Cahira, ma własną firmę informatyczną i jest za granicą  ;)

Primo #2 Starzy gracze - jest ich masa cała gildia Rampage, Ziemovit, Wojnar, Finish, Rudzki, Robin, BoltzMan, Vampiros czy nawet j3zz. Wystarczy spojrzeć na forum pogadać trochę w grze. Ale jeśli lubisz narzekać NIE jest to serwer dla Ciebie.

1 każdy głupi wie że można dodać do bazy danych konta które możną ustawić jako online i będzie pokazywać że są aktywne

po 2 . to jest moja opinia i bedę mówić co chce nikt mi niezabroni

po 3 . gdybym ci niepowiedział i takim Kimś jak Cahir to chyba do tej pory byś nie wiedział ze to był założyciel starego darkmu a składa się tak świetnie ze go bardzo dobrze osobiście znam 

po 4 . szkoda że w lorenci stoij jakieś 50+ charów na 1 lvlu i nic nie robią to jest najciekawsze :)

po 5 . pożyczyć to ty se możesz zdrowia :)

po 6 . szkoda że zajebal..... grafike na publikacje innemu serwerowi to jest właśnie wasz profesionalizm .

More Power MuOnline

Opublikowano

1 każdy głupi wie że można dodać do bazy danych konta które możną ustawić jako online i będzie pokazywać że są aktywne

po 3 . gdybym ci niepowiedział i takim Kimś jak Cahir to chyba do tej pory byś nie wiedział ze to był założyciel starego darkmu a składa się tak świetnie ze go bardzo dobrze osobiście znam 

po 4 . szkoda że w lorenci stoij jakieś 50+ charów na 1 lvlu i nic nie robią to jest najciekawsze :)

po 6 . szkoda że zajebal..... grafike na publikacje innemu serwerowi to jest właśnie wasz profesionalizm .

ApoMu, MystMu <--chyba pochodzi grafika :)

Nie ma to jak odpalić 50 kont na jednym kompie :)

Opublikowano

nie trzeba odpalać tych kont na kompie wystarczy ze w bazie danych zmieni 1 cyferkę i postać będzie aktywna w grze :)

Możliwe. 

Nie znam się na tym bo nigdy nie używałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda że jesteś tak głupi i nawet nie pojawiłeś się na serwerze by sprawdzić, w lorce pustki tylko przychodzą do sklepu i na dywan. Ale co ja mogę wiedzieć? Przecież to ja sobie nabijam 50 online. Nie będę tego nadal negował bo i tak Cebulak będzie pisał aby pogrążyć serwer. Nowa osoba wejdzie to się przekona tyle z mojej strony. Tobie pewnie nie wyszedł serwer i teraz myślisz że komuś innemu zaszkodzisz śmiesznymi opiniami :)  Dla mnie jesteś pajacem, żegnam Cię.

ps. Grafika jest moja bo ja ją wykonywałem dla ApoMu, pokazać PSD? Właśnie Cahir, możemy także pogadać z nim na Skype jak taki mądrala z Ciebie za 5 groszy. :)

Kolejny kawałek słownika night dla Ciebie

stoistoij

profesjonalizmprofesionalizm 

nie zabroni - "niezabroni"

nie powiedział "niepowiedział"

Najpierw zdaj maturę a następnie polemizuj ze mną w tematach.

Każdy inny wejdzie na serwer i obada sprawę, będzie chciał grać to zostanie jak inni :)

104161410725929353117.png

Aktualnie trwa CS, zapraszam do obejrzenia walki (Afków z lorki na 1 lvl :D )

212701410725929353117.jpg

584461410725930353117.jpg

Ale co ja wiem, podobno to AFK'i :)

666781410725930353117.jpg

748181410725930353117.jpg

335161410725930353117.jpg

258341410725930353117.jpg

Widocznie żal wam tyłeczki ściska że serwer NON PROFIT potrafi tak dobrze się utrzymać i tak dużą liczbę na sezonie 2 zebrać ;) Kończę z pajacami rozmowę, tylko konkrety i pomoc innym ;)

Night112233, to że Twój syf na donate "MystMu (SyfMu)" padł jak mucha, nie oznacza że innym się nie udaje :) Żal ci dupsko ściska taka prawa :(

DMT 😉

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z rejestracją, zmieńcie maila bo niektóre wywalają błąd. 

@Night112233 gram tu od początku i gwarantuje CI że liczba online nie kłamie. Wejdź, sprawdź, hejtuj. 

iHacks  <3

Opublikowano

A tutaj łapcie zdjęcie serwera na którym utrzymuje DarkMu. 

Jak widać jest to zwykły pecet który stoi u mnie pod biurkiem :)

917091410728321353117.jpg

Przypomnę jego konfigurację:

Procesor: AMD FX Six-Core Processor 3.50 GHz
Ram: 32 GB
Dysk: SSD 128 GB + SATA3 1TB

Serdecznie dziękuję za hejty które nakręacają temat ponad 11 tysięcy wyświetleń! 

DMT 😉

Opublikowano

Godzina 15:46 

GS Główny + Castle

389761410702499353117.png

ps. Kłamiemy bezczelnie a nie beszczelnie.

Primo #1 Cahir zagląda do nas - Zrozum że każdy ma rodzinę i pracę. W przypadku Cahira, ma własną firmę informatyczną i jest za granicą ;)

Primo #2 Starzy gracze - jest ich masa cała gildia Rampage, Ziemovit, Wojnar, Finish, Rudzki, Robin, BoltzMan, Vampiros czy nawet j3zz. Wystarczy spojrzeć na forum pogadać trochę w grze. Ale jeśli lubisz narzekać NIE jest to serwer dla Ciebie.

tylko nadmienię, że primo #1 i #2 secundo

Opublikowano

Panie @Night112233 oraz @VVirus

Daję wam ostrzeżenie słowne, aby nie przeprowadzać kłótni tutaj. 

Jeszcze raz zobaczę, że będziecie się spinać o byle gówno na forum publicznym, postąpię według regulaminu. 

Ja się nie sprzeczałem, dodawałem kolejne screeny z dowodami ;) 

DMT 😉

Opublikowano

a ja bym poprosił o jakiś link z plikami muzyki do gry, oraz instrukcją gdzie ja wypakować pozdrawiam

Już dodaję do działu download i tutaj (za chwilkę dam edycję)

//edit

Link do Sound & Music Pack:

download_btn.gif

lub w dziale download: 

To jest ukryta treść, proszę

Skan: https://www.virustotal.com/pl/url/1edc4d4599dba278d7d08bef8f4e2468fca1ff8964a38d247ceddf5fce449394/analysis/1410900828/

Katalog Sound i Music wrzucasz do katalogu data

Pozdrawiam :)

DMT 😉

Opublikowano

witam mam problem z Avanta autoclicker mianowicie nie mogę wejść w ustawienia, do pulpitu mogę przenosić, podejrzewam że to przez rozbierzne rozdzielczości bo okno na chwilę mi się pojawia przy przejściu do pulpitu, potrzebuję jakiegoś lanczera, a każdy który próbowałem ściągnąć nie działa, pozdrawiam

Opublikowano

Podbijam z informacją że cały czas licznik online nawala :/ (Stale ponad 100 online na serwerze) Na dniach przebudujemy SQL'a.

Zapraszam do gry!

ps. Szykuje się spora aktualizacja dotycząca nowych ancientów, questów oraz kilku niespodzianek - wszysko obmyślane tak aby zachować klasykę sezonu 2 a jednka urozmaicić to i owo.

witam mam problem z Avanta autoclicker mianowicie nie mogę wejść w ustawienia, do pulpitu mogę przenosić, podejrzewam że to przez rozbierzne rozdzielczości bo okno na chwilę mi się pojawia przy przejściu do pulpitu, potrzebuję jakiegoś lanczera, a każdy który próbowałem ściągnąć nie działa, pozdrawiam

Zresetuj ustawienia rozdzielczości w rejestrze systemu.

DMT 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...